Teknologia

Tuo elokuvateatteri leirintäalueelle lähelläsi XGIMI-projektorien avulla

OULU, 17. Toukokuuta 2022XGIMI Technology Co., Ltd., johtava maailmanlaajuinen projektorilaitevalmistaja, haluaa tehdä elokuvateatterielämyksestä helpon, minne tahansa suunnitelmasi vievätkin sinut tänä kesänä. Matkailuautoilu, leirintäalue tai telttailu – sillä ei ole väliä, XGIMI:n projektorit voivat mennä sinne, minne yksikään projektori ei ole ennen mennyt. 

Telttailu on upea virkistysidea, joka tarjoaa mahdollisuuden paeta hektistä arkea. Leirintäalueista metsän kätköihin, luonnossa yöpymisessä on oma mukava tuntunsa. Lautapelit, kalastus ja patikointi ovat suosittuja retkeilyaktiviteetteja, ja urheilullisemmaksi sen voi tehdä vaikkapa ottamalla polkupyörät mukaan. Veneily ystävien kanssa ja elokuvien katselu nuotion äärellä kuulostaa myös mielenkiintoiselta, ja älykkäät retkeilyprojektorit voivat tehdä leirielokuvaillasta ikimuistoisen.

Luonnossa telttailu on Suomessa täysin laillista. Suomessa tunnetaan jokamiehenoikeudet, mikä tarkoittaa, että voit pystyttää teltan tai retkeillä millä tahansa julkisella maalla – ja jopa yksityisellä maalla, kunhan sitä ei selvästi käytetä.

Leirintäelokuvailta on hauska aktiviteetti-idea, ja älykkäät kannettavat projektorit voivat tarjota erinomaisen kokemuksen. Ne on myös helppo pakata reppuun. 

Seuraavassa on joitakin ominaisuuksia, joita ihanteellisessa retkeilyprojektorissa tulisi olla maksimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi:

  • Sisäänrakennettu akku

Virtalähteitä ei välttämättä ole helposti saatavilla syrjäisillä leirintäalueilla. 

  • Stressitön käyttöönotto

Ihanteellisessa älykkäässä retkeilyprojektorissa pitäisi olla ominaisuuksia, jotka yksinkertaistavat asennusta huomattavasti. Automaattitarkennuksen ansiosta retkeilyprojektori tuottaa terävän ja kirkkaan näytön muutamassa sekunnissa virran kytkemisen jälkeen, ja automaattinen keystone-korjaus varmistaa, että projektio on suorakulmainen ja ihanteellinen vaikuttavaa katselua varten.

  • Sisäinen muisti

Wi-Fi ei ehkä ole käytettävissä joissakin retkeilypaikoissa, mutta ihanteellisissa retkeilyprojektoreissa on runsaasti sisäistä tallennustilaa, joihin käyttäjät voivat ladata ja tallentaa suosikkielokuvansa, -musiikkinsa tai -televisio-ohjelmansa myöhempää katselua varten.

  • Erinomainen sisäänrakennettu ääni

Ihanteellisessa älykkäässä kannettavassa projektorissa pitäisi olla erinomaiset sisäänrakennetut kaiuttimet, jotka tuottavat laadukasta ääntä, jolloin ulkoisia kaiuttimia ei tarvitse kantaa mukana.

  • Resoluutio ja kirkkaus

1920 x 1080 pikselin FHD-resoluutio riittää tasaiseen ja selkeään kuvaan, ja 300-800 ANSI-lumenin kirkkaus on ihanteellinen kirkkaaseen kuvaan yöllisissä retkeilyolosuhteissa.

Kannettavien retkeilyprojektorien suositukset

XGIMI:n kannettavat retkeilyprojektorit ylpeilevät hämmästyttävillä ominaisuuksilla, jotka valaisevat minkä tahansa retkeilykokemuksen – tai nostavat juhlan tasoa omalla takapihallasi. Tässä ovat suositellut XGIMI:n retkeilyälyprojektorit, joilla voit varmistaa, että leirintäalueen elokuvailta on unohtumaton:

XGIMI Halo+ (1920 x 1080 pikselin FHD kannettava projektori)

Halo+ on erinomainen retkeilyprojektori. Halo+ on helppo kuljettaa ja pakata, ja siinä on useita tehokkaita ominaisuuksia mahtavia ulkoilmaelokuvailtoja varten:

Sisäänrakennettu akku: XGIMI Halo+:ssa on 59 W:n sisäänrakennettu akku, joka tarjoaa noin kahden tunnin käyttöajan, joka riittää suosikkielokuvien suoratoistoon paikoissa, joissa ei ole käytettävissä olevia virtalähteitä.

Kirkkaus/resoluutio: XGIMI Halo+ voi projisoida enintään 200 tuuman näytön, ja 60-120 tuumaa on suositus näytön parhaan koon ja laadun tasapainottamiseksi. Halo+:n kirkkaus on myös 900 ANSI-lumenia, mikä tarjoaa hyvin valaistun näytön leirintäalueen elokuvaillan aikana. Lisäksi Halo+ voi projisoida 1920 x 1080 pikselin FHD-resoluutiolla, tuoden suosikkielokuvasi kristallinkirkkaalla näytöllä.

Harman Kardon -ääni: Harman Kardon -tuotemerkki on kuuluisa erinomaisesta teollisuusluokan äänentoistosta, ja Halo+:ssa on kaksi Harman Kardonin sisäänrakennettua 5 W:n kaiutinta, jotka tuottavat rikkaan ja mukaansatempaavan HiFi-äänen ulkoilmaelokuvailtojen piristykseksi.

X-VUE 2.0 kuvamoottori: Halo+:ssa on myös XGIMI:n X-VUE 2.0 Image Engine, joka elvyttää värit. Käyttäjät voivat katsella suosikkielokuviaan entistä selkeämmin, yksityiskohtaisemmin värein ja rikkain, eläväisin kuvin.

Vaivaton asennus: Halo+ auttaa käyttäjiä säästämään aikaa ja vaivaa asennuksen aikana älykkäällä näytön mukauttamistekniikalla, joka sisältää automaattitarkennuksen, älykkään esteiden välttämisen, älykkään näytön kohdistuksen ja automaattisen keystone-korjauksen.

Sisäinen muisti: Halo+ toimii 2 Gt:n RAM-muistilla ja 16 Gt:n ROM-muistilla, jotka tarjoavat riittävästi tallennustilaa, jotta voit ladata ja tallentaa haluamasi sisällön offline-katselua varten paikoissa, joissa WiFi ei ole käytettävissä.

Voit tutustua Halo+:n tehokkaisiin ominaisuuksiin täällä ja XGIMI Haloon täällä.

XGIMI MoGo Pro+ (1920 x 1080 pikseliä FHD kannettava projektori)

MoGo Pro+ on toinen erinomainen XGIMI-retkeilyprojektorivaihtoehto, jossa on useita tehokkaita ominaisuuksia ihanteellista retkeilyelokuvakokemusta varten.

Sisäänrakennettu akku: XGIMI MoGo Pro+:ssa on sisäänrakennettu akku, joka tarjoaa noin 2 tunnin käyttöajan, joka riittää suosikkielokuviesi ja -televisio-ohjelmiesi katsomiseen.

Sisäinen muisti: MoGo Pro+:n sisäinen tallennuskapasiteetti on jopa 2 Gt RAM-muistia ja 16 Gt ROM-muistia, joten käyttäjät voivat tallentaa suosikkielokuviaan myöhempää offline-katselua varten. Esiladattu sisältö on kätevää, kun WiFi ei ole käytettävissä.

Iso näyttö: MoGo Pro+ voi projisoida jopa 200 tuumaa. Ihanteellinen alue on 60-120 tuumaa, mikä tarjoaa laajakuvanäytön kätevästä laitteesta, jotta voit nauttia haluamiesi elokuvien katselusta.

Helppo asennus: MoGo Pro+ -projektorissa on automaattitarkennus, joka varmistaa, että kuva pysyy terävänä, vaikka projektoria kallistettaisiin. Kannettavassa retkeilyprojektorissa on myös automaattinen keystone-korjausominaisuus, joka tuottaa suorakulmaisen kuvan mistä tahansa kulmasta ja korjaa kulmat jopa sivuprojektiosta.

1920 x 1080 pikselin resoluutio: MoGo Pro+ tukee natiiviresoluutiota 1920 x 1080 pikseliä, FHD, mikä takaa kristallinkirkkaan, selkeän ja terävän näytön.

Harman Kardon -ääni: MoGo Pro+:ssa on kaksi sisäänrakennettua Harman Kardon -kaiutinta, jotka tuottavat rikkaan ja selkeän äänen ulkona, mikä tekee leirintäalueen elokuvailloista nautinnollisia.

Lisätietoja XGIMI MoGo Pro+:sta löydät täältä ja XGIMI MoGo Prosta täältä.

xcover 5 samsung galaxy xcover 5 telkkari jens kyllönen tv seinällä tv seinälle tv seinäteline xiaomi 11 ultra samsung älypuhelin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *