Siemens
Teknologia

Täysautomaattinen uuni tuo parhaan mahdollisen tuloksen

Siemens iQ700-uuni tunnistaa tekoälyn avulla uunissa kypsennettävät ruoat.

Tekoälystä (AI) voi olla hyötyä arjessa, varsinkin keittiössä. Älykkään tekniikan edelläkävijöihin kuuluva Siemens Kodinkoneet käyttää laitteissaan tekoälyä, jotta leivonnasta, paistamisesta ja muusta ruoanlaitosta tulisi aiempaa helpompaa.

Nyt Siemens Kodinkoneet esittelee ensimmäisen, automaattisella ruoantunnistuksella varustetun iQ700-uunin. Uuni tunnistaa tällä hetkellä noin 40 eri ruokaa, jatkossa määrä tulee olemaan isompi.

Lähde ja kuva: Siemens


Muuta mielenkiintoista luettavaa

PC-pelit: Viihdettä ja haastetta

PC pelit tarjoavat laajan valikoiman viihdettä ja haastetta pelaajille ympäri maailman. Ne kattavat monipuolisia genrejä, kuten toimintaa, seikkailua, strategiaa ja roolipelejä. PC- pelaaminen mahdollistaa myös moninpelikokemukset ystävien kanssa verkossa. Pelit tarjoavat paitsi hienoja tarinoita ja grafiikkaa myös mahdollisuuden kehittää ongelmanratkaisutaitoja ja tiimityötä. Ne ovatkin vakiintunut osa nykyaikaista viihdemaailmaa ja tarjoavat loputtomasti elämyksiä pelaajille.

Pelihahmot: Tarinoidensankarit

Pelihahmot ovat videopelien sielu, tuoden tarinat ja seikkailut eloon. Nämä hahmot voivat olla sankareita, antisankareita tai monimutkaisia hahmoja, jotka herättävät tunteita pelaajissa. Heidän persoonallisuutensa, ulkonäkönsä ja taitonsa luovat yhteyden pelaajiin, syventäen pelikokemusta. Pelihahmot voivat toimia inspiraationa ja opettaa arvokkaita elämänopetuksia. Niinpä he ovat olennainen osa videopelien vetovoimaa ja merkitystä pelaajille.

Garmin älykello käteen ja kohti parempaa hyvinvointia

Garmin on esitellyt uuden vivoactive 5 -älykellon vanhamman Garmin vivoactive 4 tilalle. Uudessa Garmin vivoactive 5 mallissa on kirkas AMOLED-kosketusnäyttö. Kohtuuhintaisessa, jokapäiväiseen käyttöön tarkoitetussa laitteessa on laaja valikoima hyvinvoinnin seurantaominaisuuksia. vívoactive 5 auttaa ymmärtämään kehoa paremmin, neuvoo aktiivisempaan elämään ja tukee kuntoilutavoitteiden saavuttamisessa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *