Internet Muu tekniikka Tietotekniikka

Samsung Galaxy Tab S7 FE WiFi -versio on saapunut nyt myyntiin Suomessa

Samsung julkaisi aiemmin tänä keväänä Samsung Galaxy Tab S7 FE -mallin, joka on ollut myynnissä heinäkuusta alkaen. Nyt Samsung on tuonut myyntiin Galaxy Tab S7 FE -tabletin WiFi-version.

”Samsungin S7-tablettisarja on nyt täydellinen. Kaikkien palkittujen lippulaivamallien, eli Galaxy Tab S7:n, Tab S7+:n ja Tab S7 FE:n eri versiot ovat nyt hintatietoisten käyttäjien saatavilla”, sanoo Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom.

Galaxy Tab S7 FE on yhdistelmä käyttäjien arvostamia ominaisuuksia Tab S7+ -mallista, mutta edullisemmassa hintaluokassa. Galaxy Tab S7 FE on varustettu 12,4 tuuman näytöllä, joka tarjoaa entistä paremman käyttökokemuksen sekä viihteen että työn parissa.

Galaxy Tab S7 FE:ssä on sama tyylikäs viimeistely kuin Tab S7+ -mallissa, ja se on saatavana kahdessa eri värissä, jotka ovat Mystic Black ja Mystic Pink. Suuremmasta näytöstä huolimatta Galaxy S7 FE on ohut ja kevyt, ja sen tehokas akku pitää huolen, että virtaa riittää päivittäisiin tehtäviin.

Galaxy Tab S7 FE auttaa maksimoimaan tuottavuuden. Yhdessä Book Cover -näppäimistön ja Samsung DeX -toiminnon kanssa tablettia voi käyttää kuin kannettavaa tietokonetta. Lisäksi Galaxy Tab S7 FE:tä voidaan käyttää tietokoneen toisena näyttönä Second Screen-toiminnon kautta.

Galaxy Tab S7 FE sopii saumattomasti osaksi Galaxy-laitteiden ekosysteemiä aina puhelimesta kuulokkeisiin. Voit soittaa puheluita ja lähettää tekstiviestejä Samsung-tilin kautta tabletilla, vaikka älypuhelin olisi toisessa huoneessa. Jos katselet elokuvia tai sarjoja Galaxy Tab S7 FE -laitteellasi ja haluat soittaa puhelun, Galaxy Buds voi vaihtaa automaattisesti toiseen laitteeseen.

Galaxy Tab S7 FE Wifi on nyt saatavilla tietyiltä jälleenmyyjiltä sekä osoitteesta https://www.samsung.com/fi/. Galaxy Tab S7 FE WiFi:n suositushinta on 619 EUR.

Lue lisää Galaxy Tab S-sarjasta: https://www.samsung.com/fi/tablets/galaxy-tab-s/

Lue lisää Galaxy Tab S7 WiFi -mallista: https://www.samsung.com/fi/tablets/galaxy-tab-s/galaxy-tab-s7-fe-black-64gb-sm-t733nzkaeub/

Lähde: MyNewsDesk

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *