Garmin
Muu tekniikka Teknologia

Garmin vívosmart 5-aktiivisuusranneke on vaivaton tapa ottaa hyvinvointi haltuun

Garmin on tänään esitellyt helppo­käyttöi­sen ja mukavan vívosmart®5 -aktiivisuusrannekkeen, jossa on edistykselliset unen seuranta­ominaisuudet, mm. unenlaadun pisteytys. Yksinkertaisempaa ratkaisua hyvinvointinsa seurantaan etsiville asiakkaille suunnatussa vívosmart 5-aktiivisuusrannekkeessa on mm. Pulse Ox, jatkuva sykeseuranta, Body BatteryTM-energiatason seuranta, stressitason seuranta. Ominaisuuksien käyttä­minen ei vaadi tilausta. Liikunnan aikana vívosmart 5 mittaa perustietoja, joihin kuuluvat askelmäärä, kulutetut kalorit ja tehominuutit. Laitteessa on myös valikoima urheilusovelluksia, mm. kävely, allasuinti, pyöräily, jooga, sykettä nostava harjoittelu. vívosmart 5:stä löytyy myös kaikki nykypäivänä tarpeelliset toiminnot, kuten älykkäät ilmoitukset, kalenterimuistutukset ja yhdellä painalluksella aktivoitavat turvaominaisuudet.

“Ymmärrämme, että osa asiakkaista haluaa mukavan ja mutkattoman aktiivisuusrannekkeen”, kertoo Garmin -yhtiön maailman­laa­juisen kuluttajamyynnin varatoimitus­johtaja Dan Bartel. “vívosmart 5-aktiviisuusranneketta on helppo käyttää tarvittaessa, mutta se ei ole tiellä, silloin kun sitä ei tarvita. Unen, sykkeen ja aktiivisuuden seuranta ja esim. tekstiviestien lukeminen onnistuu laitteella helposti.”

Miellyttävästi muotoiltu

Garmin vívosmart 5-aktiivisuusrannekkeessa on pyöristetyt muodot, jotka istuvat hyvin ranteen ympärille, mikä on erityisen tärkeää unen seurannassa. vívosmart 5:ssä on kirkas, 66% aiemman version näyttöä suurempi näyttö sekä helppokäyttöinen kosketusnäyttö+painikkeet-käyttöliittymä. vívosmart 5:een saa myös helposti kiinnitettäviä vaihtorannekkeita. Uinnin ja suihkun kestävä vívosmart 5 on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön. Laitteen akku kestää jopa 7 päivää yhdellä latauksella.

Tärkeimmät hyvinvointiominaisuudet

Ota hyvinvointi haltuun jo kesäksi vívosmart 5-aktiivisuusrannekkeen avulla. Ominaisuuksiin kuuluu mm. huippuluokan jatkuva ElevateTM-sykeseuranta, joka mittaa sykkeen useita kertoja sekunnissa 24 t./vrk. Käyttäjä voi asettaa laitteeseen liian alhaisen tai korkean sykkeen hälytyksen. Edistyksellinen unen seuranta, jossa on unenlaadun pisteytys, analysoi sekä unen määrää että laatua. Unen laatu pisteytetään eri univaiheissa kuluneiden tuntien, unenaikaisen liikkeen määrän, stressitason, jne. perusteella. vívosmart 5 seuraa lisäksi Pulse Ox-happisaturaatiota (öisin, tarvittaessa päivällä), hengitystä, Body Battery-energiatasoja, stressitasoa, nesteytystä ja naisen hyvinvointia.

vívosmart 5-aktiivisuusranneke on ihanteellinen valinta asiakkaille, jotka arvostavat yksinkertaisuutta ja helppokäyttöisyyttä. Tietojen tarkistaminen tapahtuu intuitiivisesti näyttöä vierittämällä. Käyttäjä voi mukauttaa valikot niin, että suosikkiominaisuudet löytyvät helposti.

Suunniteltu aktiiviseen elämään

Garminin vívosmart 5 sisältää useita urheilusovelluksia. Voit lähteä kävelylenkille kaverin kanssa, uida altaanvälejä uimahallissa, hikoilla spinning-tunnilla, nostella painoja salilla. Kun laite on pariliitetty yhteensopivaan älypuhelimeen, GPS mittaa tarkasti matkaa, tahtia ja nopeutta kävely-, juoksu- ja pyörälenkeillä ulkona. Kuntoikä motivoi pyrkimään kronologista ikää alhaisempaan lukemaan aktiivisuutta lisäämällä, kehon rasvaprosenttia alentamalla ja leposykettä laskemalla.

Turvallisuus- ja seurantaominaisuudet tarjoavat mielenrauhaa. Kun painiketta painetaan muutaman sekunnin ajan, avustustoiminto lähettää reaaliaikaisella sijainnilla varustetun viestin hätäyhteys­henkilöiksi merkityille.

Pysy yhteydessä

Älykkäät ilmoitukset varmistavat, ettei mikään jää huomaamatta. Kun aktiivisuusranneke on pariliitetty yhteensopivaan älypuhelimeen (vívosmart 5 toimii Apple®– ja AndroidTM-älypuhelimien kanssa), tekstiviestit, kalenteri-ilmoitukset, some-ilmoitukset, uutisotsikot, jne. näkee suoraan laitteen näytöltä. Yksilöity Morning Report on täydellinen tapa aloittaa uusi päivä. Se sisältää hyödyllistä (ja ystävällistä!) tietoa, mm. unenlaadun pisteytys, askeltavoite, päivän tapaamiset, säätiedot ja erityistervehdyksen syntymäpäivänä.

vívosmart 5 on nyt saatavissa suositushintaan 159,00 euroa Garmin.fi-verkkosivustolta.

Lähteet: Garmin / MyNewsDesk

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *