Älypuhelimet Sovellukset

Joukkoliikenteen kausiliput voi maksaa jatkossa myös puhelimella

Vaasan joukkoliikenteen kausiliput voi maksaa Waltti Mobiili –sovelluksen kautta 15.3.2021 alkaen. Mobiililippujen laajennus koskee kausituotteita eli 30 vuorokauden lippuja aikuiselle tai lapselle. Samalla mobiililippujen käyttö laajenee palvelubusseihin.

Mobiililipun ostaminen onnistuu Waltti Mobiili –sovelluksen kautta, jonka voi ladata puhelimeen joko Google Play tai App Store –sovelluskaupasta. Valittavana on kertalippu, vuorokausilippu tai 30 vuorokauden lippu aikuiselle tai lapselle.  Mobiililipun voimassaoloaika alkaa lipun ostohetkestä.

Mobiililippu luetaan bussissa näyttämällä puhelimen näytöltä lippua lukijalaitteelle. Huomioithan, että lippu pitää ostaa ennen matkan alkua.  Mobiilituotteita on mahdollista käyttää vain A-vyöhykkeellä, eikä siihen ole saatavilla opiskelija-alennusta.

Lähde: STT Info


Muuta luettavaa:

Mikä on tubettaja?

Tubettaja tuottaa videosisältöä verkkoon yksin tai ryhmässä YouTube-videopalveluun, jonne  sisältö suosituimpana suoratoistovideopalveluna useimmiten ladataan. Monet tubettajat tekevät videoita työkseen, sillä he saavat videoiden katseluista tuloja. Moni tubettaja saa tulonsa kaupallisesta yhteistyöstä tai videoissa pyörivistä mainoksista. Kaikki tubettajien tulot ovat veronalaista tuloa ja niistä pitää maksaa veroja.

One thought on “Joukkoliikenteen kausiliput voi maksaa jatkossa myös puhelimella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *