Muu tekniikka Teknologia

World Finance Magazine nimesi WSP:n kestävimmäksi tekniikan yritykseksi 2021

World Finance Magazine on tunnistanut WSP:n sitoutumisen ympäristö- ja yhteiskuntavastuuseen sekä hallintotapaan (Environmental, Social ja Governance, ESG) ja valinnut meidät kestävimmäksi yritykseksi tekniikan alalla vuonna 2021: Most Sustainable Company in the Engineering Industry.

Rahoitusalan ja maailmantalouden uutisointiin ja analysointiin erikoistunut lehti nostaa vuosittaisissa palkinnoissaan esiin saavutuksia ja innovaatioita. Kestävyyspalkintojensa avulla lehti huomioi WSP:n pitkäaikaisen sitoutumisen ottaa ESG-näkökulmat huomioon liiketoimintastrategiamme keskeisinä osina sekä myönteisen ja kestävän vaikuttamisen toimintaympäristöömme.

Lue lisää World Finance Magazinen palkinnoista: Sustainability Awards

”Olemme ylpeitä, että World Finance Magazine tunnistaa meidät jo kolmantena vuonna peräkkäin ESG-johtajaksi”, sanoi WSP:n ESG-asioista globaalisti vastaava johtaja André-Martin Bouchard. ”Palkinto on osoitus pyrkimyksistämme kehittää ESG-ohjelmaamme, toteuttaa ilmastotoimia ja sitouttaa asiakkaamme ja yhteisömme mahdollistamaan laajemmat positiiviset muutokset organisaatiossamme.”

WSP:n uusimmassa Global ESG -raportissa määritellään tavoitteet ja lähestymistapa kestävän kehityksen sisällyttämiseen palveluihimme, toimintaamme ja yhteisöihin, joissa toimimme.

Lähde: MyNewsDEsk


Muuta luettavaa muualta

Samsung ja suosittu TikTok lanseeravat StemDrop -musiikkialustan

Uusi kansainvälinen musiikkialusta StemDrop heijastaa Samsungin sitoutumista luovan ilmaisun vahvistamiseen. TikTokin käyttäjät voivat sen avulla löytää uutta musiikkia ja aloittaa maailmanlaajuisia musiikkiyhteistöitä. Tutustu dna puhelimet valikoimaan, josta voit löytää itsellesi tai lapsellesi  sopivan älypuhelimen vaikka tiktok videoiden videoiden varten. Esimerkiksi Apple iPhone 13 Pro on todella tehokas puhelin kuvien ja videoiden kuvaamista varten.

Tietokone ja mobiilipelaaminen nykypäivänä

Siitä lähtien kun kotitietokoneet ja pelikonsolit tulivat koteihin 80-luvulla, on yleinen asenneilmapiiri pelaamista kohtaa muokkaantunut nykyisenlaiseksi. Nykyään on nimittäin aivan hyväksyttävää aikuisille sekä miehille, että naisille pelata mobiilipelejä, vaikka linja-autopysäkillä, kahvitauolla tai vaikkapa metrossa matkustaessaan. Kaikenlaiset mobiilipelit ovat lisääntyneet ja voit esimerkiksi pelata vaikka CS:GO match makingia kavereiden kanssa esportal alustalla. Esportal tarjoaa paremmat serverit pelaamista varten ja voit saada itsellesi skinejä dropeista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *