Elisa 5G yhteydet
Älypuhelimet Internet

Tekstiviestien uusi aikakausi: Elisa tuo maailmalla kasvavan edelläkävijäteknologian Suomeen

Tekstiviestimarkkinointi on uuden aikakauden edessä, kun perinteiset tekstiviestit saavat uusia ominaisuuksia. Elisa tuo ensimmäisenä maailmalla trendaavan, uuden ja monipuolisen rikastetun tekstiviestin yritysten saataville Suomessa. Uuden sukupolven viestipalvelu tulee saataville kahdessa vaiheessa palvelun toimivuuden varmistamiseksi. Ensimmäiset pilottiasiakkaat saavat sen käyttöönsä lokakuun aikana ja laajemmin palvelu tulee saataville myöhemmin. Uuden viestintätyökalun avulla yritykset voivat lähettää Android-puhelimia käyttäville asiakkailleen jatkossa uuden sukupolven premium-viestejä, jotka ovat visuaalisempia ja vuorovaikutteisempiä kuin perinteiset tekstiviestit. Suomalaisista noin 70 prosenttia käyttää Android-puhelimia, joten uudistus koskettaa enemmistöä puhelimenkäyttäjistä.

Teknologia pohjautuu Googlen kehittämiin rikastetun viestinnän palveluihin (rich communication services, RCS).

”Kaupanteko ja asiakaspalvelu monipuolistuvat, kun ne voidaan hoitaa puhelimen viestipalvelussa keskustellen. Kilpailun kiristyessä ja asiakkaiden vaatimusten kasvaessa, on tärkeää erottautua myös asiakasviestinnässä, ja uuden sukupolven tekstiviestit tekevät mahdolliseksi kuvien, äänen ja videoiden hyödyntämisen sekä vuorovaikuttamisen uudella tavalla”, konkretisoi Elisan asioinnin ja asiakaspalvelun liiketoiminnasta vastaava johtaja Katja Bäckström.

Uusi viestiteknologia on osoitus suunnasta, johon yritysten markkinoinnin ja myynnin automaatio sekä asiakasviestintä ovat menossa. Palvelusta saadaan kerättyä myös lisää dataa, jota voidaan käyttää tekoälysovelluksilla liiketoiminnan ohjaamisen tukena.

”Markkinoinnin ja asiakaskohtaamisten johtaminen on suuren muutoksen alla tulevina vuosina, sillä tarvetta on erottautua, automatisoida ja johtaa datalla. RCS-palvelun tarjoaminen on osa Elisan tavoitetta mahdollistaa yrityksille asiakaskokemuksen digiloikka”, sanoo Bäckström.

Elisan tavoite on auttaa yrityksiä digiloikissa

Elisa on pilotoinut kansainvälisesti kysyttyä teknologiaa kesän aikana ensin omalle henkilöstölleen, ja ottaa lokakuun aikana rikastetun viestinnän käyttöön myös kuluttajaliiketoimintansa markkinoinnissa. Palvelu tulee saataville myös ensimmäisille yritysasiakkaille lokakuun aikana.

”Elisa on noussut merkittäväksi IT-toimijaksi Suomessa, ja haluamme olla erinomaisuuden esimerkki ketterästä toiminnasta myös muille yrityksille. Otamme uusia teknologioita käyttöön kokeillen ja oppien. Jatkuvan parantamisen kulttuuri on tuonut Elisalle myös historiallisesti onnistumisia muun muassa asiakastyytyväisyydessä”, summaa Bäckström.

Aiempaa monipuolisempi viestintä vaatii tietenkin myös yhteyksiltä kapasiteettia. Tähän vastaa Elisan kattavasti Suomessa saatavilla olevat 5G-yhteydet.

Lähde: Elisa


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Viikko Horoskooppi – Tulevan Viikon Tähtisäde

Viikko horoskooppi on astrologinen ennustus tulevalle viikolle. Se perustuu horoskooppimerkkiisi ja planeettojen asentoihin. Horoskooppi tarjoaa vihjeitä rakkaudesta, urasta, terveydestä ja taloudesta. Se auttaa hahmottamaan mahdollisia tapahtumia ja haasteita sekä antaa vinkkejä, miten voit hyödyntää planeettojen vaikutuksia parhaalla mahdollisella tavalla. Se on opas, joka tarjoaa inspiraatiota ja ohjausta viikon eri osa-alueille.

Tehokkuutta edullisesti: Tutustu Samsung Galaxy A13 -puhelimeen

Koe sulava halpa suorituskyky ja loistava käyttökokemus Samsung Galaxy A13 -puhelimella, joka yhdistää edullisuuden ja laadun täydellisesti. Nauti upeasta 6,5 tuuman näytöstä, joka tarjoaa kirkkaat värit ja tarkan kuvanlaadun. Tehokas neliytiminen suoritin mahdollistaa sulavan sovellusten käytön ja multitaskauksen. Sisäinen tallennustila ja laajennettava muistikorttipaikka takaavat riittävästi tilaa suosikkisisältöjesi säilyttämiseen. Tartu tilaisuuteen ja hanki tämä huikea halpa puhelin, joka ei huuda hintalappuaan!

Oletko koskaan testannut nettisi nopeutta?

Internet nopeustesti on kätevä työkalu, jonka avulla voit mitata internet-yhteytesi nopeuden. Se mittaa sekä lataus- että lähetysnopeuden, antaen selkeän kuvan siitä, miten nopeasti voit ladata ja lähettää tietoja verkossa. Nopeustesti auttaa sinua varmistamaan, että internetyhteytesi toimii odotetusti ja tarvittaessa tunnistamaan mahdolliset ongelmat. Lisäksi se auttaa sinua valitsemaan oikeanlaisen liittymän tarpeisiisi, jotta voit nauttia saumattomasta ja nopeasta netinkäytöstä.

Amazing Race Suomi 

Amazing Race Suomi on suomalainen reality-kilpailu, joka perustuu samannimiseen kansainväliseen formaattiin. Ohjelma seuraa joukkueiden matkaa eri puolilla maailmaa, kun he suorittavat monipuolisia tehtäviä ja ratkovat arvoituksia voittaakseen kilpailun. Sarja tarjoaa jännitystä, seikkailua ja kulttuurien monimuotoisuutta, kun tiimit kohtaavat erilaisia haasteita tuntemattomissa ympäristöissä. ”Amazing Race Suomi” yhdistää kilpailun elementit matkustamisen ja tiimityön kanssa, tarjoten katsojille viihdettä ja inspiraatiota.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *