STid ja Avarn Security tuovat Suomeen uusinta kulunvalvonnan tunnisteteknologiaa
Teknologia

STid ja Avarn Security tuovat Suomeen uusinta kulunvalvonnan tunnisteteknologiaa

STid ja Avarn Security ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jossa Avarn Security edustaa jatkossa myös STidin lukijoita ja mobiilitunnisteita nykyisten kulunvalvontalukijoiden ja -tunnisteiden rinnalla. Mobiilitunnisteet ovat kulunvalvonnan yksilöiviä sähköisiä tunnisteita, joiden avulla kulunvalvontajärjestelmä tunnistaa kävijän ja päättelee, sallitaanko tälle kulku tiettyyn tilaan. STid mahdollistaa moduuleista koostuvat kulunvalvontalukijat ja mobiilitunnisteet jopa ilman fyysistä kontaktia lukijaan.

– STidin ainutlaatuiset modulaariset kulunvalvontalukijat sallivat lukijoiden päivittämisen joustavasti lisämoduuleilla, vaikkapa lisäämällä sormenjälkilukijan tai QR-koodilukijan RF-lukijaan. Lisäksi STid tarjoaa lukijoihinsa kehittyneet, laajojen ominaisuuksien mobiilitunnisteet ja erittäin kiinnostavat kaupalliset mallit. Modulaarisuus on ollut arkea ohjelmistoissa ja palveluissa jo pitkään ja nyt sama toteutuu fyysisissä tuotteissa. Mobiilitunnisteet tulevat jatkossa laajemmin käyttöön ja yhteistyömme avulla voimme tarjota asiakkaillemme lisää uusia vaihtoehtoja, turvallisuusteknologian liiketoimintajohtaja Mika Peippo iloitsee.  


STidin tuoteperhe uudistaa kulunvalvonnan lukijoiden käytettävyyden

STidin jatkuvasti kehittyvä mallisto muodostaa erityisen kiinnostavan tuoteperheen, jossa turvallisuus, kustannustehokkuus ja käytettävyys yhdistyvät täysin uudella tavalla. Lukijoiden modulaarinen rakenne sallii eri kombinaatiot sekä muutokset lukijoiden elinkaaren aikana. Hyviä esimerkkejä tästä ovat migraatio lähitunnisteista kohti älykortteja ja biometrisen 2FA-lukijan käyttö. Muilla lukijatoimittajilla ei ole tarjota tällaisia ratkaisuja. Käytettävyyttä voidaan myös lisätä hyödyntämällä QR-koodinluenta, joka mahdollistaa edelleen kustannustehokkaan tavan hallinnoida tilojen kulkuja, esimerkiksi vieraiden tai iltavarausten osalta.  

STid-mobiilitunnisteet ja -ajoneuvolukijat tarjoavat monipuolisuutta ja automaatiota

Mobiilitunnisteiden osalta STid tarjoaa laajan ominaisuuskirjon asiakkaiden tarpeisiin kustannustehokkaasti ja ilman kiinteitä vuosimaksuja. Mobiilitunnisteita voidaan jakaa ja vastaanottaa ilman logistisia ongelmia, joita perinteiset kulkutunnisteet vääjäämättä aiheuttavat. 

Toimittajan sitoutuneisuudesta kertoo myös se, että tuotteet ovat sertifioituja kansainvälisen turvallisuusstandardin OSDP:n mukaisesti ja toimittaja on NDAA (National Defense Authorization Act) -yhteensopiva.

STid-tuoteperheeseen kuuluvat myös ajoneuvolukijat, joiden avulla on mahdollista toteuttaa salattujen UHF-tunnisteiden käytön lisäksi mobiilitunnisteen lukeminen automaattisesti.

– Voit helposti valita autoon liimattavan tarran ja mobiilitunnisteen välillä toimittaessasi tunnisteita kiinteistössä asioiville henkilöille, turvallisuusteknologian asiakkuus- ja kehityspäällikkö Mika Tourunen valottaa uusia mahdollisuuksia. 

Lähde: Avarn Security / MyNewsDesk

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *