Internet Muu tekniikka Sovellukset Teknologia

TCL vie QLED teknologian uudelle tasolle Google TV C635 sarjan avulla

TCL Electronics julkistaa nyt jatkoa viime vuoden 4K QLED C72 -sarjalle. TCL:n 4K Google TV:llä varustettu QLED-malli, C635-sarja, on nyt täällä ja toimii todellisena viihteen oraakkelina.

TCL Electronics esittelee nyt uuden TCL 4K QLED C635 televisiosarjansa pohjoismaisille kuluttajille. C635 on ylivertainen QLED 4K -viihdekeskus, joka on suunniteltu tarjoamaan kattava valikoima viihdettä Google TV:n sekä poikkeuksellisen audiovisuaalisen suorituskyvyn avulla. C635-sarja on saatavana valituilta pohjoismaisilta jälleenmyyjiltä huhtikuun lopussa koossa 43, 50, 55, 65 ja 75 tuumaa.

– Olemme erittäin ylpeitä koko vuoden 2022 uudesta tuotevalikoimastamme ja odotamme innolla, jotta voimme kasvattaa asemaamme Pohjoismaissa ja tulla entistä suuremmaksi toimijaksi televisiomarkkinoilla. Meillä on edessämme kaiken kaikkiaan jännittävä vuosi, kertoo TCL Nordicin tuoteasiantuntija Sebastian Skarp.

TCL 4K QLED TV

TCL 4K QLED TV C635 on nyt varustettu Google TV:llä, joka tarkoittaa, että käyttäjillä on loputtomasti viihdevaihtoehtoja – kaikki kätevästi niputettuina omavalintaisiin suoratoistopalveluihin. Google Assistantin ansiosta C635 on hyödyllisempi kuin koskaan. Ääniohjauksen avulla voit esimerkiksi nopeasti pyytää Googlea etsimään elokuvia, suoratoistamaan sovelluksia, toistamaan musiikkia ja ohjaamaan televisiota.

C635:ssä on myös Google Duo, joka mahdollistaa helpon ja kätevän videokeskustelun. TCL Magic Camera -kameran ansiosta käyttäjät voivat tavata perheenjäseniä ja ystäviä kasvotusten vain muutamalla kaukosäätimen napautuksella. Mukana on myös tietokoneelle tarkoitettu Miracast, ja C635:n avulla käyttäjät voivat liittää tietokoneen televisioon jopa 4K-tarkkuudella.

Silmäniloa

C635 nostaa QLED-teknologian uudelle tasolle, sillä sen värimäärä on alan johtava ja väriskaala kattaa yli miljardi väriä. Kaikki tämä takaa mahdollisimman tasaisen ja luonnollisen värintoiston. Laadukasta, vuorovaikutteista kotiviihdettä vaativalle elokuvien ystävälle on kyseessä erinomainen ja edullinen televisiomalli osana yhdistettyä ja älykästä elämäntapaa. Ylellinen kehyksetön metallirakenne saa television myös sulautumaan tyylikkäästi suomalaisiin koteihin.

Multi HDR -formaatin ansiosta uusi TCL C63 -sarja tarjoaa parhaan 4K HDR -kuvanlaadun televisiossa ja tukee aina parasta formaattia, nauttipa käyttäjä sitten Dolby Vision -sisällöstä Netflixin tai Disney+:n välityksellä tai HDR 10+ -sisällöstä Amazon Primen kautta. Samalla TCL:n AiPQ-moottori vapauttaa C635:n täyden potentiaalin optimoimalla reaaliaikaisesti värit ja kontrastin eri viihdegenreille sekä sisällölle. AiPQ:n sisällön optimointi koneoppimisalgoritmien avulla takaa vertaansa vailla olevan 4K HDR -kokemuksen.

Mutta mikään kotiteatterikokemus ei ole täydellinen ilman todella hyvää ääntä. C635-sarja on varustettu Dolby Atmos -ominaisuudella, joka tarjoaa moniulotteisen äänen ja tuo käyttäjän keskelle suosikkiurheilua, televisio-ohjelmaa, elokuvaa tai videopeliä. Yhdistettynä ONKYO:n sisäänrakennettuihin kaiuttimiin käyttäjät nauttivat todella mukaansatempaavasta äänikokemuksesta ja pääsevät mukaan elokuvan, jääkiekko-ottelun tai minkä tahansa muun tapahtuman tunnelmaan.

C635-sarja on edeltäjänsä tavoin loistava QLED-televisio pelaajille. Tai kenelle tahansa, joka rakastaa toimintaelokuvia ja urheilua. TCL C63 -sarjassa käytetään Motion Clarity -toimintoa selkeän ja tasaisen kuvan aikaansaamiseksi. MEMC (Motion Estimation and Motion Compensation) on TCL:n oma ohjelmistoalgoritmi, joka auttaa luomaan mahdollisimman tasaisen kuvan myös nopeasti liikkuvissa klipeissä.

Game Masterin ansiosta TCL C63 -sarja optimoi näytön käyttäessäsi videopelejä. HDMI 2.1 varmistaa yhteensopivuuden uusimpien pelikonsolisukupolvien kanssa ja mahdollistaa ominaisuudet kuten ALLM (Auto Low Latency Mode), jonka avulla videopelikonsoli tai PC-grafiikkakortti vaihtaa television automaattisesti pelitilaan pienimmän viiveen saavuttamiseksi. Ei ole sattumaa, että tämä on yksi Call of Duty:n virallisesti valituista TV-malleista.

Tekniset tiedot lyhyesti:

 • 4K QLED
 • Dolby Vision/Atmos
 • HDR10+
 • 4K HDR PRO
 • 60 Hz Clarity Motion
 • Multi HDR-muoto
 • Game Master
 • HDMI 2.1 ALLM
 • Motion Clarity
 • ONKYO-ääni
 • Dolby Atmos
 • Google TV
 • Google Duo
 • Google Assistant
 • Yhteensopiva Alexan kanssa
 • Netflix, Amazon Prime, Disney+
 • Ylellinen kehyksetön metallinen muotoilu

Saatavuus ja hinnat
C635-sarja tulee saataville huhtikuun lopussa valituilta jälleenmyyjiltä koossa 43, 50, 55, 65 ja 75 tuumaa suositushintaan 699€, 799€, 899€, 1099€ ja 1 799€.

Lähde & Kuvat: TCL Electronics

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *