Älypuhelimet Teknologia Tietotekniikka

TELIA – TELEVIESTINNÄN EDISTÄJÄ

Telia on muuttunut perinteisestä teleoperaattorista moderniksi mediayritykseksi lyhyessä ajassa. Tänään olemme yksi Pohjoismaiden suurimmista TV-yhtiöistä ja Suomen johtava yritys ICT-palvelujen alalla. Verkkomme kuljettaa kolmanneksen maailman nettiliikenteestä. Tutustu syvemmin siihen, miksi Telia on uuden sukupolven teleoperaattori.

LIITTYMÄT HELPOSTI TELIAN VERKKOKAUPASTA

Telia tarjoaa vaivattoman tavan hankkia liittymä verkkokaupastaan. Verkkokauppamme kehittyy jatkuvasti, ja panostamme vahvasti online-myyntiin ja markkinointiin. Asiakkaillamme on mahdollisuus valita suosituimmat liittymät kilpailukykyiseen hintaan. SIM-kortti toimitetaan asiakkaalle 1–2 arkipäivässä tilauksen jälkeen. Puhelinliittymän vaihto toiselta operaattorilta Telialle on vaivatonta, sillä hoidamme kaiken puolestasi, ja siirtoaika on vain noin 7 arkipäivää.

TELIAN YHTEYS LIITTYMÄT – PARASTA VASTINETTA RAHALLE

Edulliset ja hintansa-arvoiset Telia-liittymät

Telia tarjoaa laajan valikoiman liittymiä, jotka ovat sekä edullisia että hintansa arvoisia. Voit valita, mistä maksat. Netin käyttö on aina rajatonta, ja puhelut sekä viestit voit valita rajattomasti tai käytön mukaan. Lisäksi puhelut ja viestit Suomesta Pohjoismaihin ja Baltian maihin sisältyvät pakettiisi hintaan!

Pohjolan ja Baltian kattavin oma verkko

Telia ylpeilee kattavimmalla omalla verkollaan Pohjoismaissa ja Baltiassa. Meillä on omat verkot Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Pelkästään Suomessa 4G-verkkomme tavoittaa 99,9 % suomalaisista. Verkkoamme parannetaan jatkuvasti asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Aina rajaton ja nopea 4G-netti ilman datakattoa

Kaikilla Telian liittymillä voit käyttää nettiä rajattomasti kotimaassa ilman datakattoa. Rajaton-liittymillä voit surffata rajattomasti myös Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Huippunopea 5G laajenee vauhdilla

Keväällä 2022 voit surffata 5G-nopeuksilla jo 160 kaupungissa. Verkkomme alueella asuu noin 3,7 miljoonaa suomalaista. 5G-verkkoa voi käyttää kotimaan lisäksi jo yli 40 maassa.

EU-käyttö sisältyy liittymäsi kuukausihintaan – ei koskaan yllätyslaskuja

EU-käyttö sisältyy kaikkiin Telian liittymiin, joten käytät liittymääsi samaan hintaan myös EU- ja ETA-maissa.

TELIA – YHTEYDET JA SISÄLLÖT SAMALTA LUOTETTAVALTA TOIMIJALTA

Telia keskittyy sujuviin, turvallisiin ja luotettaviin yhteyksiin, jotka ovat toimintamme ydin. Investoimme jatkuvasti verkkoihimme, jotta voimme tarjota aina turvalliset ja toimivat yhteydet. Haluamme varmistaa, että asiakkaamme pysyvät mukana teknologian nopeassa kehityksessä, kuten 5G ja esineiden internet, jotka muovaavat neljättä teollista vallankumousta.

Tarjoamme asiakkaillemme huippu-urheilua Liigasta formuloihin, Suomen suosituimpia viihdeohjelmia ja jatkuvasti ajan hermolla olevaa uutisvirtaa. Pyrimme tarjoamaan huippuluokan sisältöä, joka helpottaa ja sujuvoittaa asiakkaidemme arkea. Siksi panostamme jatkuvasti digitaalisen asiakaskokemuksen kehittämiseen.

Yhteenveto

Telia on noussut uuden sukupolven teleoperaattoriksi tarjoamalla asiakkailleen edullisia ja hintansa arvoisia liittymiä, laajan oman verkon kattavuutta, rajatonta ja nopeaa 4G-verkkoa sekä edistyksellistä 5G-verkkoa. EU-käyttö sisältyy liittymien kuukausihintaan, joten matkustaessasi Euroopassa voit nauttia huolettomasta yhteydenpidosta. Telia ei tarjoa pelkästään yhteyksiä, vaan myös laadukasta sisältöä, ja pyrimme helpottamaan asiakkaidemme arkea tarjoamalla innovatiivisia palveluita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *