Muu tekniikka Teknologia

World Finance Magazine nimesi WSP:n kestävimmäksi tekniikan yritykseksi 2021

World Finance Magazine on tunnistanut WSP:n sitoutumisen ympäristö- ja yhteiskuntavastuuseen sekä hallintotapaan (Environmental, Social ja Governance, ESG) ja valinnut meidät kestävimmäksi yritykseksi tekniikan alalla vuonna 2021: Most Sustainable Company in the Engineering Industry.

Rahoitusalan ja maailmantalouden uutisointiin ja analysointiin erikoistunut lehti nostaa vuosittaisissa palkinnoissaan esiin saavutuksia ja innovaatioita. Kestävyyspalkintojensa avulla lehti huomioi WSP:n pitkäaikaisen sitoutumisen ottaa ESG-näkökulmat huomioon liiketoimintastrategiamme keskeisinä osina sekä myönteisen ja kestävän vaikuttamisen toimintaympäristöömme.

Lue lisää World Finance Magazinen palkinnoista: Sustainability Awards

”Olemme ylpeitä, että World Finance Magazine tunnistaa meidät jo kolmantena vuonna peräkkäin ESG-johtajaksi”, sanoi WSP:n ESG-asioista globaalisti vastaava johtaja André-Martin Bouchard. ”Palkinto on osoitus pyrkimyksistämme kehittää ESG-ohjelmaamme, toteuttaa ilmastotoimia ja sitouttaa asiakkaamme ja yhteisömme mahdollistamaan laajemmat positiiviset muutokset organisaatiossamme.”

WSP:n uusimmassa Global ESG -raportissa määritellään tavoitteet ja lähestymistapa kestävän kehityksen sisällyttämiseen palveluihimme, toimintaamme ja yhteisöihin, joissa toimimme.

Lähde: MyNewsDEsk

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.