Garmin esittelee Varia RCT716 pyörän takatutkan valolla ja kameralla
Muu tekniikka Teknologia

Garmin esittelee Varia RCT716 pyörän takatutkan valolla ja kameralla

Garmin on tänään esitellyt Varia™ RCT716-takatutkan kameralla ja takavalolla. Uusimmalla tutkatekniikalla varustetun Varia RCT716:n ajon aikana jatkuvasti kuvaama terävä ja selkeä videomateriaali antaa pyöräilijälle mielenrauhaa tien päällä.

“Pyöräilijät eri puolilla maailmaa ovat jo vuosien ajan luottaneet Varia-takatutkaan ja sen kykyyn parantaa heidän tietoisuuttaan lähestyvistä ajoneuvoista. Esittelemme nyt RCT716-takatutkan tuoreimpana lisäyksenä pyöräilyturvallisuustuotemallistoomme”, kertoo Garmin-yhtiön maailmanlaajuisen kuluttaja­myynnin varatoimitusjohtaja Dan Bartel. “Pyöräilijät voivat nyt lähteä ajolenkille turvallisin mielin tietäessään, että Varia RCT716-takatutka-aktivoitu takavalo varoittaa autoilijoita edessä olevasta pyöräilijästä, ja laitteen kamera kuvaa jatkuvasti ja tallentaa tarvittaessa videotodisteen mahdollisista tapahtumista.”

Garmin Varia RCT716

Varia RCT716-takatutkan uusia ominaisuuksia:

  • Integroitu kamera: Kuvaa terävää ja kirkasta 1080p/30 fps-videokuvaa.
  • Automaattinen tapahtumien tallennus: Jos laite havaitsee tapahtuman, se tallentaa automaattisesti videokuvaa ennen tapahtumaa, sen aikana ja sen jälkeen.
  • Varia-sovelluksen lisätoiminnot: Kuvatun videomateriaalin katselu, videoiden siirto ja kamera-asetusten mukautus, mm. tietoja sisältävät peittokuvat.

Riippumatta siitä, missä tai mihin aikaan pyörällä liikutaan, Varia RCT716 tarjoaa lyömättömiä Garmin-pyöräilyturvallisuusominaisuuksia, mm.:

  • Maksimaalinen tietoisuus: Visuaaliset ja ääni-ilmoitukset varoittavat takaa lähestyvistä ajoneuvoista jopa 140 metrin päästä.
  • Loistava näkyvyys: Takavalo näkyy kirkkaana ja kauas, jolloin autoilijat pystyvät havaitsemaan pyöräilijän jo ennen kuin ajoneuvo näkyy tutkassa.

Varia RCT716-takatutka on yhdistettävissä yhteensopivaan Garmin Edge®-pyörätietokoneeseen, Garmin-älykelloon tai Varia-älylaitesovellukseen. Yhteensopivaan älypuhelimeen pariliitettynä laite on yhdistettävissä kolmannen osapuolen sovelluksiin (esim. Ride with GPS), joiden avulla takatutkailmoitukset näkee kartan peittokuvina.

Varia RCT716:n akku kestää jopa 5 tuntia, kun tutka ja takavalo ovat päällä. Kamera kuvaa jatkuvasti 1080p-videokuvaa.

Varia RCT716-takatutkan suositushinta on 419,00 euroa, ja laite on saatavilla Q2/2022 kuluessa Garmin-jälleenmyyjillä sekä garmin.fi -sivustolla.

Lähde: Garmin

Muita aiheita muualta:
Paras edullinen kamera
Flubot
Samsung xcover 5
Junat kartalla
5G kuuluuvuuskartta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *