Internet Sovellukset Tietotekniikka

dormakaba ja Unloc kehittävät uutta digitaalista avainteknologiaa

Turvallisuusalan merkittävä toimija dormakaba ja norjalainen teknologiayhtiö Unloc ovat käynnistäneet joustavan digitaalisen kulunvalvonnan ja avainhallinnan yhteistyön. Unlocin ratkaisusta asiakkaat voivat valita tarpeisiinsa parhaimmin sopivat lukitusjärjestelmät sitoutumatta vain yhteen toimittajaan tai ratkaisuun. Sijoittamalla nykyiset ja uudet järjestelmät samalle alustalle asiakkaat voivat rakentaa omat avainketjunsa, mikä parantaa järjestelmän selkeyttä ja käyttäjäkokemusta.

Meille on tärkeää, että matkapuhelimella käytettävien digitaalisten avainten käyttö on yhtä helppoa kaikille – niin vanhoille kuin nuorille. Myös digitaalisten lukitus- ja kulunvalvontajärjestelmien hallinta pitäisi olla yhtä vaivatonta pienessä asunto-osakeyhtiössä sekä suuressa kiinteistöyhtiössä. Käytettävyys ei myöskään saa koskaan toteutua turvallisuuden kustannuksella”, sanoo Unlocin myyntijohtaja Terje Skog Jenssen.

Unloc kokoaa ditaalisten lukitus- ja kulunvalvontajärjestelmien johtavat yritykset yhdelle yhteiselle alustalle. Yhteistyö dormakaban kanssa tarkoittaa, että asiakkaat ja loppukäyttäjät voivat avata samalla sovelluksella minkä tahansa oven, riippumatta siitä mihin lukitusjärjestelmään ovi on liitetty. Myös määräaikaisia tai pysyviä digitaalisia avaimia voidaan myöntää kenelle tahansa, milloin tahansa.

Me Unlocilla olemme ylpeitä voidessamme aloittaa mielenkiintoisen yhteistyön dormakaban kanssa, joka on tulevaisuusorientoitunut yritys ja kuuluu turvallisuus- ja kulunvalvontaratkaisujen kolmen suurimman toimijan joukkoon. Tämä kumppanuus helpottaa asiakkaiden arkea – ja se on meidän yhteinen tavoitteemme kumppaneina”, kiteyttää Skog Jenssen.

dormakaba on kulunvalvontaratkaisujen ja mobiilin kulunvalvonnan kehityksen kärjessä. Ensimmäinen askel kohti yhteistyötä Unlocin kanssa otettiin dormakaban pilvipohjaisen kulkujärjestelmä exivon yhteydessä.

Aloittaessamme keskustelut Unlocin kanssa ymmärsimme jo varhaisessa vaiheessa, että yhteistyö avaisi uusia mahdollisuuksia ja voisimme tavoittaa uusia asiakkaita, joita emme aikaisemmin olleet voineet tavoittaa. Kun asiakkaat kokevat ratkaisun erittäin käyttäjä-ystävälliseksi ja kustannustehokkaaksi, kaikki hyötyvät”, sanoo dormakaban elektroninen kulunvalvonta ja datan hallinta -liiketoiminnan kehitysjohtaja Tore Brænna. ”Unlocin ratkaisu on innovatiivinen ja mielenkiintoinen, ja se sopii hyvin moniin dormakaban tarjoamiin järjestelmiin. Aluksi keskityimme pilvipohjaisen ratkaisumme exivon toteutukseen, mutta tämä on vasta alkua. Näemme hienoja mahdollisuuksia myös monille muille kulkujärjestelmillemme, mikä avaa meille mahdollisuuksia tarjota samantyyppisiä ratkaisuja monille erilaisille asiakkaille ja käyttäjille”, toteaa Tore.

Lähde: News Cision

One thought on “dormakaba ja Unloc kehittävät uutta digitaalista avainteknologiaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *