TCL lanseeraa laajakuvanäytöt uuteen TV-mallistoon entistäkin paremman katselukokemuksen takaamiseksi
Teknologia Tietotekniikka

TCL lanseeraa laajakuvanäytöt uuteen TV-mallistoon entistäkin paremman katselukokemuksen takaamiseksi

TCL Electronics, yksi maailman nopeimmin kasvavista kuluttajaelektroniikkabrändeistä, vastaa markkinoiden kysyntään yhä suuremmista näytöistä. Televisiomarkkinat kehittyvät, ja näyttöjen koko kasvaa vuosi vuodelta. Vuoteen 2022 mennessä suurten, yli 60-tuumaisten televisioiden myyntiosuuden odotetaan nousevan 20 prosenttiin. Pohjoismaissa yli 65-tuumaisten televisiomallien vastaava osuus on noin 27 prosenttia. Lisäksi suurissa urheilutapahtumissa, kuten tämän syksyn Qatarin jalkapallon MM-kisoissa, on havaittavissa selkeä suuntaus kohti suurempia televisioruutuja, erityisesti turnausta edeltävinä viikkoina. Erittäin suuret näytöt nostavat katselukokemuksen aivan uudelle tasolle, ja käyttäjät ympäri maailmaa voivat nauttia optimaalisesta peli-, areena- tai elokuvakokemuksesta mukavasti tv-sohvalta käsin.

Vuonna 2022 TCL ottaa vielä askeleen pidemmälle. Yritys haluaa toteuttaa vision innovoinnin demokratisoimisesta ja korkealaatuisten ja suorituskykyisten tuotteiden tarjoamisesta kaikille. TCL laajentaa nyt suurten näyttöjen valikoimaa kaikissa uusissa tuotesarjoissa voidakseen vastata kuluttajien kasvavaan kysyntään suuremmista näytöistä kohtuuhintaan ja tarjotakseen entistäkin paremman tv-kokemuksen. TCL sisällyttää 75-tuumaisen mallin kaikkiin C- ja P-sarjoihin vuonna 2022. TCL tuo markkinoille myös kaksi 85-tuumaista televisiota (C73-sarja ja P73-sarja) sekä erittäin suuren 98-tuumaisen mallin C73-sarjaan.

Tämänvuotisen Google TV -sarjan myötä TCL ei enää ainoastaan tarjoa edistyneimpiä ominaisuuksia ja teknologiapäivityksiä vaativalle kuluttajalle, vaan myös markkinoiden suurimpia televisiomalleja edulliseen hintaan.

Jumbokoko tarjoaa parannetun ja aidon urheilu- ja elokuvakokemuksen kotona
TCL on erikoissuunnitellut tämän reunattoman jumbokokoisen malliston optimoimaan katselukokemuksen – katsotpa sitten elokuvia, sarjoja tai urheilua.

Kaikissa TV-malleissa on Dolby Atmos -ominaisuus, joka tarjoaa entistäkin upeamman äänikokemuksen. Lisäksi kaikki mallit tukevat Dolby Visionia ja HDR10+:a, jotta voisit nauttia suosikkielokuvastasi suoratoistoalustasta riippumatta.

TV-kokemuksessa on kyse myös äänestä. TCL ottaa ison askeleen äänentoiston alalla ja tuo markkinoille myöhemmin tänä vuonna uuden soundbar-malliston. Näissä tuotteissa yhdistyvät viimeisimmät teknologiset innovaatiot, ja ne on suunniteltu sopimaan täydellisesti yhteen TCL:n uuden malliston suurten näyttöjen kanssa.

TCL tarjoaa edelleen parasta teknologiaa kohtuuhintaan – innovaation ja markkinoiden kysynnän ohjaamana. Tarkemmat yksityiskohdat ja lisää jättikokoisia malleja julkaistaan IFA 2022 -tapahtumassa syyskuussa – juuri sopivasti ennen vuoden lopun suuria urheilutapahtumia.

Lähde: TCL

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *