Älypuhelimet Internet

DNA tuo Suomen ainoana virallisena jälleenmyyjänä myyntiin odotetun Xiaomi Mi 11 Ultra 5G -puhelimen – vain hyvin rajattu erä saataville

DNA tuo Suomen ainoana virallisena jälleenmyyjänä Xiaomin Mi 11 Ultra 5G -puhelimen myyntiin maanantaina 17.5. kello 9.00. Odotettua uutuuslaitetta tulee saataville vain hyvin rajattu erä.

DNA tuo maanantaina 17.5. ennakkomyyntiin paljon kysyntää herättäneen Xiaomi Mi 11 Ultra 5G -lippulaivapuhelimen. Puhelinta tulee saataville DNA:n nettikauppaan mustana ja valkoisena yhteensä vain 40 kappaletta.

”Xiaomi Mi 11 Ultra 5G täydentää DNA:n laajaa 5G-puhelinvalikoimaa. Uutuuslaitteellaan Xiaomi haastaa väkevästi muut Android-valmistajat tehokkaimpien lippulaivalaitteiden kategoriassa. On ollut hienoa nähdä, minkälaisen vastaanoton Mi 11 Ultra 5G on saanut jo ennen kuin Suomen myynninaloituksesta kerrottiin mitään”, kommentoi DNA Kaupan toimitusjohtaja Sami Aavikko.

DNA aloitti Xiaomi-älypuhelinten myynnin ensimmäisenä virallisena jälleenmyyjänä Suomessa kesäkuussa 2018. DNA:n myyntikanavat mukaan lukien noin 60 DNA Kauppaa ovat tuoneet Xiaomin tuotteet saataville ympäri Suomen. DNA:n asiantuntijoiden avulla monipuolisiin laitteisiin tutustuminen on ollut helppoa. Xiaomi-valikoima DNA:lla on laajentunut puhelinten lisäksi myös sähköpotkulautoihin ja robotti-imureihin, mistä näyttää tulevan vuoden 2021 hittituotteita.

Älypuhelimissa Xiaomi on kasvanut maailman kolmanneksi suurimmaksi valmistajaksi Samsungin ja Applen jälkeen.* Suomessa Xiaomi on tullut tunnetuksi hinta-laatusuhteestaan ja kilpailukykyisestä hinnoitelluistaan erityisesti 5G-puhelimissa.

”Xiaomi Mi 11 Ultra 5G kuuluu lippulaivavalikoiman ehdottomaan kärkeen. Olemme äärimmäisen tyytyväisiä voidessamme esitellä suomalaisille yhdessä DNA:n kanssa johtavan kameravertailija DXOMARKin parhaaksi kamerapuhelimeksi valitseman Mi 11 Ultra 5G -puhelimen”, kertoo Xiaomi Suomen myyntijohtaja Paavo Saarinen.

Ennakkomyynti alkaa DNA:lla maanantaina 17.5. kello 9.00 ja laitteet toimitetaan ennakkotilaajille toukokuun loppuun mennessä.

Lähteet Canalys Smartphone Analys huhtikuu 2021 / STT Info

Muuta luettavaa muualta

Samsung ja suosittu TikTok lanseeravat StemDrop -musiikkialustan

Uusi kansainvälinen musiikkialusta StemDrop heijastaa Samsungin sitoutumista luovan ilmaisun vahvistamiseen. TikTokin käyttäjät voivat sen avulla löytää uutta musiikkia ja aloittaa maailmanlaajuisia musiikkiyhteistöitä. Tutustu dna puhelimet valikoimaan, josta voit löytää itsellesi tai lapsellesi  sopivan älypuhelimen vaikka tiktok videoiden videoiden varten. Esimerkiksi Apple iPhone 13 Pro on todella tehokas puhelin kuvien ja videoiden kuvaamista varten.

Tietokone ja mobiilipelaaminen nykypäivänä

Siitä lähtien kun kotitietokoneet ja pelikonsolit tulivat koteihin 80-luvulla, on yleinen asenneilmapiiri pelaamista kohtaa muokkaantunut nykyisenlaiseksi. Nykyään on nimittäin aivan hyväksyttävää aikuisille sekä miehille, että naisille pelata mobiilipelejä, vaikka linja-autopysäkillä, kahvitauolla tai vaikkapa metrossa matkustaessaan. Kaikenlaiset mobiilipelit ovat lisääntyneet ja voit esimerkiksi pelata vaikka CS:GO match makingia kavereiden kanssa esportal alustalla. Esportal tarjoaa paremmat serverit pelaamista varten ja voit saada itsellesi skinejä dropeista.

Onko aurinkopaneelit ratkaisu energian säästämiselle?

Aurinkopaneelit on lpaneelit tai laitr, jolla auringon säteily muunnetaan sähköenergiaksi valosähköisen ilmiön avulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *