Samsungin uusi Galaxy S22-sarja on täällä
Älypuhelimet Sovellukset Teknologia

Samsungin uusi Galaxy S22-sarja on täällä

Samsung julkisti uuden Galaxy S22-sarjan, johon kuuluu kolme huippuluokan älypuhelinta. Korkealaatuiset kamerat edistyneellä yökuvauksella, kattavat ominaisuudet ja viimeiseen asti hiottu suorituskyky nostavat älypuhelinten standardin uudelle tasolle.

Galaxy S22 ja Galaxy S22+ ovat tehokkaampia, niiden akku kestää pidempään ja niiden kamera on älykkäämpi kuin minkään edeltäjänsä. Sarjan lippulaivamalli, Galaxy S22 Ultra, sisältää edellä mainittujen lisäksi vielä hieman enemmän laadukkaita ominaisuuksia tehden siitä sarjan kruununjalokiven.

Samsungin tähän mennessä älykkäimmät kamerat

Galaxy S22 -sarjan puhelimet on suunniteltu viemään valokuvauskokemus kokonaan uudelle tasolle. Galaxy S22 -sarjan erinomaisten, uusien yökuvausominaisuuksien (Nightography), 23 % suurempien pikselien ja Adaptive Pixel -tekniikan ansiosta kamera päästää sisään enemmän valoa, näyttää enemmän yksityiskohtia sekä vangitsee värejä, joka tekee kuvaamisesta loistokasta myös pimeällä. Sekä Galaxy S22:ssa että S22+:ssa on tehokas 50 megapikselin pääkamera, 10 megapikselin teleobjektiivi ja 12 megapikselin ultralaajakulmaobjektiivi. Samsung Galaxy S22 Ultrassa on 108 megapikselin pääkamera, 12 megapikselin ultralaajakulmakamera ja kaksi 10 megapikselin telekameraa. Suurikokoisten pikseleiden ansiosta ne pystyvät vangitsemaan enemmän valoa ja dataa optimoiden myös videoiden valon ja yksityiskohdat. Lisäksi S22 Ultran edistynyt Super Clear Glass -linssi auttaa välttämään heijastuksia valokuvissa ja videoissa.

Galaxy S22 Ultrassa on Samsungin tehokkain ja älykkäin kamera. Galaxy S22 Ultra on täynnä uusia tekoälyominaisuuksia, ja älykkäiden kameraominaisuuksien ansiosta voit keskittyä ainoastaan erinomaisten valokuvien ja videoiden ottamiseen.

Olitpa amatööri- tai ammattivalokuvaaja, Galaxy S22 Ultra antaa sinulle kaikki työkalut, joita tarvitset kauniiden, onnistuneiden kuvien ottamiseen. Aivan kuten järjestelmäkamerassa, voit kirkastaa tai tummentaa valokuviasi ISO-asetuksilla ja säätää valotusaikaa ja valkotasapainoa tehdäksesi valokuvista lämpimämpiä tai kylmempiä, jotta saat ne näyttämään juuri sellaisilta kuin haluat.

Koko Galaxy S22 -sarja on varustettu Samsungin uusimmalla tekoälyteknologialla, joka vie valokuvasi uudelle tasolle. Uuden AI Stereo Depth Map -teknologian ansiosta saat otettua täydellisiä muotokuvia, ja kuvista tulee teräviä ja selkeitä kehittyneen AI-algoritmin ansiosta. Lisäksi Galaxy S22 -sarjan uusi muotokuvatila osaa korostaa lemmikkieläinten turkkia ilman, että se sulautuu taustaan.

“Älypuhelimiemme kamerat ovat entistä monipuolisempia. Voimme ilmaista itseämme valokuvien ja videoiden avulla ja olla yhteydessä ihmisiin, joista välitämme. Siksi keskityimme uusimman S-sarjan suunnittelussa huippuluokan kameratoimintoihin, joita voi hyödyntää yötä päivää, ja joita ohjaa tähän mennessä paras ja tehokkain mobiilisuorittimemme”. Ennakkokysyntä ja hype lupaavat S22 -tuoteperheelle erinomaista myyntiä ja paljon uusia tyytyväisiä Galaxy-käyttäjiä”, kertoo Mika Engblom,  Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja.

Tehoa ja suorituskykyä, joka kestää

Koko S22 -sarjassa on pitkäkestoiset akut, ja Galaxy S22+ ja S22 Ultra sisältävät jopa 45 watin pikalataustuen, joka mahdollistaa puhelimen latauksen lyhyessä ajassa.

Sarjojen ja elokuvien suoratoisto on saatu näyttämään entistä paremmalta Galaxy S22 -sarjan kauniilla näytöillä. Kaikki puhelimet on varustettu Dynamic AMOLED 2X-näytöllä, joka on suunniteltu parasta peli- ja katselukokemusta varten. Galaxy S22:n 6,1tuuman näyttö, Galaxy S22+:n 6,6 tuuman näyttö ja Galaxy S22 Ultran mukaansatempaava 6,8 tuuman näyttö ovat varustettu älykkäällä Vision Booster -tekniikalla, joka säätää näytön automaattisesti ympärilläsi olevan valaistuksen mukaisesti parantaen värikontrastia. Lisäksi laitteiston suorituskyvyn parannukset ovat parantaneet näytön kirkkautta, sillä S22:n enimmäiskirkkaus on jopa 1 300 nitiä, kun taas S22+- ja S22 Ultra -malleissa on täydet 1 750 nitiä.

Galaxy S22 Ultra yhdistää parhaat puolet kahdesta älypuhelinperinnöstä. Sisäänrakennetulla S Penillä, edistyneellä yökuvauksella, video-ominaisuuksilla ja pitkällä akunkestolla varustettu Galaxy S22 Ultra on Samsungin tähän mennessä tehokkain Ultra-laite.

Uusi S Pen on tähän mennessä nopein ja reagoivin kynämalli. Voit kirjoittaa ja piirtää S22 Ultran näytölle 70 prosenttia pienemmällä viiveellä ja tutkia sovelluksia uusilla tavoilla. S Penin ansiosta S22 Ultra on enemmän kuin puhelin ja se mahdollistaa uusia tapoja ilmaista luovuuttaan.

“Samsung pyrkii jatkuvasti kehittämään premium-kategorian älypuhelimia entistä paremmaksi. Galaxy S22 Ultra yhdistää Galaxy Noten suositun toiminnallisuuden ja S-sarjan tärkeimmät ominaisuudet, joka luo ainutlaatuisen mobiilikokemuksen. Tämä on selvä harppaus eteenpäin mobiiliteknologialle ja asettaa todellisen uuden standardin sille, mitä älypuhelin voi olla”, Engblom jatkaa.

Kestäväksi suunniteltu

Galaxy S22- ja S22+ -mallien tyylikäs ulkoasu on viimeistelty selkeällä, suoralla näytöllä, jossa on laadukas pinta. Nyt S-sarjan kamerakotelo on suunniteltu vastaamaan puhelimien taustapuolen väriä, ja siinä on ohut ja symmetrinen metallirunko, joka sulautuu saumattomasti muuhun ulkoasuun. Tuloksena on tasapainoinen, yhtenäinen muotoilu, joka on moderni, muodikas ja tyylikäs. Sekä Samsung Galaxy S22 että S22+ ovat saatavilla Phantom Black-, Phantom White-, Green- ja Pink-väreissä.

Saumattomasti integroidut kameralinssit ja elegantti muotoilu tekevät Galaxy S22 Ultrasta ulkonäöltään ensiluokkaisen. S22 Ultran uudestaan suunniteltu, sulava ulkoasu on täydennetty Note-sarjasta tutuilla terävillä kulmilla. Virtaviivaisesti muotoiltu Galaxy S22 Ultra on myös kestävä. S22 Ultra on saatavilla neljässä eri värivaihtoehdossa, jotka ovat Phantom Black, Phantom White, Green sekä kaunis uutuusväri Burgundy.

Galaxy S22, S22+ ja S22 Ultra ovat ensimmäiset Armor Aluminium -runkoiset S-sarjan puhelimet, eli ne ovat tähän mennessä kestävimmästä materiaalista valmistetut Samsungin S-sarjan puhelimet. Galaxy S22 -sarja esittelee myös ensimmäistä kertaa uuden Corning® Gorilla® Glass Victus®+ -lasin sekä edessä että takana. Laitteet ovat sen lisäksi myös IP68-luokituksen mukaisesti vesi- ja pölysuojattuja. Koko Galaxy S22 -sarjaa tuetaan jopa neljän sukupolven Android-käyttöjärjestelmäpäivityksillä. Galaxy S22 -sarjan avulla on myös helppo tehdä puhelimesta itsensä näköinen. Samsungin selkeällä ja intuitiivisella One UI -käyttöliittymällä on helppo mukauttaa muun muassa aloitusnäytön ja widgettien ulkoasua sekä kuvakkeiden värejä. Käyttöliittymästä pääsee myös helposti erilaisiin hymiöihin, GIF-kuviin ja tarroihin suoraan näppäimistöltä.

Turvallisuutta Knox Vaultilla

Galaxy S22 -sarja on suojattu Samsungin tehokkaalla Knox Vault –tietoturva-alustalla. Se sisältää suojatun prosessorin ja muistin, joka suojaa arkaluontoisia tietoja, kuten salasanoja, biometrisiä tietoja tai Blockchain-avaimia puhelimen pääkäyttöjärjestelmästä. Käyttöliittymän tietosuojapaneelin ja eri ilmaisimien avulla on helppo nähdä, mitkä sovellukset käyttävät tietojasi ja kameraasi, joten voit päättää, haluatko myöntää vai evätä pääsyn jokaiselle yksittäiselle sovellukselle. Galaxy S22 -sarja sisältää myös useita uusia suojausominaisuuksia, kuten ARMmicro-arkkitehtuurin, jotka vähentävät käyttöjärjestelmääsi ja muistiin kohdistuvien kyberhyökkäysten riskiä.

Entistä kokonaisvaltaisempi Samsung Galaxy -ekosysteemi

Uuden S22-sarjan lisäksi Samsung julkisti uuden Tab S8 -tablettimalliston ja kattavan ohjelmistopäivityksen Galaxy Watch4 -sarjan älykelloille. Galaxy Tab S8, Tab S8+ ja Tab S8 Ultra on suunniteltu uudelle yhteistyön ja moniajon aikakaudelle, ja se on Samsungin tähän mennessä monipuolisin tablettisarja, joka on suunniteltu vastaamaan käyttäjien eri tarpeisiin.

Hinta ja saatavuus

Samsung Galaxy S22, S22+ ja S22 Ultra ovat saatavilla 25. helmikuuta 2022 alkaen valituilta jälleenmyyjiltä ja Samsung.fi-sivustolta.

Samsung Galaxy S22 899 – 949€

Samsung Galaxy S22+ 1 099 – 1 149€

Samsung Galaxy S22 Ultra 1 299 – 1 699€

Lähde: MyNewsDesk
Kuva: Samsung

LUE MYÖS: Allu ja Twista palaamassa yhteen

Kiinnostaako kryptovaluutat ja niistä olevat uutiset ja markkinat? Tsekkaa kryptopankki.comin tarjonnat ja aiheet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *