Älypuhelimet Teknologia

Suomalaiset ovat valmiita taittuvanäyttöisten älypuhelinten aikakauteen – Samsungin lippulaivapuhelinten myynti alkaa tänään

Älypuhelinten muotoilu vakiintui yli vuosikymmeneksi sen jälkeen, kun kosketusnäyttö yleistyi markkinoilla. Tähän asti älypuhelimet ovat ulkoisesti muistuttaneet toisiaan, mutta uusi aikakausi on nyt käynnistynyt. Samsung tuo tänään myyntiin uudet taittuvanäyttöiset Galaxy Z Flip3- ja Fold3 -älypuhelimet, jotka ovat entistäkin kestävämpiä ja edullisempia, tuoden uuden teknologian yhä useamman suomalaisen saataville. Samalla myyntiin saapuvat myös Samsungin uudet Galaxy Watch4 -älykellot ja Galaxy Buds2 -kuulokkeet.

”Taittuvanäyttöisten älypuhelinten ennakkomyynti Pohjoismaissa ja erityisesti myös Suomessa suorastaan ylitti odotuksemme. Ennakkomyynnin perusteella aika on kypsä taittuville älypuhelimille ja suomalaiset ovat valmiita ottamaan uuden teknologian käyttöön”, kertoo Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom.

Engblomin mukaan Suomi on Samsungille keskeinen markkina, jossa on muihin Pohjoismaihin verrattuna huolettomampi nopeiden 5G-datayhteyksien käytettävyys.

”Suomessa on ostovoimaisia kuluttajia, jotka todistetusti käyttävät mobiilidataa ja sitä kautta myös erilaisia sisältöpalveluja ja suosittuja sovelluksia paikasta riippumatta eniten koko maailmassa, jolloin myös taittuvanäyttöisten älypuhelimien kaltaista uutta teknologiaa, ja sen mahdollistamia hyötyjä omaksutaan herkemmin. Erottuminen massasta on myös taattu”, Engblom sanoo.

Samsungin puhelinuutuudet vievät taittuvanäyttöisen teknologian seuraavalle tasolle

Galaxy Z Flip3 5G ja Galaxy Z Fold3 5G ovat kolmannen sukupolven taittuvanäyttöisiä älypuhelimia. Samsungin taitettavat puhelinuutuudet ovat entistä tehokkaampia ja kestävämpiä. Lisäksi ne ovat IPX8-luokitellusti vedenkestäviä ja aiempaa edullisempia.

”Älypuhelinten näyttöjen koko ei voi kasvaa loputtomiin perinteisissä älypuhelimissa. Moni käyttäjä toivoo, että puhelin mahtuisi pienempään tilaan, mutta harva haluaa tinkiä näytön koosta, koska käytämme mobiililaitteita yhä enemmän työhön ja viihteeseen. Taittuvat älypuhelimet ovat meidän ratkaisumme tähän, ja ne edustavatkin tämän hetken radikaaleinta innovointia”, Engblom jatkaa.

Galaxy Z Flip3 yhdistää tavallisen älypuhelimen käytettävyyden tyylikkääseen ja ainutlaatuiseen muotoiluun. Simpukkamallinen laite mahtuu helposti taskuun ja siinä on parannellut kameraominaisuudet. Kansinäyttö on nyt aiempaa suurempi, mikä tekee siitä aiempaa hyödyllisemmän ja käyttäjäystävällisemmän.

Galaxy Z Flip3 5G:stä tulee saataville neljä perusvärivaihtoehtoa (musta, vihreä, laventeli ja kerma), sekä kolme erikoisvärivaihtoehtoa (harmaa, valkoinen, pinkki), jotka ovat saatavilla vain Samsungin oman verkkokaupan kautta.

Galaxy Z Flip3 5G:n suositushinnat Suomessa:

 • Galaxy Z Flip3 5G, 128 Gt: 1 079 euroa
 • Galaxy Z Flip3 5G, 256 Gt: 1 149 euroa

Galaxy Z Fold3 on tehokas laite käyttäjille, jotka haluavat yhdistää tuottavuuden ja viihteen. Uuden sukupolven järjestelmäpiirin myötä parantunut suorituskyky ja auki taittuva 7,6 tuuman Infinity Flex -näyttö tuovat käyttäjälleen laajan skaalan käyttömahdollisuuksia. Näytönalaisella kameralla varusteltu Galaxy Z Fold3 on myös ensimmäinen taittuvanäyttöinen älypuhelin, joka tukee Samsungin S Pen -kynää.

Galaxy Z Fold3 5G:stä on saatavilla kolme eri värivaihtoehtoa – musta, hopea ja vihreä.

Galaxy Z Fold3 5G:n suositushinnat Suomessa:

 • Galaxy Z Fold3 5G, 256 Gt: 1 879 euroa
 • Galaxy Z Fold3 5G, 512 Gt: 1 979 euroa


Galaxy-ekosysteemi täydentyy uudella älykellolla ja kuulokkeilla

Galaxy Watch4 -älykellosarjassa on ensimmäistä kertaa saatavilla Samsungin uusi Wear OS -käyttöjärjestelmä™, joka on rakennettu yhdessä Googlen™ kanssa. Kellot on varustettu Samsungin omalla One UI Watch -käyttöliittymällä, joka on Samsungin intuitiivisin käyttöliittymä tähän mennessä. Galaxy Watch4 -sarjan laitteisto on entistä tehokkaampi ja se tarjoaa myös entistä saumattomamman käyttökokemuksen. Uusien kellojen muotoilu on kauniin sulavalinjainen.

Galaxy Watch4:n 40 millimetrin versio on saatavana mustana, hopeisena ja ruusukultaisena, kun taas 44 millimetrin versio on saatavana mustana, hopeana ja vihreänä. Galaxy Watch4 Classicista sekä 42 millimetrin että 46 millimetrin versiot ovat saatavana mustan ja hopean värisinä.

Galaxy Watch4:n ja Galaxy Watch4 Classicin suositushinnat Suomessa:

 • Galaxy Watch4, 40 mm: 269 euroa
 • Galaxy Watch4, 40 mm, LTE: 319 euroa
 • Galaxy Watch4, 44 mm: 299 euroa
 • Galaxy Watch4, 44 mm, LTE: 349 euroa
 • Galaxy Watch4 Classic, 42 mm: 369 euroa
 • Galaxy Watch4 Classic, 42 mm, LTE: 419 euroa
 • Galaxy Watch4 Classic, 46 mm: 399 euroa
 • Galaxy Watch4 Classic, 46 mm, LTE: 449 euroa

Täyslangattomissa Buds2 -kuulokkeissa on ensiluokkainen äänenlaatu ja niiden käyttömukavuus takaa, että kuulokkeita voi huoletta käyttää vaikka koko päivän. Aktiivinen taustamelun vaimennus vähentää taustamelua jopa 98 prosenttia, ja puheluissa äänenlaatua parantavat myös koneoppimisalgoritmit, jotka poistavat puheluista häiritsevät ylimääräiset äänet. Värivaihtoehtoja Galaxy Buds2 -kuulokkeista on neljä erilaista: musta, valkoinen, oliivinvihreä sekä laventeli.

Galaxy Buds2 -kuulokkeiden suositushinta Suomessa on 149 euroa.

Lähde: MyNewsDesk

Katso myös: Huawei P30 Pro

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *