Wolt sovellus
Sovellukset Teknologia Uutinen

Wolt-sovellus: Ruokaa ja ostoksia kotiinkuljetuksella

Wolt on suomalainen teknologiayritys, joka on mullistanut ruoan ja ostosten tilaamisen tavat. Vuonna 2014 perustettu Wolt sovellus on kasvanut nopeasti ja toimii tällä hetkellä yli 23 maassa ja 150 kaupungissa. Sovelluksen avulla voit tilata herkullista ruokaa tuhansista ravintoloista sekä tehdä ostoksia paikallisista kaupoista – kaikki mukavasti kotisohvaltasi käsin.

Miten Wolt toimii?

Wolt-sovelluksen käyttö on helppoa. Lataa sovellus puhelimeesi, avaa se ja valitse sijaintisi. Näet sitten listan kaikista alueellasi toimivista ravintoloista ja kaupoista. Voit selata ravintoloita kategorioittain tai hakea tiettyä ravintolaa nimellä. Kun olet löytänyt haluamasi ravintolan, voit selata sen ruokalistaa ja lisätä annoksia ostoskoriisi. Voit myös muokata annoksia mieltymystesi mukaan ja lisätä niihin lisukkeita. Kun olet valmis tilaamaan, valitse maksutapa ja vahvista tilaus.

Wolt-kuljettaja noutaa tilauksesi ravintolasta tai kaupasta ja tuo sen sinulle kotiin. Voit seurata tilauksesi etenemistä reaaliajassa sovelluksessa. Saat ilmoitukset, kun tilauksesi on vahvistettu, kun se on valmis noudettavaksi ja kun se on matkalla luoksesi.

Wolt-sovelluksen ominaisuudet:

 • Laaja valikoima ravintoloita ja kauppoja: Woltista löydät tuhansia ravintoloita ja kauppoja eri puolilta kaupunkia. Voit tilata ruokaa lähes mistä tahansa keittiöstä ja tehdä ostoksia paikallisista ruokakaupoista, apteekeista ja kukkakaupoista.
 • Nopea ja luotettava toimitus: Woltin kuljettajat ovat ammattitaitoisia ja omistautuneita nopeiden ja luotettavien toimitusten varmistamiseen. Useimmat tilaukset toimitetaan 30 minuutin kuluessa.
 • Reaaliaikainen tilauksen seuranta: Voit seurata tilauksesi etenemistä reaaliajassa sovelluksessa. Näet, missä vaiheessa tilauksesi on ja milloin se on arvioitu saapuvaksi.
 • Monipuoliset maksutavat: Voit maksaa tilauksesi Wolt-sovelluksessa luottokortilla, debit-kortilla, MobilePaylla tai käteisellä.
 • Alennukset ja tarjoukset: Wolt tarjoaa usein alennuksia ja tarjouksia, joiden avulla voit säästää rahaa tilauksistasi.

Wolt-sovelluksen edut:

 • Säästää aikaa ja vaivaa: Woltin avulla voit tilata ruokaa ja tehdä ostoksia mukavasti kotisohvaltasi käsin. Sinun ei tarvitse kokata itse tai mennä kauppaan.
 • Laaja valikoima vaihtoehtoja: Woltista löydät lähes kaiken, mitä tarvitset syömiseen ja juomiseen. Voit tilata ruokaa lähes mistä tahansa keittiöstä ja tehdä ostoksia paikallisista kaupoista.
 • Nopea ja luotettava toimitus: Woltin kuljettajat ovat ammattitaitoisia ja omistautuneita nopeiden ja luotettavien toimitusten varmistamiseen.
 • Helppo ja kätevä: Wolt-sovelluksen käyttö on helppoa ja kätevää. Voit tilata ruokaa ja tehdä ostoksia vain muutamalla napautuksella.

Wolt-sovelluksen huonot puolet:

 • Toimituskulut: Wolt sovellus perii toimituskulut kaikista tilauksista. Toimituskulut vaihtelevat tilauksen arvon ja toimitusmatkan pituuden mukaan.
 • Rajoitettu saatavuus: Wolt ei ole saatavilla kaikissa kaupungeissa. Voit tarkistaa sovelluksesta, onko Wolt saatavilla alueellasi.
 • Mahdolliset viivästykset: Ruuhka-aikoina tai huonolla säällä tilausten toimitus voi viivästyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *