Samsung SSD
Muu tekniikka Teknologia Tietotekniikka

Samsungin uusi SSD-levy T9 tarjoaa ensiluokkaisen suorituskyvyn ja luotettavuuden ammattikäyttöön

T9 on Samsungin ensimmäinen SSD-levy, jossa on USB 3.2 Gen 2×2 -liitäntä, joka tarjoaa jopa 2 000 Mt/s:n luku- ja kirjoitusnopeuden. Kaksi kertaa edeltäjiään nopeammalla nopeudella käyttäjät voivat siirtää 4 gigatavun videon noin kahdessa sekunnissa. Samoin, 4 teratavun enimmäiskapasiteetti tarjoaa runsaasti tallennustilaa ammattilaiskäyttöön.

Samsung Electronics, maailman johtava edistyneen tallennusteknologian valmistaja, esittelee tänään tiistaina 3.10.2023 uuden T-sarjan kannettavan SSD-levyn, T9:n. T9 on suunniteltu tietoturvallisuus edellä, tarjoten samalla käyttäjille nopeamman siirtonopeuden ja runsaan tallennustilan, joka kulkee aina matkassa mukana.

”Edistykset korkearesoluutioisissa kuvissa ja 4K-videoiden kasvava suosio asettavat ammattimaiset sisällöntuottajat haasteen eteen, kun tarve siirtää suuria datamääriä saumattomasti on entistä tärkeämpää”, sanoo Hangu Sohn, Samsung Electronicsin Memory Brand Product Biz Teamin johtaja. ”T9 tarjoaa ammattilaisille ratkaisun helpottaakseen heidän datahallintansa haasteita, jatkaen Samsungin pyrkimystä tarjota luovan alan ammattilaisille täysi vapaus keskittyä vain luovaan prosessiin.”

T9 tarjoaa huippuluokan suorituskykyä ja valtavan tallennuskapasiteetin

T9 tarjoaa maksimaaliset sekventiaaliset luku-/kirjoitusnopeudet jopa 2 000 megatavua sekunnissa (Mt/s) USB 3.2 Gen 2×2 -liitännän kautta. Noin kaksi kertaa tehokkaampi siirtonopeus verraten edelliseen malliin T7:n, nämä huipputason nopeudet mahdollistavat käyttäjien siirtää 4 gigatavun Full HD -videon lähes kahdessa sekunnissa.

T9 on saatavana kolmessa eri tallennuskapasiteetissa, jotta se sopii jokaisen luovan käyttäjän tarpeisiin. teratavun (Tt), 2 Tt:n ja 4 Tt:n versiot mahdollistavat nopeat ja sujuvat siirrot sekä tarjoavat runsaasti tallennustilaa suurille datamäärille. Kompakti, luottokortin kokoinen koko tekee siitä vaivattoman matkakumppanin.

Luksus yhdistettynä kestävyyteen

T9 tarjoaa paitsi toiminnallisia etuja, myös ainutlaatuista muotoilua ’luksuksen ja kestävyyden yhdistävän -konseptin alla, joka perustuu T7 Shield -mallin suunnittelukonseptiin. T9:n pinnalla olevat kaarevat diagonaaliset linjat sekä sen kangasmainen kumipinnoite antavat sille luksusmaisen vaikutelman.

Vertaansa vailla oleva luotettavuus ja lämpötilan hallinnointi

SSD T9 on erityisen kestävä, suojaten laitetta pudotuksilta jopa kolmen metrin korkeudesta. T9:n LED-komponentille on viiden vuoden rajoitettu takuu2. SSD T9:n kestävä muotoilu on suunniteltu pitämään tiedot turvassa jopa kovassa käytössä. Luovan alan ammattilaisille, jotka tarvitsevat nopeita ja tehokkaita suuria tiedostosiirtoja ilman hidasta tiedonsiirron prosessia, T9 on täydellinen kumppani. Samsungin Dynamic Thermal Guard -ominaisuus minimoi tehokkuuden heikkenemisen ylikuumentumisen takia, mikä varmistaa johdonmukaiset, varmat ja nopeat siirtonopeudet. Lisäksi T9 on suunniteltu noudattamaan kansainvälistä IEC 62368-1 -turvallisuusstandardia, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan monenlaisiin vaativiin tehtäviin.


Hallitse T9:ää Samsung Magician 8.0 -ohjelmistolla

Samsung Magician -ohjelmisto tarjoaa entistä paremmat ominaisuudet, kuten suorituskykytestin, turvallisuustoiminnot, firmware-päivitykset ja reaaliajassa tapahtuvan laitteiston terveydentilan seurannan. Firmware-päivitys on tärkeä ominaisuus tallennustuotteille, ja Magician-ohjelmisto tarjoaa tässä kohtaa siihen saumattoman ratkaisun. Syyskuussa 2023 julkaistun 8.0-version myötä kaikki Samsungin ohjelmistot, kuten datansiirto, PSSD-ohjelmisto ja kortintunnistustyökalut, integroidaan Magician-ohjelmistoon ja käyttöjärjestelmän tukialue laajenee Windows-, Mac- ja Android-käyttäjien pariin.

Sujuva yhteensopivuus

T9 on suunniteltu vastaamaan USB Type-C-virtastandardeja ja tukemaan ammattikäyttäjien työarkea. Tämä on parantanut yhteensopivuutta käyttöjärjestelmien, kuten Windowsin, macOS:n, älypuhelinten ja tablettien sekä pelikonsolien ja ammattimaisten korkean resoluution kameroiden välillä. T9:n mukana toimitetaan USB Type C-to-C ja USB Type C-to-A-kaapelit.

Suomessa SSD T9 tulee saataville lokakuun puolivälistä alkaen suositushintaan 149,99 € 1T versiolle, 259,99 € 2 Tt:n versiolle ja 479,99 € 4 Tt:n versiolle.

Lähde ja kuvat: Samsung


Muuta mielenkiintoista luettavaa

PC-pelit: Viihdettä ja haastetta

PC pelit tarjoavat laajan valikoiman viihdettä ja haastetta pelaajille ympäri maailman. Ne kattavat monipuolisia genrejä, kuten toimintaa, seikkailua, strategiaa ja roolipelejä. PC- pelaaminen mahdollistaa myös moninpelikokemukset ystävien kanssa verkossa. Pelit tarjoavat paitsi hienoja tarinoita ja grafiikkaa myös mahdollisuuden kehittää ongelmanratkaisutaitoja ja tiimityötä. Ne ovatkin vakiintunut osa nykyaikaista viihdemaailmaa ja tarjoavat loputtomasti elämyksiä pelaajille.

Pelihahmot: Tarinoidensankarit

Pelihahmot ovat videopelien sielu, tuoden tarinat ja seikkailut eloon. Nämä hahmot voivat olla sankareita, antisankareita tai monimutkaisia hahmoja, jotka herättävät tunteita pelaajissa. Heidän persoonallisuutensa, ulkonäkönsä ja taitonsa luovat yhteyden pelaajiin, syventäen pelikokemusta. Pelihahmot voivat toimia inspiraationa ja opettaa arvokkaita elämänopetuksia. Niinpä he ovat olennainen osa videopelien vetovoimaa ja merkitystä pelaajille.

Garmin älykello käteen ja kohti parempaa hyvinvointia

Garmin on esitellyt uuden vivoactive 5 -älykellon vanhamman Garmin vivoactive 4 tilalle. Uudessa Garmin vivoactive 5 mallissa on kirkas AMOLED-kosketusnäyttö. Kohtuuhintaisessa, jokapäiväiseen käyttöön tarkoitetussa laitteessa on laaja valikoima hyvinvoinnin seurantaominaisuuksia. vívoactive 5 auttaa ymmärtämään kehoa paremmin, neuvoo aktiivisempaan elämään ja tukee kuntoilutavoitteiden saavuttamisessa

Tehokkuutta edullisesti: Tutustu Samsung Galaxy A13 -puhelimeen

Koe sulava halpa suorituskyky ja loistava käyttökokemus Samsung Galaxy A13 -puhelimella, joka yhdistää edullisuuden ja laadun täydellisesti. Nauti upeasta 6,5 tuuman näytöstä, joka tarjoaa kirkkaat värit ja tarkan kuvanlaadun. Tehokas neliytiminen suoritin mahdollistaa sulavan sovellusten käytön ja multitaskauksen. Sisäinen tallennustila ja laajennettava muistikorttipaikka takaavat riittävästi tilaa suosikkisisältöjesi säilyttämiseen. Tartu tilaisuuteen ja hanki tämä huikea halpa puhelin, joka ei huuda hintalappuaan!

Oletko koskaan testannut nettisi nopeutta?

Internet nopeustesti on kätevä työkalu, jonka avulla voit mitata internet-yhteytesi nopeuden. Se mittaa sekä lataus- että lähetysnopeuden, antaen selkeän kuvan siitä, miten nopeasti voit ladata ja lähettää tietoja verkossa. Nopeustesti auttaa sinua varmistamaan, että internetyhteytesi toimii odotetusti ja tarvittaessa tunnistamaan mahdolliset ongelmat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *