Samsung Galaxy Tab S9
Teknologia Tietotekniikka

Samsung julkisti uudet premium-tasoiset Galaxy Tab S9 -tabletit

Uusissa Samsung Galaxy Tab S9 -sarjan laitteissa on korkealuokkainen näyttö, paras mahdollinen suorituskyky, pakkaukseen sisältyy myös S Pen -kynä ja IP68-luokitus sekä Galaxy Tabille että S Penille.

Samsung julkisti uudet premium-tasoiset Galaxy Tab S9 -tabletit, jotka vievät mukaansatempaavan katselukokemuksen ja luovuuden toteuttamisen uudelle tasolle. Kaikissa kolmessa mallissa – Galaxy Tab S9, S9+ ja S9 Ultra – Dynamic AMOLED 2X -näyttö takaa eeppisen katselu- ja viihdekokemuksen ja niiden tehon takana on Qualcomm Snapdragon® 8 Gen 2 for Galaxy -prosessori. Pakkaukseen sisältyvä IP68-luokiteltu S Pen auttaa käyttäjiä toteuttamaan ideansa. Galaxy Tab S9 on ensimmäinen Galaxy Tab S -sarja, joka on saanut IP68-luokituksen. Galaxy Tab S9 -sarjan tuotteiden avulla inspiraatioon voi tarttua niin sisätiloissa kuin ulkonakin.

”Markkinoilla ei tällä hetkellä ole Galaxy Tab S9:n kaltaisia laitteita. Se on omassa tuotekategoriassaan todellinen suunnannäyttäjä: ensimmäinen, joka tarjoaa yhdessä premium-paketissa juuri niitä kokemuksia, joita käyttäjät eniten rakastavat tableteissa. Galaxy Tab S9 -sarja antaa käyttäjille mahdollisuuden toteuttaa suuria ideoitaan ja herättää ne henkiin vaivattomasti”, sanoo Samsung Suomen maajohtaja Mika Engblom.

Viihde ja inspiraatio menossa mukana

Olipa kyse sitten pelaamisesta tai videoiden katselusta, Galaxy Tab S9 Ultran 14,6 tuuman Dynamic AMOLED 2X -näyttö tarjoaa vangitsevan viihdekokemuksen, joka kulkee helposti mukana. Galaxy Tab S9 -sarjan HDR10+ varmistaa kuva kuvalta jokaisen kohtauksen sävyoptimoinnin laajalla väri- ja kirkkausasteikolla. Galaxy Tab S9 -sarjan dynaaminen virkistystaajuus kalibroi automaattisesti 60–120 hertzin asteikolla, jolloin vasteaika pysyy tasaisena ja akun käyttö optimaalisena. Eye Comfort vähentää silmien rasitusta käyttämällä yli 70 prosenttia vähemmän sinistä valoa. Se herättää yksityiskohdat eloon, ja esimerkiksi valokuvat, piirustukset ja animaatiot näyttävät teräviltä ja selkeiltä. Lisäksi 16:10 -kuvasuhde näyttää televisio-ohjelmat ja elokuvat sellaisina kuin ne on tarkoitettu katsottaviksi.

Viihteen vaikuttavuutta Galaxy Tab S9 -sarjan laitteissa tehostaa korkealuokkainen äänenlaatu, joka välittyy 20 prosenttia suurempien nelikaiuttimien ja AKG-kaiutinjärjestelmän kautta, mukaansatempaavalla Dolby Atmos -äänellä. Elokuvamaisen äänikokemuksen varmistamiseksi Galaxy Tab S9:n käyttäjät voivat myös valita mukautetut ääniasetukset pelaamista, musiikin kuuntelua, videopuheluita ja monia muita toimintoja varten. Galaxy Tab S9 -malliston käyttö luonnistuu myös ulkoilmassa, sillä laitteissa on nyt innovatiivinen Vision Booster -tekniikka, joka tunnistaa automaattisesti kirkkaat valaistusolosuhteet ja mukautuu niihin pitäen näytön elävänä ja yksityiskohtaisena. Itsestään pystyssä pysyvän Smart Book Cover -kotelon avulla laitteen voi asettaa joko pysty- tai vaakasuuntaan handsfree-katselua varten.

Galaxy Tab S9 -sarja on tyylikkäämpi kuin koskaan, mutta huolitellun ulkomuodon lisäksi siinä on myös tehoa. Kaikissa kolmessa mallissa on Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy, sama salamannopea mobiiliprosessori kuin Samsungin uusimmissa S23-sarjan älypuhelimissa. Ensimmäistä kertaa Galaxy-tabletista löytyvä edistynyt höyrykammiotekniikka auttaa suoratoisto-, peli- tai videoeditointimaratoneissa. Alan johtavien pelikumppaneiden kanssa tehdyn tiiviin yhteistyön ansioista Galaxy Tab S9 -käyttäjät hyötyvät suurelle näytölle optimoiduista pelikokemuksista. Galaxy Tab S9 -sarja on myös kaikkien aikojen lämpötehokkain Galaxy Tab -mallisto, jossa on sisäinen, tabletin korkean intensiteetin vaatimuksiin räätälöity höyrykammio. Uusi kaksisuuntainen lämmönpoisto mahdollistaa ja ylläpitää parempaa suorituskykyä pidempikestoisen käytön aikana.

Herätä ideat henkiin helposti

Jokaisen premium-luokan Galaxy Tab S9 -laitteen mukana tulee yksi työkalu, jota tabletin käyttäjät rakastavat ja toivovat eniten: Galaxy S Pen. Galaxy Tab S9 -sarja ja S Pen tarjoavatkin paperille piirtämisen kaltaisen kokemuksen. Molemmat on nyt IP68-luokiteltu veden- ja pölynkestäviksi, mikä avaa käyttäjille enemmän mahdollisuuksia taltioida ja ilmaista ideoitaan. S Pen:illä voi myös kirjoittaa hakupalkkiin, selaimiin ja sovelluskauppoihin, ja uuden kaksisuuntaisen latauksen myötä se saa virtaa riippumatta siitä, kummin päin se on kotelossaan. Käyttäjät voivat päivittää S Pen Creator Edition-versioon saadakseen entistä paremman käyttökokemuksen. S Pen Creator Edition on suunniteltu kuvioidusta materiaalista, jotta siitä saa mukavamman otteen ja kallistuskulma on laajempi, mikä tekee kynän käytöstä entistä intuitiivisempaa.

Galaxy Tab S9 -sarjan ensiluokkaiset näytöt ovat ihanteellinen alusta projektille kuin projektille. Multi Window -toiminnolla jopa kolme sovellusta näkyy helposti järjestäytyneenä, säädettävänä ikkunoiden ruudukkona. Samanaikaisesti yhdessä näkymässä voi siis tehdä tutkimusta selaimella, hakea kuvia Samsung Gallerysta ja luonnostella ideoita Samsung Notesissa. Pop-Up View -toiminnolla sovelluksia voidaan tarkastella kelluvina ikkunoina siten, että koko aloitusnäyttö on näkyvissä.

Matkoilla tai tien päällä työskennellessä Galaxy Tab S9 -sarjan Book Cover Keyboard ja DeX Mode simuloivat työpöytäkokemusta tinkimättä tabletin liikuteltavuudesta. Book Cover Keyboardin säädettävät kulmat ja taustavalaistu näppäimistö tuntuvat kuin kevyeltä tietokoneelta. Samaan aikaan DeX Modessa on helposti seurattava kohdistin, joustava ikkunan koon ja paikan säätö sekä Second Screen-ominaisuudet PC-näytön peilaamiseksi tai laajentamiseksi tabletille. Yhteistyö onnistuu helpommin Google Meet-puhelussa jakamalla näyttöä ja muokkaamalla Samsung Notes -asiakirjaa samanaikaisesti.

Galaxy Tab S9 -sarja on suunniteltu inspiroimaan spontaania tuottavuutta ja lisäämään luovuutta, ja se onkin luovien portfolioiden voimanpesä, jonka uudet ja parannellut sovellukset sopivat kaikenlaisten kiinnostuksenkohteiden toteuttamiseen. Yleisön suosikki GoodNotes tarjoaa ensimmäistä kertaa Androidilla uuden muistiinpano- ja päiväkirjakokemuksen, ja se julkaistaan yksinomaan Galaxy-tabletin käyttäjille. Lisäksi kaikilla eri alustoilla GoodNotesissa luotuja muistiinpanoja voidaan helposti jakaa ja muokata samanaikaisesti.

Ammattitason LumaFusion -videoeditointisovellus tekee työstä helppoa, kun käyttäjä haluaa luoda jaettavaa sisältöä. Galaxy-älypuhelimen kameralla otetut kuvat ja videot – jopa suuret tiedostot – voi helposti jakaa Galaxy Tab S9 -sarjaan Quick Share -toiminnon avulla. LumaFusion hyödyntää Galaxy Tab S9 Ultran laajaa näyttöä ja säilyttää videoiden tarkkuuden.

Clip Studio Paint on muutettu virtaviivaiseksi tablettikäyttöliittymäksi, joka sopii esimerkiksi piirtämiseen ja maalaamiseen. Samaan aikaan ArcSite muuntaa suunnittelijoiden ja ammattilaisten luovan näkemyksen huolellisesti laadituiksi 2D CAD -piirustuksiksi, kattaviksi paikkasuunnitelmiksi ja tarkoiksi arvioiksi. Kiitos Googlen kanssa tehdyn tiiviin yhteistyön suurten näyttöjen optimoimiseksi, kumppanisovellusten avulla voi helposti suorittaa tehtäviä ja muuttaa ideoita todeksi Galaxy Tab S9 -sarjan laitteilla.



Täydellinen premium-kokemus, sisältä ja ulkoa

Samsung Galaxy Tab S9 -sarja ja sen ainutlaatuinen laitekokemus integroituvat saumattomasti Galaxy-ekosysteemiin. Luovien työkalujen käyttäminen on helppoa, kun Galaxy Tab S9 -tabletit on yhdistetty muihin laitteisiin. Multi Control tekee tekstin ja kuvien kopioimisesta, liittämisestä tai vetämisestä suoraan tabletin ja älypuhelimen välillä saumatonta, ja käyttäjät voivat ohjata älypuhelintaan Galaxy Tab S9 -kosketuslevyllä.

Ensiluokkaisen ohjelmistokokemuksen lisäksi Galaxy Tab S9 -sarjan laitteissa on Galaxy S -sarjan lippulaivapuhelimista tuttuja ikonisia Galaxy-ominaisuuksia, kuten samankaltainen takakamera-asetelma. Galaxy Tab S9 -sarja on kevyt ja ohut – ohuimmillaan Tab S9 Ultrassa vain 5,5 millimetrin paksuinen – mutta myös IP68-luokituksensa mukaisesti kestävä. Laitteet on myös rakennettu kestämään kolhuja ja naarmuja, sillä niissä on Armor-alumiinilla vahvistettu runko. Laitteita voi siis käyttää vaativissakin ympäristöissä ja ne kestävät kiireisen päivän menoissa. Uusi Outdoor Cover tarjoaa entistä enemmän mielenrauhaa suojaa kaipaaville tablettikäyttäjille.

Hinnat ja saatavuus

Galaxy Tab S9 -sarja on ennakkotilattavissa valikoiduilta jälleenmyyjiltä 26. heinäkuuta 2023 alkaen ja yleisesti saatavilla 11. elokuuta 2023 alkaen.

Suositushinnat:

Galaxy Tab S9 949 – 1 299 €

Galaxy Tab S9+ 1 199 – 1 549 €

Galaxy Tab S9 Ultra 1 449 – 2 099 €

Laitteiden kaksi värivaihtoehtoa ovat Silver Beige ja Graphite, ja mallistosta löytyy kolme kokoa: 14,6 tuumaa Tab S9 Ultrassa, 12,4 tuumaa Tab S9+:ssa ja 11 tuumaa Tab S9:ssä.

Ensiluokkainen käyttökokemus on suojattu ja tuettu neljän sukupolven One UI- ja Android OS -päivityksillä sekä viiden vuoden tietoturvapäivityksillä.

Ennakkotilaajan edut

Jos ennakkotilaat Galaxy Tab S9, Tab S9+, Tab S9 Ultra -mallin 26.7.-10.8.2023 välisenä aikana, saat kaupan päälle Book Cover Keyboard Slim -näppäimistökuoren (arvo 159,9 € – 229,9 €).

Lisätietoa löydät osoitteesta https://www.samsung.com/galaxy-tabhttps://www.samsungmobilepress.com tai https://news.samsung.com/global.

Tuotetiedot

Lähde ja kuvat: Samsung


Muuta mielenkiintoista

Outletit – Huippumerkkejä edullisesti

Marimekko outlet ja Halti Outlet tarjoaa mahdollisuuden hankkia huippu tuotteita edullisesti. Näissä myymälöissä myydään ylijäämävarastoja, mallikappaleita ja viime kauden tuotteita alennettuun hintaan. Outlet-ostoksilla voi säästää merkittävästi, kun saa laadukkaita vaatteita, kenkiä ja asusteita huomattavasti normaalihintaa halvemmalla. Laaja valikoima, houkuttelevat alennukset ja arvostettujen brändien saatavuus tekevät outleteista suositun vaihtoehdon shoppailuun. Tutustu myös Iittala outlet myymälään.

Google Pay – Vaivaton ja helppo tapa maksaa ostokset

Google Pay maksaminen on helppoa ja kätevää, kun haluat maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa nopeasti ja vaivatta.

Lainavertailu – Löydä paras laina tarpeisiisi!

Lainavertailu auttaa löytämään edullisimman lainavaihtoehdon yksinkertaisesti ja nopeasti. Vertaillessasi eri lainantarjoajia huomioi lainan kokonaiskustannukset, korko, laina-aika ja mahdolliset lisäkulut. Sivustot tarjoavat kätevän tavan vertailla eri lainoja ja valita sopivin vaihtoehto henkilökohtaisten tarpeidesi mukaan. Muista myös tarkistaa luottotietosi ja varmistaa takaisinmaksukykysi ennen lainan hakemista. Tehokas lainavertailu auttaa säästämään rahaa ja välttämään turhia riskejä lainanottoon liittyen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *