Älypuhelimet

Samsung esittelee Galaxy XCover 5:n – kehittynyt älypuhelin koviin oloihin

Samsung Galaxy XCover 5:ssä yhdistyvät käyttömukavuus ja kestävyys. Sitä on helppo pidellä ja käyttää, mutta se on myös tarpeeksi vankkarakenteinen kestämään koviakin olosuhteita.

Espoo – 4. maaliskuuta 2021 – Samsung esittelee tänään Galaxy XCover 5 -puhelimen, joka on kestävä, tyylikäs ja tehty selviämään rankkojen työtehtävien ja aktiivisten käyttäjien haasteista. Galaxy XCover 5 on kehitetty sekä kenttä- ja tuotantotöihin että vaativiin vapaa-ajan harrastuksiin. Laitteessa on herkkä painalluksentunnistus, eli sitä voi käyttää myös hanskat kädessä. Helposti ladattava akku taas varmistaa, että virtaa riittää koko päivän toimiin.

XCover on suosittu ja kysytty laitesarja etenkin kuljetus-, myynti- ja tuotantoaloilla, mutta laitteet sopivat loistavasti myös aktiiviliikkujan vapaa-aikaan esimerkiksi laskettelurinteisiin, metsään tai veneeseen. XCover 5 on sarjan viimeisin lisäys ja valmis kohtaamaan kaikenlaisten vaativien käyttäjien päivittäiset haasteet. Laite on iskunkestävä, toimii haastavissakin oloissa, ja suojaa tehokkaasti yksityisiä tietoja. XCover 5 yltää ammattilaisten korkeisiin vaatimuksiin ja nostaa tuottavuutta sekä töissä että vapaa-ajalla, kertoo Mika Engblom, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja.

Vaativiin olosuhteisiin

Galaxy XCover 5 on tehty kestämään kovaa käyttöä ja toimintaa. Parannettu iskunvaimennus tarkoittaa, että Galaxy XCover 5 kestää entistä kovempaa kohtelua. IP68-suojaluokitus varmistaa, että puhelin on vedenkestävä ja pölytiivis. Laite kestää peräti 30 minuutin upotuksen puolentoista metrin syvyyteen ja on kokonaan suojattu kosteudelta. Glove Touch -toiminto lisää kosketusnäytön paineherkkyyttä, mikä mahdollistaa puhelimen käytön käsineiden kanssa.

Galaxy XCover 5 on lisäksi suojattu Samsung Knox -tietoturva-alustalla. Knoxin end-to-end-suojaus toimii laitteen joka kerroksella, piirilevyltä aina sovelluksiin asti. Samsung Knox suojaa luottamuksellisia tietoja reaaliajassa ja vastaa ennaltaehkäisevästi alati kasvaviin ja kehittyviin haittaohjelmiin sekä muihin ulkoisiin uhkiin.

Osa Samsung Partner -ekosysteemiä

Galaxy XCover 5 hyötyy ainutlaatuisista, kumppanien mahdollistamista mobiiliratkaisuista, joista on hyötyä monissa eri tilanteissa. Näihin lukeutuu esimerkiksi Microsoft Teamsiin sisällytetty radiopuhelin-ominaisuus. Push-to-talk-toiminnon avulla käyttäjät voivat pitää yhteyttä keneen tahansa pitkin päivää vain nappia painamalla. Lisäksi XCover 5 -käyttäjät voivat määrittää, mitkä sovellukset ovat avattavissa XCover Key -painikkeella. Näin eniten käytetyt sovellukset, tai vaikkapa hätäpuhelu, ovat saatavilla yhdellä painalluksella.

Korkeampaa suorituskykyä

Galaxy XCover 5:ssä on tehokas Exynos 850 -suoritin, 4 GB RAM-muistia ja 64 GB sisäistä tallennustilaa (sekä muistikorttipaikka). Vaihdettavissa oleva 3 000 mAh akku taas tukee pikalatausta USB- ja POGO-pinniliitännän kautta.

Ammattimainen kamera

Galaxy XCover 5:ssä on 16MP (F1.8) takakamera, jolla on helppo ottaa ammattilaislaatuisia valokuvia ja videoita. Live Focus -toiminto nostaa kuvauskohteen selkeästi esiin ja 5MP (F2.2) etukamera sopii loistavasti videotapaamisiin. Galaxy XCover 5 tukee myös turvallista Samsung Knox Capture -skannaustoimintoa.

Galaxy XCover 5 saapuu myyntiin viikosta 10 alkaen valikoiduilla jälleenmyyjillä.

* Tekniset tiedot voivat vaihdella markkina-alueittain.

* Kaikki toiminnot, ominaisuudet, tekniset tiedot ja muut tämän dokumentin tuotetiedot, mukaan lukien mutta ei rajoittuen edut, muotoilu, hinnat, komponentit, suorituskyky, saatavuus sekä tuotteen kyvykkyys voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

Lähde: MyNewsDesk

Katso myös: Huawei P30 Pro


Muuta luettavaa:

Mikä on tubettaja?

Tubettaja tuottaa videosisältöä verkkoon yksin tai ryhmässä YouTube-videopalveluun, jonne  sisältö suosituimpana suoratoistovideopalveluna useimmiten ladataan. Monet tubettajat tekevät videoita työkseen, sillä he saavat videoiden katseluista tuloja. Moni tubettaja saa tulonsa kaupallisesta yhteistyöstä tai videoissa pyörivistä mainoksista. Kaikki tubettajien tulot ovat veronalaista tuloa ja niistä pitää maksaa veroja.


Muuta luettavaa muualta

Oletko jo digitaalisen maailman käyttäjä?

Oletko jo siirtynyt nykyaikaan ja omistat jotain digitaalista? Löytyykö sinulta esimerkiksi kodista jo Elisa Viihde palvelu ja nettiliittymä viihteen seuraamista varten telkkarista? Nettiliittymiä löytyy muiltakin kuin Elisalta. DNA verkko on myös oiva ratkaisu päästä kodissa tai puhelimella internetin mielenkiintoiseen maailmaan.

Mikäli omistat liian vanhan puhelimen joka ei tue esimerkiksi 5G:tä, niin tutustu ihmeessä Gigantti puhelimet tarjontaan ja löydä itsellesi uusi mieluinen puhelin jo tänään. Uudella puhelimella onnistut vaikka missä nykyaikana, esimerkiksi Google Pay maksaminen onnistuu eri kaupoissa nopeasti ja vaivattomasti.Perinteisestä rannekellosta löytyy nykyään myös digiä, sillä monet urheilijat, pyöräilijät, retkeilijät sekä juoksijat käyttävät suorituksissa älykelloja. Älykelloja alkaa olemaan markkinoilla paljon, mutta Garmin Venu 2 Plus GPS-älykello on vahva monella tapaan. Kannattaa tutustua eri kelloihin myymälässä ennen ostoa, että siinä on kaikki jutut mitä tarvitset. Tutustu samalla myös Garmin inReach Messenger laitteeseen, jolla voi lähettää viestejä verkon ulkopuolelta.

4 thoughts on “Samsung esittelee Galaxy XCover 5:n – kehittynyt älypuhelin koviin oloihin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *