Polestar sijoittaa erittäin nopeaa lataustekniikkaa kehittävään StoreDotiin ja saa käyttöönsä kehittynyttä akkuteknologiaa
Uncategorized

Polestar sijoittaa erittäin nopeaa lataustekniikkaa kehittävään StoreDotiin ja saa käyttöönsä kehittynyttä akkuteknologiaa

  • Polestar on tehnyt ensimmäisen sijoituksensa toiseen yritykseen ryhtymällä erittäin nopeaa lataustekniikkaa kehittävän israelilaisen StoreDotin osakkeenomistajaksi
  • Strateginen sijoitus on osoitus Polestarin sitoutumisesta innovaatioihin ja sähköautojen yleistymisen kiihdyttämiseen
  • Yhtiöt pohtivat mahdollisuuksia käyttää StoreDotin erittäin nopeaa lataustekniikkaa Polestarin tulevissa autoissa

Polestar on tehnyt ensimmäisen sijoituksensa erittäin nopean lataustekniikan innovaatioyritykseen, StoreDotiin.

StoreDot on edelläkävijä sähköautojen erittäin nopeasti latautuvien akkujen kehityksessä. Israelissa sijaitseva yritys aikoo tuottaa vuoteen 2024 mennessä sähköautoihin akkuja, jotka voivat ladata 160 kilometrin toimintamatkan vain viidessä minuutissa.

StoreDotin edistynyt akkuteknologia sopii hyvin Polestarin strategiaan, jossa hyödynnetään innovatiivisia yhteistyökumppaneita sähköisen liikkumisen edistämiseksi.

“Polestar voi auttaa muokkaamaan uuden akkuteknologian kehitystä autoteollisuudelle ja jakaa arvokasta tietoa suorituskykyyn ja kestävään kehitykseen keskittyvän merkin näkökulmasta”, sanoo Polestarin pääjohtaja Thomas Ingenlath.

Osana strategista sopimusta Polestar tutkii yhdessä StoreDotin kanssa teknologian käyttöönoton mahdollisuuksia tulevissa Polestar-autoissa. Testitapauksissa on tutkittu StoreDotin kennoteknologian muokkaamista Polestarin autoille nopeamman lataamisen ja tehokkaamman kierrätettävyyden saavuttamiseksi.

“Lataamiseen ja toimintamatkaan liittyvät huolet ovat yleisiä autoilijoiden keskuudessa, ja ne voivat estää polttomoottoreita käyttävien autojen omistajia vaihtamasta sähköautoihin. StoreDotin edistynyt akkuteknologia tarjoaa mahdollisia ratkaisuja näihin murheisiin. Jos nykyiset pilottiprojektimme StoreDotin kanssa onnistuvat, voimme nähdä näitä tekniikoita Polestarin autoissa vuoteen 2026 mennessä”, Thomas Ingenlath toteaa.

StoreDotin pääjohtaja tohtori Doron Myersdorf lisää: “Olemme erittäin iloisia päästessämme sopimukseen Polestarin kanssa, joka on meille sekä sijoittaja että yhteistyökumppani. Polestar on meidän tapaamme erittäin kunnianhimoinen ja innovatiivinen yritys, jolla on jo nyt merkittävä rooli sähköautojen yleistymisessä ja joka auttaa meitä saavuttamaan puhtaamman maailman ilman päästöjä. Odotamme innolla yhteistyötämme ja tiedämme, että teknologioillamme on valtavasti potentiaalia poistaa lataamiseen ja toimintamatkaan liittyvät huolet tulevilta Polestar-kuljettajilta.”

Lähde: Polestar / MyNewsDesk

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *