Stihl iMow R
Muu tekniikka Teknologia Tekoäly

Stihl julkaisee uudet iMow R -sarjan robottiruohonleikkurit

Stihl julkaisee uudet iMow R -sarjan robottiruohonleikkurit, jotka edustavat seuraavan sukupolven teknologiaa. Nämä innovatiiviset robottiruohonleikkurit on suunniteltu tekemään nurmikon leikkaamisesta entistäkin helpompaa ja vaivattomampaa.

iMow R -sarjan robottiruohonleikkureissa yhdistyvät huippuluokan teknologia ja älykäs ohjelmisto, joka mahdollistaa tarkan ja tehokkaan leikkaamisen jokaisella käyttökerralla. Laajennetun akunkestonsa ansiosta robottiruohonleikkurit pystyvät käsittelemään jopa suurempia nurmialueita yhdellä latauksella.

Uusimpien turvallisuustoimintojen ansiosta iMow R -sarjan robottiruohonleikkurit ovat helppokäyttöisiä ja turvallisia käyttää. Ne tunnistavat esteet ja vaihtavat automaattisesti suuntaa välttääkseen törmäyksiä.

Stihl on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen korkealaatuisia ja luotettavia tuotteita. iMow R -sarjan robottiruohonleikkurit ovat erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat helppoa ja vaivatonta nurmikonhoitoa.

Käyttäjä voi ohjata iMOW® robottiruohonleikkuria intuitiivisesti – suoraan robottiruohonleikkurista sekä uuden MY iMOW® -sovelluksen avulla. Sovelluksen avulla voi helposti asettaa leikkuuaikoja, kuten viikkoaikatauluja, sekä leikkuukorkeuden. Räätälöidyllä vyöhykehallinnalla tiettyä osaa nurmikosta voidaan käyttää samalla, kun toista leikataan. Vyöhykkeet on luotu raja- ja ohjauskaapelilla, ja vyöhykkeiden leikkaamista ohjataan MY iMOW® -sovelluksella.

Uuden sukupolven iMOW® robottiruohonleikkurit ovat saatavilla valtuutetuilta STIHL jälleenmyyjiltä keväällä 2023.

Uusi iMOW® 5/6/7iMOW®iMOW® EVO
Tehokas lataus- ja leikkuujärjestelmäxx
Sähköinen leikkuukorkeuden säätöxx
Älykäs navigointi mukautetulla nopeudellaxx
Joustava sovellus- ja puheohjausxx
Liitäntä MY iMOW® sovellukseen Bluetoothin ja WiFi:n kauttaxx
Liitäntä MY iMOW® sovellukseen mobiiliverkon kauttax
Nurmikot jopa 1 500 m² (malli 5)xx
Nurmikot jopa 3 000 m²(malli 6)xx
Nurmikot jopa 5 000 m²(malli 7)xx
Jopa 40%:n kaltevuusxx
Jopa 45%:n kaltevuusx
Jopa 60%:n kaltevuus
(päivityssarjan kanssa)
x
LED-matriisinäyttö, jossa animoidut symbolitx

Lähde: Stihl


Muuta luettavaa muualta

Eduskuntavaalit

Eduskuntavaalit järjestetään sunnuntaina 2. huhtikuuta 2023. Vaaleissa valitaan kansanedustajat eduskuntaan vaalikaudelle 2023–2027.

Eetu “Eedspeaks” Pesonen

Eetu “Eedspeaks” Pesonen on suomalainen nettisisällön konkari, videobloggaaja ja podcastaaja. Hänen YouTube-kanaval­laan eeddspeaks on yli 325 000 tilaajaa. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *