IdeaPad Pro 5
Teknologia Tietotekniikka

Lenovon uusilla kuluttajalaitteilla lisää suorituskykyä, monipuolisuutta ja käyttömukavuutta

 • Uuden sukupolven IdeaPad Pro 5i ja IdeaPad Pro 5 tuovat mukanaan lukuisia uusia suorituskykyä ja käyttäjäkokemusta parantavia ominaisuuksia
 • Uusimmissa IdeaPad Slim 5i- ja IdeaPad Slim 5 -kannettavissa on suurempi näyttö, OLED-vaihtoehto ja isompi kosketusalusta 
 • IdeaPad Flex 3i Chromebook tarjoaa 2-in-1-ketteryyttä tuottavuuden lisäämiseksi, ja se sisältää myös tarvittavan suorituskyvyn
 • Tyylikäs ja käytännöllinen IdeaCentre Mini 5i on kompakti pöytätietokone 1 L rungolla
 • 9-tuumainen Lenovo Tab M9 soveltuu monipuoliseen viihteen kuluttamiseen

Lenovo esittelee ennen tammikuun 2023 CES®-tapahtumaa kuluttajille suunnatut uusimman sukupolven laitteet. IdeaPad-kannettavat, kompakti IdeaCentre-pöytäkone sekä 9-tuumainen Lenovo-tabletti sopivat työskentelyyn kaikenlaisissa tiloissa ja ovat helppo kantaa mukana. 

”Kuluttajat etsivät yhä tehokkaampia tapoja työskennellä ja opiskella hybridiympäristössä, jossa monipuolisuus ja mukavuus ovat ensiarvoisen tärkeitä. Lenovon IdeaPad-tuotteet tarjoavat jatkossakin luotettavuutta ja suorituskykyä edulliseen hintaan”, sanoo Jun OuYang, Lenovon Intelligent Devices Groupin kuluttajasegmentin varajohtaja. ”Uusimman sukupolven tuotekategoriassa on joukko uusia käyttäjäkokemusta parantavia ominaisuuksia laitteiden hinnan säilyessä edullisena.”

IdeaPad Pro 5i ja IdeaPad Pro 5: luotettavaa suorituskykyä

Uudet IdeaPad Pro 5i ja IdeaPad Pro 5 Gen 8 ovat saatavilla 14 ja 16 tuuman näytöillä ja Arctic Grey sekä Frost Blue4 -värivaihtoehdoissa.  

Uusissa IdeaPad Pro 5i:ssä ja IdeaPad Pro 5:ssä on hyödynnetty muun muassa parannettua lämpötehoa, joka mahdollistaa viileämmän ja hiljaisemman käyttökokemuksen. Uusimman Intel®- tai AMD Ryzen™ -prosessorin ja NVIDIA® GeForce Next-Gen -kannettavan näytönohjaimen ansiosta käyttäjät voivat nauttia nopeammasta suorituskyvystä sisällön luomisessa, kevyessä pelaamisessa tai suurten datatiedostojen siirtämisessä. Yhdistettynä Windows 11:een tuottavuuden, luovuuden ja moniajon edut lisääntyvät.

Saatavilla oleviin lisäominaisuuksiin kuuluvat 25 prosenttia suurempi kosketusalusta, FHD IR-kamera, jossa on ToF-anturi (Time of Flight), ja älykäs kirjautuminen Windows Hello -palvelun avulla. Kannettavissa tietokoneissa on myös laajennettava SSD-muistikorttipaikka (saatavana 16-tuumaiseen malliin) suuremman tietomäärän tallentamiseen. USB 4.0- ja Thunderbolt™ 4.0 -porttien vuoksi tiedonsiirto on nopeaa.

Uusissa 16-tuumaisissa IdeaPad Pro 5i:ssä ja IdeaPad Pro 5:ssä on täysin uusi Dynamic Display Switch, joka parantaa kuvataajuutta. Nopeampi 120 Hz:n virkistystaajuus mahdollistaa sujuvamman katselukokemuksen videoiden ja pelaamisen osalta. QHD+-näytössä on 16:10-kuvasuhde, 90 % AAR ja 100 % sRGB-väriavaruus.

Eyesafe®-sertifioitu matalan sinisen valon näyttö voi auttaa käyttäjää silmien rasituksen minimoimisessa, ja fyysinen suljin lisää turvallisuutta. Smart Power -ominaisuus on suunniteltu tunnistamaan käyttötarpeet, joita mukaillen se säätää ja parantaa suorituskykyä älykkäässä virransyöttö- ja jäähdytystilassa. Ominaisuus mukauttaa suorituskyvyn, akun keston ja lämpöarvot käytön perusteella optimaalisiksi. 

Uusimman sukupolven IdeaPad Pro 5i- ja IdeaPad Pro 5 -kannettavat tietokoneet vahvistavat myös Lenovon visiota vähentää ympäristövaikutuksia. Kannettavien pohja on valmistettu 50-prosenttisesti kierrätetystä alumiinista. Myös Lenovon CO2 Offset -palvelu on nyt saatavilla koko IdeaPad-tuotevalikoimassa.

IdeaPad Slim 5i ja IdeaPad Slim 5: OLED-näyttöinen suurempi kannettava

Ohuet ja kevyet IdeaPad Slim 5i ja IdeaPad Slim 5 Gen 8 -kannettavissa on kaksi näyttökokoa. Suurempi 16-tuumainen näyttö tarjoaa jopa 2,5 K-resoluution, kun taas 14-tuumaisessa versiossa on FHD OLED-näyttö ja 2,2 K-resoluutio3. Molemmat näyttökoot on varustettu 90 %:n AAR- ja 100 %:n DCI-P3-tasolla, mikä takaa todentuntuiset värit ja eloisan katselukokemuksen. IdeaPad Slim 5i:n ja IdeaPad Slim 5:n 14-tuumaisessa näytössä on 400 nitin kirkkaus. Matalan sinisen valon TÜV Rheinland -sertifioitu näyttö vähentää silmien rasitusta. Päivitetyssä FHD-infrapunakamerassa on tarkempi kuva ja fyysinen suljin lisää yksityisyyttä.

Uutta on myös IdeaPad Slim 5i:n ja IdeaPad Slim 5:n suurempi kosketusalusta. Kannettavissa on Intel® Core™- ja AMD Ryzen 7000 -suorittimet sekä kaksi usb Type-C® -porttia. IdeaPad Slim 5i ja IdeaPad Slim 5 ovat saatavilla Violet-, Cloud Grey- ja Abyss Blue4 -väreissä.

Lenovo Premium Care Plus -tukipalvelu5 auttaa suojaamaan kannettavia odottamattomilta tilanteilta. Palvelu sisältää henkilökohtaisen laitteisto- ja ohjelmistotuen, vahingonkorvaussuojan, Lenovo Smart Performance Services -palvelut ja laajennetun akkutakuun kannettaville tietokoneille.

IdeaPad Flex 3i Chromebook (12″,8): Riippumatonta tuottavuutta

IdeaPad Flex 3i Chromebookin (12″,8) näyttö on hieman suurempi kuin edellisen sukupolven. Ohutta ja kevyttä 12-tuumaista 2-in1 Chromebookia voi käyttää kannettavana tai tablettina ja sen voi asettaa myös seisomaan esimerkiksi pöydälle. Tabletissa on 12 tunnin akun kesto, TÜV Rheinlandin matalan sinisen valon sertifiointi, valinnainen taustavalaistu näppäimistö, korkeampi näyttö 16:10 kuvasuhteella ja ergonominen pudotusnivel, joka nostaa näppäimistöä 15 astetta kirjoittamista varten.

Uudessa Chromebookissa on joko HD- tai FHD-kamera sulkimella sekä erikseen määritetty mykistysnäppäin. Edelliseen sukupolveen verrattuna parannuksia ovat myös uusimman N-sarjan Intel-prosessorin parantunut suorituskyky, kaksi käyttäjälle suunnattua kaiutinta, jotka on viritetty Wavesin MaxxAudio-äänellä, ja nopeampi liitettävyys Wi-Fi 6E:n kautta.

IdeaCentre Mini (1 L, 8): Paljon potentiaalia kompaktissa koossa

Lenovo esitteli myös uuden sukupolven IdeaCentre Minin, tyylikkään 1 L pöytätietokoneen, jossa yhdistyy moderni muotoilu ja käytännölliset toiminnot. Sisäänrakennetulla virtalähteellä (PSU) varustettu kompakti laite sopii sijoitettuna työpöydälle vaakatasoon tai pystysuoraan metallitelineeseen. Sen harkitusti suunniteltu runko on helposti avattavissa. Käyttäjät pääsevät käsiksi kaksoispyörteiseen jäähdytystuulettimeen ja muistisiruun, jolloin laitteen kokoonpanoa voi päivittää tai siihen voi tehdä korjauksia.

IdeaCentre Mini täyttää suorituskyky- ja tallennustilavaatimukset8 moniajoon. Siinä on uusin Intel Core -suoritin, kaksi DDR4-muistisirua, 1 TB SSD-tallennustilaa8, Wi-Fi 6 -yhteydet ja runsaasti portteja, joissa on Type-C Thunderbolt 4.0. IdeaCentre Mini voi toimia myös komentokeskuksena useille älylaitteille ja oheislaitteille. Lenovo Smart Storage -ratkaisua voi hyödyntää tiedostojen tallentamisessa pilveen. Niihin pääsee käsiksi tabletilla, älypuhelimella tai kannettavalla tietokoneella. 

Lenovo Tab M9: Monipuolista viihteen kulutusta

Lenovo Tab M9 on alle kilon (~344 g) painava ja 7,99 mm paksu tabletti, jossa on 9-tuumainen HD-näyttö ja tyylikäs kaksivärinen metallikotelo. Lenovo Tab M9 tukee Netflix HD:tä, ja katselukokemusta parantavat Dolby Atmos® -tilaäänikokemus ja kaksi stereokaiutinta. Laitteen MediaTek® Helio G80 -oktaydinsuoritin, Android™ 12 -käyttöjärjestelmä ja 128 Gt:n tallennustila tuovat tarvittavaa tehoa suosikkielokuvien ja -ohjelmien suoratoistoon ja tallentamiseen jopa 13 tunnin akunkestolla. Sovelluskokemus paranee myös tabletin nopean Wi-Fi 5 -yhteyden ja optimoidun GPS-toiminnon myötä. 

Kirjojen ystävälle Lenovo Tab M9 -tabletissa on mukaansatempaava lukutila. Se simuloi oikeiden kirjan sivujen värejä, antaa käyttäjän pehmentää näytön sävyä ja tarjoaa valikoiman erilaisia ympäristön taustaääniä lukukokemusta parantamaan. TÜV Rheinlandin sertifioima näyttö minimoi silmien rasitusta. Kasvojentunnistus mahdollistaa kätevän ja turvallisen kirjautumisen. Laitteen suojausta varten tabletin mukana on saatavana läpinäkyvä suojakotelo sekä jalustalla varustettu foliokotelo.

Liitä ja pelaa Lenovo 500 USB Type-C® Universal Dock -telakalla

Lenovo 500 USB Type-C® Universal Dock toimii kätevällä plug-and-play-periaatteella. Yhdellä kaapelilla telakka varmistaa nopean tiedonsiirron ja yhdistää kaksi 4K-näyttöä. Telakan ulkokuoresta 40 prosenttia on kulutuksen jälkeen kierrätettyä muovia (PPC).

Hinta ja saatavuus

 • IdeaPad Pro 5i (14”, 8) Intel Core -prosessorilla on saatavilla huhtikuussa 2023, hinta alkaen 999  sisältäen alv:n.7
 • IdeaPad Pro 5i (16”, 8) Intel Core -prosessorilla on saatavilla toukokuussa 2023, hinta alkaen 1 399 € sisältäen alv:n.7
 • IdeaPad Pro 5 (14”, 8) AMD Ryzen -procsssorilla on saatavilla heinäkuussa 2023, hinta alkaen 999 € sisältäen alv:in.
 • IdeaPad Pro 5 (16”, 8) AMD Ryzen -prosessorilla on saatavilla huhtikuussa 2023, hinta alkaen 1 399 € sisältäen alv:n.7
 • IdeaPad Slim 5i (14”, 8) Intel Core -prosessorilla on saatavilla heinäkuussa 2023, hinta alkaen 699 € sisältäen alv:n.
 • IdeaPad Slim 5i (16”, 8) Intel Core -prosessorilla on saatavilla heinäkuussa 2032, hinta alkaen 749 € sisältäen alv:n.7
 • IdeaPad Slim 5 (14”, 8) AMD Ryzen -prosessorilla on saatavilla toukokuussa 2023, hinta alkaen 649 € sisältäen alv:in.
 • IdeaPad Slim 5 (16”, 8) AMD Ryzen -prosessorilla on saatavilla toukokuussa 2023, hinta alkaen 699 € sisältäen alv:in.7
 • IdeaCentre Mini (1 L, 8) on saatavilla heinäkuussa 2023, hinta alkaen 599 € sisältäen alv:in.7
 • IdeaPad Flex 3i Chromebook (12”, 8) on saatavilla kesäkuussa 2023, hinta alkaen 399 € sisältäen alv:n.7
 • Lenovo Tab M9 foliokotelolla on saatavilla maaliskuussa 2023, hinta alkaen 159 € sisältäen alv:n.7
 • Lenovo 500 USB Type-C Universal -telakka on saatavilla huhtikuussa 2023, hinta alkaen 249 € sisältäen alv:n.7

Lenovo StoryHubin CES 2023 -sivulta löytyy kuvia ja tarkemmat tekniset tiedot. Laitteisiin voi tutustua lisää Lenovon Virtual Showcase– ja tapahtumasivuilta CES:in aikaan tammikuussa 2023.

Tuotetiedot 

 IdeaPad Pro 5 (14”, 8)IdeaPad Pro 5 (16”, 8)
Dimensions & Weight(mm) 312 x 221x as thin as 15.99(inches) 12.28” x 8.70” x as thin as 0.62”Starting at 1.43 kg (3.15lbs)(mm) 356 x 251 x as thin as 17.9(inches) 14.01” x 9.88” x as thin as 0.70”Starting at 2kg (4.41lbs)
Display14-inch, 2.8K IPS, 16:10, 400 nits, 120Hz, 100% sRGB14-inch, 2.2K IPS, 16:10, 300 nits, 60Hz, 100% sRGB16-inch, 2.5K IPS, 16:10, 350 nits, 120Hz, 100% sRGB
Processor AMD Ryzen 7 7840HS AMD Ryzen 5 7640HS AMD Ryzen 7 7735HSAMD Ryzen 7 7840HS AMD Ryzen 5 7640HS AMD Ryzen 7 7735HS AMD Ryzen 5 7535HS
Graphics AMD Integrated GraphicsNVIDIA GeForce Next-Gen Laptop GPUAMD Integrated Graphics
MemoryLPDDR5X: 16 GB/32 GB; Dual ChannelLPDDR5: 16 GB/32 GB; Dual ChannelLPDDR5X: 16 GB/32 GB; Dual ChannelLPDDR5: 16 GB/32 GB; Dual Channel
Storage8M.2 PCle SSD: 512GB/1TBM.2 PCle SSD: 512 GB/1 TB
Operating SystemWindows 11 HomeWindows 11 Home
Battery175WHr Polymer 75WHr Polymer 
CameraIR FHD Camera with ToF SensorPrivacy ShutterIR FHD Camera with ToF SensorPrivacy Shutter
Ports1 x USB 4.0 Type-C1 x USB 3.2 Gen 1 Type-C (support USB + Power delivery + Display port)2 x USB 3.2 Gen 1 Type-A1 x HDMI™ 2.11 x SD Card Reader1 x Audio Jack1 x USB 4.0 Type-C1 x USB 3.2 Gen 1 Type-C  (support USB + Power Delivery + Display)2 x USB 3.2 Gen 1 Type-A1 x HDMI 2.11 x SD Card Reader1 x Audio Jack
Audio2 x 2W speakers and Dolby Atmos2 x 2W speakers and Dolby Atmos
MicrophoneDual Microphone ArrayDual Microphone Array
ConnectivityUp to Wi-Fi 6E10Up to Bluetooth 5.1Up to Wi-Fi 6E10Up to Bluetooth 5.1
Colors4Arctic Grey, Frost BlueArctic Grey, Frost Blue
CertificationEyesafe Certified, TÜV Rheinland Low Blue Light CertificationEyesafe Certified, TÜV Rheinland Low Blue Light Certification
   
 IdeaPad Pro 5i (14”, 8) IdeaPad Pro 5i (16”, 8) 
Dimensions & Weight(mm) 312 x 221x as thin as 15.99(inches) 12.28” x 8.70” x as thin as 0.62”Starting at 1.43kg (3.15lbs)(mm) 356 x 251 x as thin as 17.9(inches) 14.01” x 9.88” x as thin as 0.70”Starting at 2kg (4.41lbs)
Display14” 2.8K (2880 x 1800) IPS, 16:10, 400 nits, 120Hz, 100% sRGB14” 2.2K (2240 x 1400) IPS, 16:10, 300 nits, 60Hz, 100% sRGB16” 2.5K (2560 x 1600) IPS, 16:10, 350 nits, 120Hz, 100% sRGB
ProcessorNext-Gen Intel Core i7 Next-Gen Intel Core i5 Next-Gen Intel Core i7Next-Gen Intel Core i5
GraphicsNVIDIA GeForce Next-Gen Laptop GPU Intel Integrated GraphicsNVIDIA GeForce Next-Gen Laptop GPU Intel Integrated Graphics
MemoryLPDDR5:16GB/32GB; Dual ChannelLPDDR5:16GB/32GB; Dual Channel
Storage8M.2 PCLe SSD: 512GB/1 TBM.2 PCLe SSD: 512GB/1 TB
Operating SystemWindows 11 HomeWindows 11 Home
Battery175WHr Polymer 75WHr Polymer 
CameraIR FHD Camera with ToF SensorPrivacy ShutterIR FHD Camera with ToF SensorPrivacy Shutter
Ports1 x USB Type-C Thunderbolt 4.01 x USB 3.2 Gen 1 Type-C(support USB + Power delivery + Display port) 2 x USB 3.2 Gen 1 Type-A1 x HDMI 2.11 x SD Card Reader1 x Audio Jack1 x USB Type-C Thunderbolt 4.01 x USB 3.2 Gen 1 Type-C(support USB + Power delivery + Display port) 2 x USB 3.2 Gen 1 Type-A1 x HDMI 2.11 x SD Card Reader1 x Audio Jack
Audio2 x 2W speakers and Dolby Atmos2 x 2W speakers and Dolby Atmos
MicrophoneDual Microphone ArrayDual Microphone Array
ConnectivityUp to Wi-Fi 6EUp to Bluetooth 5.1 Up to Wi-Fi 6EUp to Bluetooth 5.1
Colors4Arctic Grey, Blue FrostArctic Grey, Blue Frost
CertificationEyesafe Certified, TÜV Rheinland Low Blue Light CertificationEyesafe Certified, TÜV Rheinland Low Blue Light Certification
   
 IdeaPad Slim 5 (14”, 8)IdeaPad Slim 5 (16”, 8)
Dimensions & WeightMetal Configuration(mm) 312 x 221 x as thin as 16.9(inches) 12.28” x 8.70” x as thin as 0.67”Starting at 1.39-1.59kg (3.06-3.50lbs)Metal Configuration(mm) 356 x 251 x as thin as 16.9(inches) 14.02” x 9.88 x as thin as 0.67”Starting at 1.79-1.99kg (3.94-4.38lbs)
Display14” 2.2K (2240 x 1400) IPS, 16:10, 300 nits, 60Hz, 100% sRGB14” WUXGA (1920 x 1200) IPS, 16:10, 300 nits, 60Hz, 45% NTSC14” WUXGA (1920 x 1200) OLED IPS, 16:10, 400 nits, 60Hz, 100% DCI-P316” 2.5K (2560 x 1600) IPS, 16:10, 350nits, 60Hz, 100% sRGB Touchscreen16” WUXGA (1929 x 1200) IPS, 16:10, 300 nits, 60Hz, 45% NTSC, Touchscreen (optional)
ProcessorAMD Ryzen 7 7730U AMD Ryzen 5 7530U AMD Ryzen 3 7330UAMD Ryzen 7 7730U AMD Ryzen 5 7530U AMD Ryzen 3 7330U
GraphicsAMD Integrated GraphicsIntel Integrated Graphics
Memory8GB: Single ChannelDDR4: 16GB; Dual Channel8GB: Single ChannelDDR4: 16GB; Dual Channel
Storage8M.2 PCle SSD: 256GB/512GB/1TBM.2 PCle SSD: 256GB/512GB/1TB
Operating SystemWindows 11 HomeWindows 11 Home
Battery147WHr Polymer56.6WHr PolymerRapid Charge Boost: 15 min for up to 2 hours947WHr Polymer56.6WHr Polymer75.4WHr PolymerRapid Charge Boost: 15 min for up to 2 hours9
CameraFHD CameraIR FHD Camera with ToF SensorPrivacy shutterFHD CameraIR FHD Camera with ToF SensorPrivacy shutter
Ports2 x USB 3.2 Gen 1 Type-C (full-function)2 x USB 3.2 Gen 1 Type-A (One Always on)1 x HDMI 1.4b1 x Micro SD Card Reader1 x Audio Jack2 x USB 3.2 Gen 1 Type-C (full-function)2 x USB 3.2 Gen 1 Type-A (One Always on)1 x HDMI 1.4b1 x Micro SD Card Reader1 x Audio Jack
Audio2 x 2W user-facing speakers and Dolby Audio2 x 2W user-facing speakers and Dolby Audio
MicrophoneDual Microphone ArrayDual Microphone Array
ConnectivityUp to Wi-Fi 6E10Up to Bluetooth 5.1Up to Wi-Fi 6E10Up to Bluetooth 5.1
Colors4Cloud Grey, Abyss Blue,Violet (on the metal configuration) Cloud Grey, Abyss Blue,Violet (on the metal configuration)
CertificationTÜV Rheinland Low Blue Light CertificationTÜV Rheinland Low Blue Light Certification
   
 IdeaPad Slim 5i (14”, 8)IdeaPad Slim 5i (16”, 8)
Dimensions & WeightMetal Configuration(mm) 312 x 221 x as thin as 16.9(inches) 12.28” x 8.70” x as thin as 0.67”Starting at 1.39-1.59kg (3.06-3.50lbs)Metal Configuration(mm) 356 x 251 x as thin as 16.9(inches) 14.02” x 9.88” x as thin as 0.67” Starting at 1.79-1.99kg (3.94-4.38lbs)
Display14” 2.2K (2240 x 1400) IPS, 16:10, 300 nits, 60Hz, 100% sRGB14” WUXGA (1920 x 1200) IPS, 16:10, 300 nits, 60Hz, 45% NTSC14” WUXGA (1920 x 1200) OLED IPS, 16:10, 400 nits, 60Hz, 100% DCI-P316” 2.5K (2560×1600) IPS, 16:10, 350 nits, 60Hz, 100% sRGB, Touchscreen16” WUXGA (1920 x 1200) IPS, 16:10, 300 nits, 60Hz, 45% NTSC, Touchscreen (optional)
ProcessorUp to next-gen Intel Core i7 Up to next-gen Intel Core i5Up to next-gen Intel Core i7 Up to next-gen Intel Core i5
Graphics Intel Integrated Graphics Intel Integrated Graphics
Memory8GB; Single ChannelLPDDR5/LPDDR5X: 16GB; Dual Channel8GB; Single ChannelLPDDR5/ 16GB; Dual Channel
Storage8M.2 PCle SSD: 256GB/512GB/1TBM.2 PCle SSD: 256GB/512GB/1TB
Operating SystemWindows 11 HomeWindows 11 Home
Battery147WHr Polymer56.6WHr PolymerRapid Charge Boost: 15 min for up to 2 hours947WHr Polymer56.6WHr Polymer75.4WHr PolymerRapid Charge Boost: 15 min for up to 2 hours9
CameraFHD CameraIR FHD Camera with ToF SensorPrivacy shutterFHD CameraIR FHD Camera with ToF SensorPrivacy shutter
Ports2 x USB 3.2 Gen 1 Type-C (full-function)2 x USB 3.2 Gen 1 Type-A (One Always on)1 x HDMI 1.4b1 x Micro SD Card Reader1 x Audio Jack2 x USB 3.2 Gen 1 Type-C (full-function)2 x USB 3.2 Gen 1 Type-A (One Always on)1 x HDMI 1.4b1 x Micro SD Card Reader1 x Audio Jack
Audio2 x 2W user-facing speakers and Dolby Audio2 x 2W user-facing speakers and Dolby Audio
MicrophoneDual Microphone ArrayDual Microphone Array
ConnectivityUp to Wi-Fi 6EUp to Bluetooth 5.1Up to Wi-Fi 6EUp to Bluetooth 5.1
Colors4Cloud Grey, Abyss Blue,Violet (on the metal configuration)Cloud Grey, Abyss Blue,Violet (on the metal configuration)
CertificationTÜV Rheinland Low Blue Light CertificationTÜV Rheinland Low Blue Light Certification
  
  IdeaPad Flex 3i Chromebook (12, 8)
ProcessorIntel Processor N100Intel Processor N200
Operating SystemChromeOS
MemoryLPDDR5: 4GB / 8GB
Storage8eMMC: 64 GB / 128 GB
Display12.2” (1920 x 1200) IPS,16:10, 300 nitsTÜV Rheinland Low Blue Light Certified Touchscreen
Dimensions & Weight11.18“ x 8.27” x 0.72”Starting at 1.25kg (2.76 lb)
Hinge360°
Battery1Up to 12 hours1
Camera720p / 1080p
Ports1 x MicroSD card slot1 x USB 3.2 Gen 2 Type-C port (full functioned)2 x USB 3.2 Gen1 Type-A port1 x Combo Audio Jack1 x HDMI 1.4
Audio2 x 2W Stereo Speakers with MaxxAudio®
ConnectivityUp to Intel Wi-Fi 6 6E (802.11 ax 2×2 MIMO)Bluetooth 5.2 Combo with Wi-Fi Card
Colors4Cloud Grey, Abyss Blue
  
 IdeaCentre Mini (1L, 8)
Dimensions & Weight7.68” x 7.52” x 1.53”Starting at 1.81 kg (3.99 lbs.)
ProcessorUp to next-gen Intel Core i7processors
GraphicsIntel Iris® Xe graphics
Memory2 x SO-DIMM DDR4 (8GB / 16GB)
Storage82 x Gen4 SSD (256GB / 512GB / 1TB)
Operating SystemWindows 11 Pro (select markets only)Windows 11 Home
Power Supply150W built-in PSU
PortsFront:2 x USB 3.2 Gen21 x Type-C USB 3.2 Gen21 Combo Audio JackRear:1 x 2.5G LAN (RJ45)1 x USB 3.2 Gen 21 x USB 2.01 x Type-C Thunderbolt 4.01 x DisplayPort 1.4b1 x HDMI 2.1 TMDS
ConnectivityWi-Fi 6 (802.11 ax)Bluetooth 5.2 / 5.0
Colors4Cloud Grey
  
 Lenovo Smart Tab M9
Dimensions & Weight215.43mm x 136.76mm x 7.99mm~344 g (0.76 lbs)
Display9” LCD, 1340 x 800 resolution, 176 PPI
ProcessorMediaTek Helio G80 Octa-Core processor2 x A75 2.0 GHz + 6 x A551.8 GHz
Memory3GB + 32GB / 4GB+64GB / 4 + 128GB
Storage8Up to 128G storage
Operating SystemAndroid 12, ready for Android 13
Battery15100mAh (Typ.), supports 15w+ fast charge9 / Type C 2.0 USB
Camera2MP + 8MP
Audio2 speakers and Dolby Atmos, single microphone
ConnectivityWi-Fi, Bluetooth 5.1
Colors4Arctic Grey, Frost Blue
Accessories6Clear Case or Folio Case can be bundled with the tablet, Folio case


Muuta luettava muualta

Google Pay -mobiilimaksaminen on helppoa ja nopea tapa maksaa

Google Pay maksaminen on helppoa ja kätevää, kun haluat maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa nopeasti ja vaivatta.

Apple Pay -mobiilimaksaminen on toinen tapa maksaa ostoksia kätevästi

Apple Pay maksaminen keskittyy vahvasti 20–30-vuotiaisiin, kun taas Google Pay -maksajien profiili on huomattavasti laajempi, aktiivikäyttäjäryhmän ollessa 20–45-vuotiaat.

Kuka on Eetu “Eedspeaks” Pesonen?

Eetu “Eedspeaks” Pesonen on suomalainen nettisisällön konkari, videobloggaaja ja podcastaaja. Hänen YouTube-kanaval­laan Eeddspeaks on yli 325 000 tilaajaa. Pesonen on kasva­nut internetin äärellä, mikä tarjoaakin täydellisen alustan ihmishistorian tapahtumien tutkimiselle. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *