Kevään uutuudet Samsungilta ovat nyt saatavilla Suomessa
Älypuhelimet Teknologia Tietotekniikka

Kevään uutuudet Samsungilta ovat nyt saatavilla Suomessa

Samsung on esitellyt alkuvuoden aikana useita tuoteuutuuksia aina varsi-imureista suosittuihin Galaxy A -älypuhelimiin. Nämä odotetut tuotteet ovat nyt saapuneet myyntiin Suomessa. Tutustu saataville tulleiden uutuustuotteiden kattavaan valikoimaan ja suositushintoihin.

Samsung Bespoke Jet

Samsungin johdoton varsi-imuri Bespoke Jet on tyylikäs ja mahdollistaa tehokkaan siivouksen kaikentyyppisissä kodeissa. Bespoke Jetin ominaisuuksiin kuuluu korkean suorituskyvyn 5-kerroksinen HEPA-suodatinjärjestelmä, joka vangitsee 99,999 prosenttia kaikista pölyhiukkasista ja allergeeneista.

Suositushinta: alkaen 1150 €

Saatavuus ja lisätiedot

Bespoke Jet on ostettavissa valituilta jälleenmyyjiltä ja osoitteesta samsung.com.

Samsung Smart Monitor M8

Päivitä työpöytäsi Samsungin uudella Smart Monitor M8:lla, joka sisältää työtehoa entistä ohuemmassa ja tyylikkäämmässä muotoilussa. Uusi malli on paksuudeltaan vain 11,4 millimetriä, eli noin kolmasosan edeltäviä mallejaan ohuempi. M8 helpottaa tuottavuutta ja luo sujuvan kotitoimistoympäristön ilman tietokonetta.

Suositushinta: 850 €

Saatavuus ja lisätiedot

Smart Monitor M8 on ostettavissa valituilta jälleenmyyjiltä ja osoitteesta samsung.com.

Uusi Neo QLED- ja QLED -mallisto

Nauti suosikkiviihteestäsi Samsungin uusilla Neo QLED -televisioilla. Vuoden 2022 Neo QLED -televisiot perustuvat viime vuoden palkittuun mallistoon ja sisältävät keskeisiä päivityksiä ja ominaisuuksia, jotka edustavat merkittäviä edistysaskeleita televisioiden laadussa ja suorituskyvyssä.

Hinta ja saatavuus

Uusi televisiovalikoima on ostettavissa valituilta jälleenmyyjiltä ja osoitteesta samsung.com. Lue lisää ominaisuuksista ja hinnoista osoitteessa samsung.com

Samsung Chromebook2 360

Samsungin tyylikäs ja kevyt Chromebook2 360 -kannettava kulkee helposti mukana, joten voit työskennellä vaikkapa kahvilassa tai ulkona. Jopa 10 tunnin akunkeston ansiosta voit esimerkiksi valmistella presentaatioita ja pitää yhteyttä kollegoihin keskeytyksettä.

Suositushinta: alkaen 550 €

Saatavuus ja lisätiedot

Samsung Chromebook 2 -kannettavat ovat nyt ostettavissa valituilta jälleenmyyjiltä ja osoitteesta samsung.com

Samsung Galaxy A53 5G ja Samsung Galaxy A33 5G

Suomen suosituimpana älypuhelinsarjana tunnettu Samsung Galaxy A -mallisto sisältää tuoreimpia innovaatioita edullisessa hintaluokassa. Galaxy A53 5G ja Galaxy A33 5G -älypuhelimien edistyneet kamerat ovat täynnä monia tehokkaita Galaxy S -sarjasta tuttuja ominaisuuksia, ja niissä on ohut ja tyylikäs muotoilu.

Suositushinnat:

Galaxy A33 5G: alkaen 369 €

Galaxy A53 5G: alkaen 449 €

Saatavuus ja lisätiedot

Galaxy A53 5G ja Galaxy A33 5G ovat nyt ostettavissa valituilta jälleenmyyjiltä ja osoitteesta samsung.com.

Lähteet: Samsung
Kuva: Samsung

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *