Teknologia

Huawein FreeBuds Lipstick -kuulokkeiden myynti alkaa Suomessa

Huawei on tuonut myyntiin uudet FreeBuds Lipstick -kuulokkeet. Ensiluokkainen muotoilu yhdistyy huipputeknologiaan uniikeissa nappikuulokkeissa, jotka tarjoavat kuluttajalle äänen kauneutta niin erinomaisen kuuntelukokemuksen kuin muotoilunkin osalta.

FreeBuds Lipstick

Huawei FreeBuds Lipstick -kuulokkeet on suunniteltu Huawein Pariisin estetiikkatutkimuskeskuksessa, ja niiden kehittämisessä on hyödynnetty asiantuntemusta luksus-, muoti-, auto-, digitaali- ja brändistrategia-aloilta. FreeBuds Lipstick -kuulokkeet ilmentävät ylellisyyttä upealla ruostumattomasta teräksestä valmistetulla rungollaan, ja niiden pyöristetyt muodot ja hienostunut kokonaisuus henkivät harmoniaa ja eleganssia.

FreeBuds Lipstickin ylellinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu latauskotelo on kulutusta kestävä, ja sen peilinsileä pinta on saatu aikaan hyödyntämällä erityistä kiillotusmenetelmää ja kolmeakymmentä monimutkaista prosessia. Magneetin ansiosta latauskotelo sulkeutuu ja avautuu vaivattomasti ja napsahtaa miellyttävästi. Erikoistuoksuinen lahjarasia tekee tuotteen käyttöönotosta juhlavan nautinnon.

Huawei FreeBuds Lipstickissä on hohdokas värimaailma, joka on yhdistelmä mustaa, kultaa ja punaista. Värit tuovat mieleen klassisen huulipunan, jossa musta edustaa mysteeriä, kulta symboloi ylellisyyttä ja punainen ilmaisee innostusta ja charmia.

Älykäs avustus, automaattinen melunvaimennus ja erinomainen äänentoisto

FreeBuds Lipstick -kuulokkeissa on Huawein tuotteista tuttu avoin istuvuus. Muotoilu perustuu ergonomiseen simulaatiojärjestelmään, joka on kehitetty tutkimalla yli 10 000 ihmiskorvamallia sekä hyödyntämällä korvan kahdeksaan osaan keskittyvää stressisimulaatiotestiä. Tämä parantaa kuulokkeiden muotoilua ja mahdollistaa äärimmäisen käyttömukavuuden.

Huawei FreeBuds Lipstickissä on Adaptive Ear Matching -teknologia, joka tunnistaa automaattisesti käyttäjän korvan muodon sekä käyttöolosuhteet ja optimoi melunvaimennusasetukset niiden mukaan. Käyttämällä Huawein AI Life -sovellusta käyttäjä voi valita kolmesta taajuuskorjaustilasta: tasapainotettu (oletus), bassokorostus ja diskantin korostus, jotka auttavat nauttimaan personoidusta äänikokemuksesta.

FreeBuds Lipstick -kuulokkeissa on myös kaksoismikrofonijärjestelmä, jonka ansiosta kuulokkeet kykenevät sulkemaan taustamelun pois aiempaa tarkemmin. Johtava avoimen istuvuuden melunvaimennusjärjestelmä valitsee automaattisesti käyttäjälle sopivimmat vaimennusasetukset.

Älykkäällä liitettävyydellä saumaton siirtymä laitteiden välillä

EMUI 12 Device+ -ominaisuuksien ansiosta käyttäjät voivat vapaasti siirtää videotoiston älypuhelimestaan Huawei Visionin, PC:n tai tabletin näytölle ja siirtää äänen kuulokkeisiin saumattomasti. Bluetooth-lähiparituksen ansiosta käyttäjät voivat muodostaa pariliitoksen läheisen älypuhelimen, tabletin ja PC:n kanssa ponnahdusikkunan kautta, ja kuulokkeet voivat muodostaa yhteyden kahteen laitteeseen. Lisäksi käyttäjät voivat määrittää kosketusohjauksen asetukset AI Life -sovelluksessa.

Yhdistä Huawei-älykello FreeBuds Lipstick -kuulokkeisiin hallitaksesi melunvaimennustiloja, tarkistaaksesi akun keston ja ohjataksesi musiikin toistoa. Täysin uudella pelin äänikoodaustekniikalla FreeBuds Lipstick pystyy vähentämään äänentoiston viiveen 90 ms:iin ja pitämään äänen ruudulla tapahtuvan toiminnan tahdissa.

Sujuvan liitettävyyden lisäksi Huawei FreeBuds Lipstick voi tallentaa korkealaatuista ääntä jopa 48 kHz:n näytteenottotaajuudella. Käyttäjien tarvitsee vain ottaa ympäristötila käyttöön AI Life -sovelluksessa, jolloin he voivat tallentaa ympäröivän äänen vaikkapa matkavlogia nauhoittaessaan ja vangita jännittävät hetket korkealaatuisella äänellä.

Aktiivinen musiikinkuuntelu vie paljon virtaa, minkä vuoksi FreeBuds Lipstickin akun käyttöikää on parannettu entisestään. Kun melunvaimennus on pois päältä, kuulokkeet mahdollistavat 22 tuntia musiikin toistoa täyteen ladatulla latauskotelolla tai 4 tuntia musiikin toistoa täyteen ladatuilla kuulokkeilla. Runsaan akunkeston ansiosta käyttäjät voivat nauttia musiikista milloin tahansa ja missä tahansa ilman huolta.

Saatavuus ja hinta

Huawei FreeBuds Lipstick -kuulokkeiden hinta on 249 euroa, ja ne ovat saatavilla valikoiduilla jälleenmyyjillä valtakunnallisesti. Kuulokkeet ovat yhteensopivat kaikkien yleisimpien Bluetooth-laitteiden, kuten puhelinten, tablettien, kellojen ja tietokoneiden kanssa.

Lähde: ePressi

Tsekkaa puhelimista uutisia luurituen verkkosivuilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *