Huawei
Muu tekniikka Teknologia Tekoäly

Huawei kolminkertaistaa tuotteidensa energiatehokkuuden: ”Lisää bittejä, vähemmän watteja”

Huawein kiertävä puheenjohtaja Guo Ping puhui tiistaina Barcelonan Mobile World Congressissa yhtiön suunnitelmista lisätä strategisia investointeja perusteknologioihin sekä vähentää valmistamiensa tuotteiden hiilijalanjälkeä. Investointien avulla Huawei toivoo voivansa parantaa kilpailukykyään ja varmistaa tieto- ja viestintätekniikka-alan pitkän aikavälin kestävyyden.

Keynote

Keynote-puheenvuorossaan Guo painotti digitaalisten tuotteiden ja palveluiden kysynnän voimakasta kasvua sekä hiilidioksipäästöjen vähentämisen tarvetta.

– Digitaalitalouden on säilytettävä pitkän aikavälin elinvoimaisuus. Siksi meidän on harkittava uutta ulottuvuutta, hiilen vähentämistä, Guo sanoi.

Huawei noudattaa tällä hetkellä ”Lisää bittejä, vähemmän watteja” -strategiaa. Olemme sitoutuneet tekemään tuotteistamme 2,7 kertaa energiatehokkaampia parantamalla muun muassa materiaaleja ja algoritmeja. Näiden edistysaskelten kautta ICT-ala voi auttaa muita teollisuudenaloja pienentämään omia hiilijalanjälkiään.

Perusteknologia

Huawei lisää merkittävästi strategisia investointeja perusteknologiaan ja tekee yhteistyötä kumppaneidensa kanssa ICT-alan teknlologisen kestävän kehityksen tukemiseksi.

– Viimeisten 10 vuoden aikana verkot ovat kehittyneet uusimpien tietoteknologisten käytäntöjen kautta. Aina IP:stä pilvipalveluihin ja edelleen tekoälyyn. Huaweilla on digitaalialan kattavimmat tieto- ja viestintätekniset valmiudet. Se antaa meille etumatkaa tulevien Al-natiivien verkkojen kehityksessä, Guo sanoi.

MWC22 järjestetään Espanjan Barcelonassa 28. helmikuuta – 3. maaliskuuta.

Lähde: Huawei / MyNewsDesk

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *