Internet Sovellukset

DNA TV Hubi -palvelun sisältötarjonta laajeni jälleen – Amazon Prime Videon palkitut sisällöt nyt saatavilla DNA Hubi -laitteelle

Avoimeen Android-ekosysteemiin perustuvan DNA TV Hubi -palvelun sisältötarjonta laajeni jälleen, kun Amazon Prime Video -suoratoistopalvelun suositut elokuvat ja tv-sarjat tulivat tarjolle palveluun. Suoratoistopalvelu on ladattavissa ja käytettävissä helposti muutamalla klikkauksella.

DNA Hubi -laitteelle on nyt saatavilla Amazon Prime Video -palvelu muiden suosittujen suoratoistopalveluiden kuten Netflixin, Disney+:n ja Paramount+:n lisäksi.

Uusille suoratoistopalveluille on kysyntää, sillä yhä useampi suomalainen käyttää suoratoistopalveluita viihteen katseluun, mikä selviää DNA:n Digitaaliset elämäntavat 2021 -tutkimuksesta. Tutkimuksen mukaan yli 50 % suomalaisista kuluttaa tv-viihdettä maksullisten suoratoistopalveluiden kautta.

”Uusia laadukkaita sisältöpalveluita lanseerataan jatkuvasti, ja ne tarjoavat kuluttajille yhä enemmän huippusisältöjä katsottavaksi. Avoimeen Android-ekosysteemiin perustuvan DNA TV Hubi -palvelun ansiosta kaikki sisällöt ovat saatavilla helposti yhdestä paikasta – ja katsottavissa kodin tv-ruudulta. Nyt myös Amazon Prime Video on tarjolla palvelussamme, mikä täydentää hienosti sisältötarjontaamme”, kertoo DNA:n laajakaista- ja TV -liiketoiminnan johtaja Jarno Haikonen.

Huippusisältöjä helposti kodin tv-ruudulle

Amazon Prime Video -palvelu sisältää paljon palkittuja tv-ohjelmia, kuten The Grand Tour ja The Boys sekä äskettäin julkaistuja elokuvia, kuten Borat Subsequent Moviefilm, The Tomorrow War ja Coming 2 America.

Amazon Prime Video -sovelluksen saa ladattua Google Play Kaupasta DNA TV Hubi -palvelulle. Asiakkaat, joilla on jo käytössään Amazon Prime Video -tilaus voivat latauksen jälkeen kirjautua palveluun sisään, ja alkaa nauttimaan sisällöistä DNA Hubi -laitteen avulla kodin tv-ruudulta. Jos tilausta ei vielä ole, sen voi aktivoida Amazon Prime Videon kautta.

Avoimeen Android-ekosysteemiin perustuva DNA TV Hubi -palvelu kokoaa erilaiset suoratoistopalvelut yhteen paikkaan ja mahdollistaa ohjelmien katselun kodin isolta tv-ruudulta parhaalla mahdollisella laadulla. Google Play -kaupasta löytyy yli 7 000 erilaista sovellusta, jotka ovat käytettävissä DNA TV Hubi -palvelussa.

DNA:n Digitaaliset elämäntavat -tutkimus

DNA on toteuttanut Digitaaliset elämäntavat -kyselytutkimuksen vuodesta 2017 lähtien. Tarkoituksena on ollut tarkastella, miten suomalaiset käyttävät erilaisia digitaalisia palveluja ja miten digitaalisten palvelujen käyttö on muuttunut vuosien aikana. Tänä vuonna kyselytutkimukseen osallistui 1007 henkilöä.

Lähde: STT Info / DNA
Logo: DNA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *