Internet Tietotekniikka

Trend Micro julkaisee joustavan tietoturvararatkaisun pilvipalvelujen kehittäjille

Trend Micro on yksi ensimmäisistä tietoturva SaaS -palvelujen toimittajista, joka tarjoaa kattavan ja joustavan pilvitietoturva-alustan saataville AWS Marketplace:n kautta. Sen avulla asiakkaat voivat huolehtia tietoturvastaan itsepalveluna.

Trend Micro on julkaissut pilvipalvelujen kehittäjille suunnatun tietoturvaratkaisunsa saataville AWS Markeplace:n kautta. Trend Micro Cloud One -alusta on suunniteltu suojaamaan kattavasti pilvipohjaisia ympäristöjä ja niiden sovelluksia, verkkoympäristöjä, työkuormia, tallennusjärjestelmiä, kontteja ja hallitsemaan pilven suojaustasoa sekä vaatimuksenmukaisuutta.

Monilla yrityksiä on nykyisellään käytössä vähintään joitain pilvipalveluja. Yhä useammat organisaatiot siirtyvät käyttämään koko ajan enemmän kontteja ja serverless -arkkitehtuuria. Tutkimusyhtiö Gartnerin mukaan ”yritykset ottavat kasvavassa määrin käyttöönsä hybridikonesaleja, joiden työkuormat jakautuvat sekä paikallisten että julkisessa pilvessä sijaitsevien IaaS-palveluntarjoajien kesken. Yhä useammat konttipohjaiset toteutukset hyödyntävät serverless -toimintoja. Joustavilla, pilvipalvelu tyyppisillä sovelluksilla on kuitenkin monia ainutlaatuisia turvallisuusvaatimuksia, jotka eroavat merkittävästi loppukäyttäjille suunnatuista järjestelmistä.

Trend Micro noudattaa AWS:n itsepalvelumallia, jossa käyttäjä maksaa vain käyttämistään palveluista. Tämä yksinkertaistaa kaikkia pilvipalveluihin liittyviä toimintoja, aina volyymialennuksista API-integraatioihin. Samalla asiakkaat hyötyvät investoinnissaan joustavasta tietoturvaratkaisusta, jonka sovellukset kehittyvät ajan mittaan kuormittamatta organisaation tietoturvatiimiä.

– Yrityksen taloudellisten sijoitusten turvaaminen tulevaisuutta silmällä pitäen on keskeinen päätös, josta hyötyvät niin tietoturvatiimit, ohjelmistokehittäjät että hankintaosastot, kertoo Kalle Salminen, Trend Micron kyberturvallisuusasiantuntija. Digitalisaation edetessä tämän kaltainen hankintamalli tarjoaa asiakkaille joustavuutta käyttää eri palveluja juuri sen verran kuin he tarvitsevat, silloin kun he tarvitsevat, yhdellä ainoalla tilauksella. Tämä on todellinen alustan hankintakokemus.

Lähde: MyNewsDesk

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *