Muu tekniikka Teknologia Tietotekniikka

Garmin tuo markkinoille uudet Fusion-venestereo- ja -kaiutinsetit

Garmin, joka on maailman johtava vene-elektroniikkavalmistaja, on tänään esitellyt Garmin-brändeihin kuuluvan Fusion® Entertainmentin MS-RA60-venestereo- ja EL Series-kaiutinsetin sekä MS-RA210-venestereo- ja XS Series-kaiutin­setin. Yhdistämällä MS-RA60- tai MS-RA210-venestereoihin EL- tai XS-malliston kaiuttimet helpotam­me veneen uusien äänentoistolaitteiden valintaa. Fusion-stereo- ja -kaiutinsetit ovat kohtuuhintainen, all-in-one-ratkaisu, joka sisältää kehittyneitä äänentoisto-ominaisuuksia ja nykyaikaista muotoilua.

Fusion-stereo- ja kaiutinsetit tuottavat korkealaatuista ääntä ja sisältävät innovatiivisia ominaisuuksia, mm. kahden alueen Multi-Zone™-tekniikka ja integroitu, tehoa parantava Class-D-vahvistin. Fusion MS-RA60– ja MS-RA210-venestereoissa on useita edistyksellisiä yhteysvaihtoehtoja. Musiikkia voi hallita mm. yhteensopivaan älylaitteeseen ladatulla Fusion-Link™-sovelluksella tai Garmin-älykellojen Fusion-Link Lite™sovelluksella. Fusion MS-RA60 on varustettu lisäksi Bluetooth®-yhteydellä, jonka avulla ohjelmistopäivitys onnistuu langattomasti.

EL Series- ja XS Series-venekaiuttimet on muotoiltu kestävästi ruiskuvaletusta polypropyleenistä (IMPP) valmistetuista kartioista, joiden äänentoisto on kristallinkirkas myös suurissa äänenvoimakkuuk­sissa. EL Series-kaiuttimissa on matala, avoin rakenne, mikä antaa enemmän asennus- ja tehon­käsit­tely­vaihtoehtoja. XS-kaiuttimet ovat alumiinivalmisteisia kalottikaiuttimia, joissa on äänikela pehmeitä yläfrekvenssejä ja parempaa tehoa varten. XS Series-kaiuttimet on suunniteltu kestämään ankaria olosuhteita, ja ne kestävät mm. suolasumua, pölyä ja UV-säteilyä. XS Series-kaiuttimet on valmistettu vaativan Fusion True-Marine™-standardin mukaisesti, ja niillä on kolmen vuoden kuluttajatakuu.

Kaikkiin Fusion-stereo- ja kaiutinsetteihin sisältyy kaiuttimen johto, antenni ja pölysuojus. Mitään lisävarusteita ei siis tarvitse ostaa, kun kaikki tarvittava löytyy pakkauksesta. Valittavissa on klassinen tai sporttinen kaiutinritilävaihtoehto sen mukaan, mikä veneeseen sopii.

MS-RA60-venestereo- ja EL Series-kaiutinsetin ja MS-RA210-venestereo- ja XS Series-kaiutinsetin suositushinta: 369-599 euroa. Saatavuus Q1/2022.

Lähde: MyNewsDesk

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *