Garmin Descent G1
Älypuhelimet Teknologia

Descent G1 on uusin lisäys suosittuun Garmin-sukellustietokonemallistoon

Garmin on tänään esitellyt Descent G1 -sukellustietokoneet, jotka ovat myös GPS-älykelloja. Kestävissä ja näyttävissä laitteissa on paljon innovatiivista sukellusteknologiaa ja 24 t./vrk hyvinvoinnin seurantaominaisuudet. Yhtenä vaihtoehtona on aurinkolatautuva malli.

“Jos olet vaikka hankkimassa ensimmäistä sukellustietokonettasi tai haluat tukea aktiivista elämäntapaasi, Descent G1-mallistosta löytyy varmasti sopiva vaihtoehto. Laite on erinomainen valinta kaikille sukelluksen harrastajille, jotka arvostavat myös multisport-älykellon ominaisuuksia”, kertoo Garmin-yhtiön maailmanlaajuisen kuluttajamyynnin varatoimi­tusjohtaja Dan Bartel. “Descent G1 Solarissa on samat innovatiiviset sukellusominaisuudet ja lisäksi aurinkolataus. Laitteen akku kestää huomattavasti pitempään.”

Suunniteltu kestämään ja säväyttämään

Pienikokoisissa ja tarkoituksenmukaisesti suunnitelluissa G1-malliston laitteissa on selkeä näyttö ja 45 mm runko. Laitteet ovat vesitiiviitä 100 metrin syvyyteen (10 ATM) saakka, ja ne on testattu EN133319-standardin mukaisesti sukelluksen vaatimuksenmukaisuuden varmistamiseksi. Kestävissä, vedenalaisiin ja maanpäällisiin seikkailuihin soveltuvissa Descent G1-laitteissa on vuototiiviit painikkeet ja safiirilasi. Saatavissa on useita värivaihtoehtoja ja paljon yhteensopivia Garmin QuickFit®-rannekkeita. Märkäpuvun kanssa voi käyttää erikoispitkää ranneketta. Descent G1 Solar on varustettu aurinkolatautuvalla kellonlasilla. Lataus kestää sukellustilassa jopa 25 tuntia ja älykellotilassa jopa 4 kuukautta.

Yksityiskohtaista kaikilla sukellusreissuilla

Descent G1:ssa on ominaisuuksia niin virkistyssukellukseen kuin tekniseen sukellukseenkin. Laitetukee useita sukellustiloja: yksi kaasu, monikaasu (sis. nitroksi, trimiksi ja 100% O2), mittari, vapaasukellus, sukelluskalastus ja suljettu kierto. G1:ssa on lisäksi kolmiakselinen digitaalinen kompassi ja syvyyshälytykset värinällä.. Sukeltaja voi tarkistaa rannelaitteesta syvyyden, sukellusajan, lämpötilan, NDL/TTS, nousu/laskunopeudet, kaasuseoksen, hapen osapaineen, typpikertymän, turvapysähdyksen tiedot, kellonajan, jne. Sukellustiloja on helppo mukauttaa omiin tarpeisiin tietokenttiä lisäämällä.

Vapaasukeltajia varten on mukautettavat sukellus- ja pintanäytöt vapaasukellustilassa sekä mm. nousu- ja laskunopeudet suorituskyvyn analysointia varten sukellusten välissä. Descent G1 merkitsee automaattisesti sukellusten alkamis- ja päättymispisteen useiden satelliittipaikannusjärjestelmien avulla. Tiedot kirjautuvat Garmin Dive-sovellukseen, missä voi analysoida jokaista sukellusta ja tarkistaa mm. enimmäissyvyys- ja pohja-aikatiedot. Garmin Dive-sovellusta voi käyttää esim. Descent G1-sukellustietokoneen asetusten säätämiseen. Siellä voi myös tarkastella muiden käyttäjien arvioimia suosittuja sukelluskohteita, kun suunnittelee seuraavaa sukellusretkeä.

Hyvinvoinnin seuranta ja urheilusovellukset

Descent G1 sisältää suuren määrän hyvinvointiominaisuuksia, mm. edistyksellinen unen seuranta, josta saa vinkkejä unen laadun parantamiseen, sekä lukuisia sisäliikunta- ja GPS-urheilusovelluksia, mm. uinti, vaellus, juoksu, pyöräily, golf, jooga ja surffaus. Integroidusta Surfline Widgetistä surffarit näkevät visuaalisena esityksenä vuorovesitiedot, aallonkorkeuden, tuuliolosuhteet ja kohteen arvion. G1-malliston laitteet sisältävät kattavan valikoiman edistyksellisiä fitness-ominaisuuksia, mm. maksimaalinen hapenottokyky, kuntoikä, harjoitustila, palautumisaika, HIIT-harjoitukset ja päivittäin ehdotetut harjoitukset .

Yhteysominaisuudet

Laitteen yhteysominaisuuksiin kuuluvat Garmin Pay-lähimaksu, älykkäät ilmoitukset pariliitetyn yhteensopivan älypuhelimen puheluista, tekstiviesteistä, kalenterimuistutuksista, somepäivityksistä, uutisotsikoista, jne. Kuten kaikki Garmin-älykellot, Descent G1 on yhteensopiva Android- ja Apple®älypuhelimien kanssa. Connect IQ™-yhteensopivia Descent G1-laitteita voi muokata omaan makuun sopiviksi lataamalla kellotauluja, tietokenttiä, sovelluksia ja widgetejä.

inReach-yhteensopivuus ja tapahtumien rekisteröinti

Kun Descent G1 on pariliitetty inReach® Mini 2 -satelliittiviestintälaitteeseen, sillä voi veden pinnan yläpuolella lähettää ja vastaanottaa viestejä sekä aktivoida SOS-viestin hätätilanteessa. Kun laite on inReach Mini-sukelluskotelossa (lisävaruste), se on käyttövalmis heti pintaan nousun jälkeen. Descent G1:n käyttäjät voivat kutsua kavereita ja perheenjäseniä seuraamaan reaaliaikaista sijaintiaan valikoiduissa ulkoilma-aktiviteeteissä. Jos tapahtuma rekisteröidään, Garmin Connect Mobile pystyy lähettämään käyttäjän nimellä ja sijainnilla (jos käytettävissä) varustetun viestin hätäyhteyshenkilöille.

Descent G1-mallisto on saatavissa Q1/2022. Descent G1 Sh. 569 euroa ja Descent G1 Solar Sh. 669 euroa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *