Internet Sovellukset Tietotekniikka

Polestar 2 sisältää nyt ABRP-sovelluksen

Polestar 2 -sähköauton omistajilta saadun palautteen ja alkuperäisen kehittäjän aloitteen ansiosta Polestar 2 sisältää nyt A Better Routeplanner (ABRP) -sovelluksen, joka sisältyy sen Android Automotive -pohjaiseen tietoviihdejärjestelmään.

Uusi sovellus on ABRP-sovelluksen luojan kehittämä ja se tuo ylistetyt sähköautojen reitinsuunnitteluominaisuudet suoraan autoon. Tämä sähköautojen kuljettajien suosima sovellus mahdollistaa tarkan reittisuunnittelun, jossa autosta suoraan tulevan datan, kuten latauksen tilan (SOC) ja energiakulutuksen, lisäksi otetaan huomioon muita toimintasäteeseen vaikuttavia tekijöitä, kuten ajoneuvon kuormitus ja mahdollisen kattoboksin tai perävaunun vaikutus.

Tulosten avulla Polestar 2:n kuljettajat voivat suunnitella lataustarpeensa tehokkaasti ja tarkemmin valitulla reitillä. Polestar 2 -autossa reitti voidaan siirtää myös Google Maps -sovellukseen, jolloin kuljettaja voi jatkossakin hyötyä auton integroidusta navigointijärjestelmästä.

”Ymmärsimme nopeasti, että ABRP-sovelluksen oli löydettävä tiensä Polestar 2 -autoon”, kommentoi ABRP:n perustaja Bo Lincoln. ”Polestarin avoimen kehittäjäportaalin ja Android Automotive OS -emulaattorin ansiosta pystyimme kehittämään sovellusta ennen kuin lähestyimme Polestaria sen integroimiseksi osaksi autoa. Meillä on laaja käyttäjäkanta, joka koostuu asialleen omistautuneista ja vaativista sähköautoilijoista, jotka luottavat ABRP-sovellukseen. Nyt Polestar 2 -auton käyttäjät eivät ole riippuvaisia puhelinsovelluksesta ennen kuin lähtevät matkaan.”

ABRP-sovelluksen integroiminen Polestar 2 -autoon on mainio esimerkki edusta, joita syntyy Android Automotive -käyttöjärjestelmän käytöstä autossa. Sovelluskehittäjät voivat käyttää Android-ekosysteemiä kehittääkseen autoon suunnattuja sovelluksia nopeasti ja tehokkaasti, ja Polestar tarjoaa heille testaamista varten ainutlaatuisten kehitysalustan ja emulaattorin virtuaalisessa Polestar 2 -käyttöliittymässä, vapaasti ja avoimesti.

”Arvostamme todella sitä, kuinka sekä kehittäjät että Polestar 2 -käyttäjät voivat vaikuttaa siihen, mitä voimme sisällyttää autoon”, sanoo Aloka Muddukrishna, Polestarin käyttöliittymäsuunnittelija. Pidimme siitä, mitä Bo esitti meille, ja kun sopivuutta käyttöliittymäämme ja ajoneuvon toimintoihin on hieman hienosäädetty, voisimme lanseerata sovelluksen nopeasti ja tehokkaasti.”

ABRP-sovellus Polestar 2 -sähköautolle on saatavilla Google Play -kaupassa Euroopan ja Pohjois-Amerikan markkinoilla.

Lähde: MyNewsDesk


Muuta luettavaa:

Oman talouden haltuun ottaminen

Nykyään kun internet on ollut käytettävissämme jo vuosia, ja mobiiliverkot ovat tuoneet älypuhelimiin vaikka mitä mahdollisuuksia, meillä on entistä monipuolisemmat mahdollisuudet oman talouden hallintaan ja kehittämiseen. Kun oman talouden ottaa paremmin haltuun, voi samalla miettiä sitä oman kodin sisustamistakin aivan uudella tavalla.

Oman talouden hallintaan liittyy myös uusien mahdollisuuksien opiskelu. Olet varmasti vähintään kuullut kryptovaluutoista kuten Bitcoin, mutta oletko vielä miettinyt niihin sijoittamista – niissä kannattaa sitten olla ns. aktiivinen sijoittaja, sillä markkinat ovat varsin liikkuvat. Ja jos miettii kryptoja enemmänkin, niin ne ovat vain yksi valuutta maailman kaikkien eri valuuttojen joukossa, ja jo pelkällä valuuttakaupalla on mahdollista tehdä ratkaisevia päätöksiä oman tulevaisuuden ja varallisuutensa suhteen.

Sitten kun oma talous on kunnossa, voidaan omia varoja sijoittaa taas vähän löysemmin tai eri lailla, esimerkiksi arvokorut ovat hyvä sijoituskohde. Ja miettiä jälleen eteenpäin niitä omia sijoitusajatuksia ja tulevaisuuden säästämistä. Jos sitten olet kuitenkin tilanteessa, missä ratkaisut vaativat ulkopuolista rahoitusta tai todellisia investointeja, tee vertailuja – älä tyydy nopeaan ja ensimmäiseen vastaukseen, kunnon lainavertailu on aina paikallaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *