Käytetyt puhelimet
Älypuhelimet Internet

Käytetyt puhelimet: Edullinen ja kestävä vaihtoehto

Älypuhelinten hinnat ovat nousseet viime vuosina tasaisesti. Uusi huippumalli voi maksaa jopa yli 1000 euroa. Tämä on monelle liikaa rahaa, ja käytetyt puhelimet ovatkin kasvaneet suosioon.

Käytetyn puhelimen etuja

Käytetyn puhelimen ostaminen on edullinen vaihtoehto uuteen puhelimeen verrattuna. Hintaero voi olla jopa puolet tai enemmän.

Käytetyn puhelimen ostaminen on myös kestävä valinta. Kun ostat käytetyn puhelimen, säästät ympäristöä ja vähennät elektroniikkajätteen määrää.

Käytetyt puhelimet ovat usein myös paremmassa kunnossa kuin uusia puhelimia. Kun puhelin myydään käytettynä, se on yleensä jo läpikäynyt huollon. Tämä tarkoittaa, että puhelin on ehjä ja toimintakuntoinen.

Käytetyn puhelimen haitat

Käytetyn puhelimen ostamisella on myös joitakin haittoja. Yksi haitta on se, että et voi olla varma puhelimen käyttöhistoriasta. On mahdollista, että puhelin on ollut käytössä kovassa käytössä, jolloin se voi olla heikommassa kunnossa kuin uusi puhelin.

Toinen haitta on se, että käytetyt puhelimet ovat usein vanhempia kuin uudet puhelimet. Tämä tarkoittaa, että ne eivät ehkä sisällä uusimpia ominaisuuksia.

Mistä ostaa käytetty puhelin?

Käytettyjä puhelimia voi ostaa monista eri paikoista. Yksi vaihtoehto on ostaa puhelin yksityiseltä myyjältä esimerkiksi Tori.fi-sivustolla. Toinen vaihtoehto on ostaa puhelin jälleenmyyjältä, kuten Gigantista tai DNA:sta.

Käytettyjen puhelinten jälleenmyyjät

Jälleenmyyjät tarjoavat usein laajan valikoiman käytettyjä puhelimia. Puhelimet on yleensä huollettu ja testattu, joten voit olla varma niiden kunnosta.

Yksi tunnetuimmista käytettyjen puhelinten jälleenmyyjistä on Swappie. Swappie myy käytettyjä iPhoneja, Android-puhelimia ja muita älypuhelimia. Puhelimet on huollettu ja testattu Swappien omassa laboratoriossa. Swappie tarjoaa myös 12 kuukauden takuun kaikille puhelimilleen.

Miten valita käytetty puhelin?

Käytetyn puhelimen valinnassa on tärkeää kiinnittää huomiota seuraaviin seikkoihin:

  • Malli ja ominaisuudet: Mieti, millaisia ominaisuuksia puhelimelta tarvitset. Haluatko esimerkiksi hyvän kameran, pitkän akunkeston tai tehokkaan suorituskyvyn?
  • Kunto: Tarkista puhelimen kunto huolellisesti. Puhelimen näytön, rungon ja painikkeiden tulee olla ehjät.
  • Hinta: Vertaa eri myyjien hintoja löytääksesi parhaan tarjouksen.

Käytetyn puhelimen huolto

Käytetyn puhelimen huolto on tärkeää, jotta se pysyy hyvässä kunnossa. Puhelimen näytön, akun ja muiden osien kuntoa kannattaa tarkistaa säännöllisesti.

Jos puhelimeen tulee vika, voit viedä sen huoltoon esimerkiksi jälleenmyyjälle tai huoltoliikkeeseen.

Käytetyt puhelimet ovat hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat säästää rahaa ja olla ympäristöystävällisiä. Käytetystä puhelimesta voi saada hyvän ja toimivan laitteen, kunhan kiinnittää huomiota puhelimen kuntoon ja valintaan.

Telialta liittymä erikoishintaan alta:

Lue myös: Mobilepay ei toimi (aukeaa diginyt.fi sivuston artikkeliin)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *