C3-OLED
Teknologia Tietotekniikka

LG:n vuoden 2023 uudet OLED-televisiot ja soundbarit pohjoismaihin

LG Electronics (LG) tuo Pohjoismaihin vuoden 2023 OLED evo -paneeleilla varustetut Z3-, G3- ja C3-OLED-televisiosarjat sekä soundbarit, jotka ovat entistä yhteensopivampia uusien televisiomallien kanssa. Kymmenettä vuottaan OLED-markkinajohtajana juhliva LG tarjoaa vuodelle 2023 entistä yksilöidympää ja käyttäjäystävällisempää katselukokemusta.

Tähän mennessä laajin televisiomallisto sisältää ennennäkemättömän kookkaita OLED-televisioita aina 97 tuumaan asti. Tänä vuonna televisioita on saatavilla kahdeksassa koossa; 42”, 48”, 55”, 65”, 77”, 83”, 88” ja 97”. Kaikissa uutuusmalleissa on LG:n webOS 2023 -käyttöjärjestelmä, jonka parannettuihin ominaisuuksiin kuuluu mm. räätälöitävät pikavalikot.

Uutuusmalleissa on Alpha 9 AI Processor Gen 6 -kuvaprosessori, joka hyödyntää koneoppimista muokatakseen katselukokemusta käyttäjän mieltymysten mukaan. Uuden prosessorin tekoäly mahdollistaa entistä paremman skaalauksen (AI Picture Pro -ominaisuus) ja kuvanlaadun: OLED Dynamic Tone Mapping Pro -ominaisuus pilkkoo jokaisen kuvan jopa 20 000 lohkoon, jotka se käsittelee reaaliajassa. HDR Expression Enhancer -ominaisuus puolestaan hyödyntää tekoälyä korostaakseen kuvan keskeisiä kohteita (kuten kasvoja).

LG OLED evo G3 tarjoaa entistä kirkkaamman kuvan

LG:n G-sarja tunnetaan kirkkaista, huippulaadukkaista OLED evo -paneeleistaan sekä muotoilusta, joka mahdollistaa saumattoman asennuksen lähelle seinää. Sarjan uudet mallit tarjoavat parannuksia molempiin ominaisuuksiin. Brightness Booster Max -tekniikan pikselinohjausjärjestelmä, uudet algoritmit sekä parannettu näyttötekniikka mahdollistavat jopa 70 % kirkkaamman kuvan.1 Yhdessä LG:n heijastuksia suodattavan pinnoitteen kanssa Brightness Booster Max mahdollistaa television katselun valoisissa tiloissa.

G3-mallit voidaan asentaa entistä lähemmäksi seinää uudella One Wall Design -asennuslaitteella. Uusien OLED-televisioiden asennus on lisäksi vaivattomampaa, sillä ne on valmistettu kevyestä komposiittimateriaalista.

Lisäksi webOS 2023 mahdollistaa henkilökohtaisten käyttäjäprofiilien luomisen, joten eri perheenjäsenet voivat tallentaa omat suosikkinsa ja asetuksensa omaan profiiliinsa. Tämä tekee television käytöstä entistä yksilöllisempää ja mukavampaa.

webOS 2023 tarjoaa myös mahdollisuuden älykodin hallintaan. Televisio voidaan integroida älykotijärjestelmään, joten esimerkiksi valojen ja lämmityksen säätäminen onnistuu televisiosta käsin.

LG:n uudet OLED-televisiot ja soundbarit tulevat saataville Pohjoismaissa vuoden 2023 alkupuolella. Uudet televisiomallit tarjoavat entistä yksilöllisemmän ja käyttäjäystävällisemmän katselukokemuksen, ja ne sopivat erinomaisesti myös moderneihin älykoteihin.

Lähde: LG
Kuva: LG


Muuta luettavaa muualta

Cappuccino – Suosittu kahviharrastajien keskuudessa

Kahvi on yksi maailman suosituimmista juomista, ja sen kulutus kasvaa vuosittain. Se on suosittu juoma aamiaiseksi, lounaaksi ja illalliseksi, sekä kaikkina muinakin vuorokauden aikoina. Yksi kahvijuoma, joka on erityisen suosittu kahviharrastajien keskuudessa, on cappuccino. Artikkelissa kerrotaan myös Cappuccino ohje / miten valmistaminen tapahtuu.

Lisää muita mielenkiintoisia aiheita muualta:
Junat Kartalla
Asuntomarkkinat
Kiinteistöhuolto
samsung galaxy s21 ultra
Samsung XCover 5
Sähköpotkulauta vuokraus
Kryptovaluutat
Kasinot suomi
Suositut koirarodut
Google Pay maksaminen
Kapselikahvit
Pikakahvi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *