DEEBOT X2
Muu tekniikka Teknologia

ECOVACSin neliskanttinen DEEBOT X2 OMNI -puhdistusrobotti siivoaa hankalimmatkin kulmaukset

Kodin robotiikan asiantuntija ECOVACS on julkaissut uuden DEEBOT X2 OMNI -puhdistusrobotin, joka sekä imuroi että pesee lattiat. ECOVACSin lippulaivamallin neliskanttinen muotoilu auttaa ulottumaan paremmin myös huoneen kulmiin ja reuna-alueisiin, joihin perinteisellä robottipuhdistimella on hankalaa yltää. ECOVACSin DEEBOT X-sarjan moppaavissa robotti-imureissa on uudistetun muotoilun lisäksi päivitettyjä navigaatio-ominaisuuksia sekä parempi suorituskyky. 

DEEBOT X2 OMNIn neliönmuotoinen, kompakti muoto tarjoaa entistä tarkempaa siivousjälkeä. Se on vain 9,5 cm korkea ja 32 cm leveä, jonka takia lika saa kyytiä myös ahtaista tiloista, kuten sänkyjen ja sohvien alta. Suoraan robotin rakenteeseen integroitu Semi-Solid-State -tunnistusjärjestelmä mahdollistaa laitteen erityisen ohuet mitat. Jatketun pääharjan ansiosta lattian puhdistus on tehokkaampaa ja tarkempaa kuin edeltäjällään, DEEBOT X1 OMNI -mallilla. 8 000 pa:n imuteholla DEEBOT X2 OMNI on myös jopa 60 prosenttia aikaisempia malleja tehokkaampi melutason pysyessä samana.

Täysautomaattinen all-in-one OMNI -asema pesee moppaustyynyt kuumalla, 55-asteisella vedellä, sekä kuivaa tyynyt kuivalla ilmalla. Myös pölysäiliö tyhjentyy automaattisesti ja asema täyttää robotin vesisäiliön puhtaalla vedellä. All-in-one-aseman automaattinen puhdistustoiminto tekee DEEBOT X2 OMNIn käytöstä entistä vaivattomampaa.

Parannellun algoritmin ja laskentatehon ansiosta DEEBOT X2 OMNI voi koneoppimista hyödyntämällä valita itse parhaan navigointistrategian. Tämä mahdollistaa esteiden tarkemman ja joustavamman väistämisen, sekä parantaa laitteen reagointikykyä ja liikkumista. DEEBOT X2 OMNI on varustettu parannetulla 3D -karttatekniikalla, jonka avulla robotti tunnistaa helpommin huonekalujen sijainnin huoneissa. Paranneltu YIKO 2.0 puheavustaja helpottaa laitteen aktivoimista ja käyttöä. Optiikkaa ja algoritmiä hyödyntämällä ECOVACSin lippulaivamalli saavuttaa nopeammat vasteajat ja korkeamman tunnistusherkkyyden, mikä parantaa laitteen paikannus- ja suunnitteluominaisuuksia. 

DEEBOT X2 OMNI on saatavilla hyvin varustelluista elektroniikkaliikkeistä suositushintaan 1 399 euroa. 

Lähde ja kuva: ECOVACS


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Coca-Cola hyödyntänyt tekoälyä – Coca-Cola 3000 saapuu myös suomeen

Syyskuussa Suomen kauppoihin saapuu ensimmäinen Coca-Cola, jonka maun ja pakkauksen kehittämisessä on hyödynnetty tekoälyä. Rajoitetun ajan myynnissä olevan juoman nimi viittaa makuun vuodelta 3000. Coca-Cola 3000 on kansainvälisesti kahdeksas Creations-juoma ja samalla toinen Suomessa myyntiin tuleva.

Samsung julkisti uuden ViewFinity S9 5K-näyttönsä

Samsung ViewFinity S9 on varusteltu kaikilla graafisen suunnittelun ja valokuvauksen kaltaisilla aloilla tarvittavilla työkaluilla, ja se on myös nimetty CES Innovation Award -palkinnon saajaksi vuonna 2023. ViewFinity S9 tarjoaa 5K (5 120 x 2 880) -resoluutiollaan poikkeuksellisen laadukkaan kuvan ja tekstin tarkkuuden. Sen avulla ammattilaiset voivat työskennellä erittäin korkearesoluutioisen sisällön parissa ilman tarvetta zoomaamiselle.

Viikko Horoskooppi – Tulevan Viikon Tähtisäde

Viikko horoskooppi on astrologinen ennustus tulevalle viikolle. Se perustuu horoskooppimerkkiisi ja planeettojen asentoihin. Horoskooppi tarjoaa vihjeitä rakkaudesta, urasta, terveydestä ja taloudesta. Se auttaa hahmottamaan mahdollisia tapahtumia ja haasteita sekä antaa vinkkejä, miten voit hyödyntää planeettojen vaikutuksia parhaalla mahdollisella tavalla. Se on opas, joka tarjoaa inspiraatiota ja ohjausta viikon eri osa-alueille.

Samsungin uusi Odyssey Neo G9 57 pelinäyttö

Maailman johtava näyttövalmistaja Samsung Electronics esitteli tänään näkymiä pelinäyttöjen tulevaisuuteen. Uusimpia lisäyksiä Odyssey-tuotesarjaan ovat Odyssey Neo G9 57″ (G95NC-malli) ja Odyssey Ark 55″ (G97NC-malli). Pelinäytöt ovat esillä maailman suurimmassa tietokone- ja videopelitapahtumassa Gamescom 2023:ssa 23.–27. elokuuta Saksan Kölnissä. Odyssey Neo G9 57 on nyt ennakkotilattavissa maailmanlaajuisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *