Sovellukset Tietotekniikka

Samsung toi kaksi uutta Galaxy-tablettia valikoimaansa – kevyet ja laadukkaat tabletit kulkevat helposti mukana

Samsung julkaisi tänään uudet Galaxy Tab S7 FE- ja Galaxy Tab A7 Lite -mallit Galaxy Tab -tuoteperheeseensä. Samsung Galaxy Tab S7 FE -mallissa on useita edeltäjänsä Galaxy Tab S7 -sarjan suosikkiominaisuuksia, kun taas Galaxy A7 Lite on uutuuksista pienikokoisempi tabletti, joka soveltuu käytettäväksi etenkin tien päällä.

”Tablettien tarpeelle ei näy loppua. Nykyään tabletteja käytetään elämän jokaisella osa-alueella: niin työelämässä, opiskellessa kuin vapaa-ajallakin. Tablettien pieni koko ja keveys ovat monille ratkaisevan tärkeitä ominaisuuksia, mutta niiden lisäksi on olennaista, että tabletilla pystyy myös esimerkiksi kirjoittamaan muistiinpanoja, pitämään kokouksia tai suoratoistamaan viihdettä käyttäjän ollessa tien päällä. Sekä Galaxy Tab S7 FE 5G että Galaxy Tab A7 Lite on varustettu monilla älykkäillä ominaisuuksilla ja ne on mukautettu vastaamaan käyttäjien päivittäisiä tarpeita”, sanoo Samsungin

Pohjoismaiden kytkettyjen laitteiden myyntijohtaja Fredrik Pantzar.

Samsung Galaxy Tab S7 FE

Galaxy Tab S7 FE on yhdistelmä käyttäjien arvostamia ominaisuuksia aiempaa edullisempaan hintaan. Galaxy Tab S7 FE on varustettu 12,4 tuuman näytöllä, joka tarjoaa entistä paremman käyttökokemuksen sekä viihteen että työn parissa.

Galaxy Tab S7 FE:n mukana tulee S Pen-kynä, joka helpottaa tabletin eri ominaisuuksien hyödyntämistä. Samsung Notes -sovelluksella voit muuntaa nopeasti S Penillä käsinkirjoitetun tekstin digitaaliseksi tekstiksi. Ohjelma myös helpottaa muistiinpanojen seuraamista automaattisten tunnisteiden avulla. Galaxy Tab S7 FE yhdessä S Penin kanssa mahdollistaa tehokkaan työskentelyn ja antaa luovuuden virrata.

Tabletin ominaisuuksiin kuuluu myös Multi-Active Window, jonka avulla voi pitää jopa kolmea sovellusta auki samanaikaisesti. Tämä mahdollistaa sen, että samalla näytöllä voi samanaikaisesti esimerkiksi tehdä muistiinpanoja, suoratoistaa viihdettä ja surffata verkossa. App Pair -toiminnon avulla käyttäjä voi tallentaa ja käynnistää suosikkisovellusten yhdistelmät Multi-Active Window -ikkunassa.

Galaxy Tab S7 FE on auttaa maksimoimaan tuottavuuden. Yhdessä Book Cover -näppäimistön ja Samsung DeX -toiminnon kanssa tablettia voi käyttää kuin kannettavaa tietokonetta. Lisäksi Galaxy Tab S7 FE:tä voidaan käyttää tietokoneen toisena näyttönä Second Screen -toiminnon kautta.

Galaxy Tab S7 FE:ssä on sama tyylikäs viimeistely kuin Tab S7 -mallissa, ja se on saatavana kahdessa eri värissä, jotka ovat Mystic Black ja Mystic Pink. Suuremmasta näytöstä huolimatta Galaxy S7 FE on ohut ja kevyt, ja sen tehokas akku pitää huolen, että virtaa riittää päivittäisiin tehtäviin.

Samsung Galaxy Tab A7 Lite

Galaxy Tab A7 Lite on kevyt tabletti, joka sopii käytettäväksi erityisesti matkoilla ja tien päällä. Se on varustettu 8,7 tuuman näytöllä ja sitä ympäröi tyylikäs, kestävä metallirunko. Kapeareunuksisella näytöllä ja kahdella tehokkaalla Dolby Atmos -kaiuttimella se antaa upean elämyksen pelien ja viihteen parissa.

Galaxy Tab A7 Lite -mallissa on 32 Gt:n sisäinen tallennustila, jota on mahdollisuus laajentaa jopa 1 teran MicroSD-muistikortilla. Tab A7 Lite on myös varustettu kahdeksanytimisellä prosessorilla, mikä sujuvoittaa sen käyttöä. Akku tukee adaptiivista pikalatausta, jonka avulla tabletin voi ladata nopeasti. Tab A7 Lite -malli on saatavilla kahdessa kauniissa värissä: harmaana ja hopeisena.

Samsung Galaxy -ekosysteemi

Galaxy Tab S7 FE ja Galaxy Tab A7 Lite sopivat saumattomasti osaksi Galaxy-laitteiden ekosysteemiä aina puhelimesta kuulokkeisiin. Voit soittaa puheluita ja lähettää tekstiviestejä Samsung-tilin kautta tabletilla, vaikka älypuhelin olisi toisessa huoneessa. Myös tekstiä ja kuvia voi kopioida ja liittää helposti laitteiden välillä. Samoin internetin selaamista Samsung Internet -selaimella on helppo jatkaa siitä mihin jäit siirtyessäsi puhelimelta tabletille.

Hinta ja saatavuus

Galaxy Tab S7 FE 5G ja Galaxy Tab A7 Lite tulevat myyntiin Suomessa kesäkuun lopussa. Galaxy Tab S7 FE 5G:n suositushinnat ovat 689 euroa (64Gt) ja 739 euroa (128Gt). Galaxy Tab A7 Lite on saatavana sekä Wi-Fi- että LTE-versiona. Suositushinnat ovat 179 euroa (Wi-Fi) ja 209 euroa (LTE).

Tekniset tiedot

Lisätietoa: www.samsung.com

Lähde: MyNewsDesk


Muuta luettavaa muualta

Samsung ja suosittu TikTok lanseeravat StemDrop -musiikkialustan

Uusi kansainvälinen musiikkialusta StemDrop heijastaa Samsungin sitoutumista luovan ilmaisun vahvistamiseen. TikTokin käyttäjät voivat sen avulla löytää uutta musiikkia ja aloittaa maailmanlaajuisia musiikkiyhteistöitä. Tutustu dna puhelimet valikoimaan, josta voit löytää itsellesi tai lapsellesi  sopivan älypuhelimen vaikka tiktok videoiden videoiden varten. Esimerkiksi Apple iPhone 13 Pro on todella tehokas puhelin kuvien ja videoiden kuvaamista varten.

Tietokone ja mobiilipelaaminen nykypäivänä

Siitä lähtien kun kotitietokoneet ja pelikonsolit tulivat koteihin 80-luvulla, on yleinen asenneilmapiiri pelaamista kohtaa muokkaantunut nykyisenlaiseksi. Nykyään on nimittäin aivan hyväksyttävää aikuisille sekä miehille, että naisille pelata mobiilipelejä, vaikka linja-autopysäkillä, kahvitauolla tai vaikkapa metrossa matkustaessaan. Kaikenlaiset mobiilipelit ovat lisääntyneet ja voit esimerkiksi pelata vaikka CS:GO match makingia kavereiden kanssa esportal alustalla. Esportal tarjoaa paremmat serverit pelaamista varten ja voit saada itsellesi skinejä dropeista.

Onko aurinkopaneelit ratkaisu energian säästämiselle?

Aurinkopaneelit on lpaneelit tai laitr, jolla auringon säteily muunnetaan sähköenergiaksi valosähköisen ilmiön avulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *