Uncategorized

Haluatko tietokoneesi olevan uusi, uudenveroinen vai kelpaako kuluneempikin kone? Tutustu Taitonetin käytettyjen tietokoneiden kuntoluokitukseen

NYT KELPAA KÄYTETTY oli pääotsikko sanomalehti Keskisuomalaisen etusivulla 15.12.2021. Markkinajohtajana pääsimme kommentoimaan käytettyjen tietokoneiden suosion vauhdikasta kasvua.

Käytettyjen tietokoneiden myynnissä on tärkeää kertoa totuudenmukaisesti laitteen kunnosta. ”Laissa ei tunneta termejä uudenveroinen tai vähäistä kulumaa, mutta termien pitää vastata tavaran oikeaa tilaa”, kertoo Kuluttajaliiton lakimies Emmi Meriranta artikkelissa, joka julkaistiin tänään viidessätoista eri paikallislehdessä.

Me Taitonetillä haluamme, että ostaja tietää mahdollisimman hyvin minkä kuntoisia käytetyt tietokoneemme ovat. Kuntoluokituksemme on nyt entistä selkeämpi, jotta valitseminen on helpompaa. Voit valita todella hyväkuntoisen laitteen, tai säästää rahaa jos käytön jäljet eivät haittaa.

Katso ylhäältä video, jossa kerromme kuntoluokituksestamme. Lue lisää kuntoluokituksesta: https://taitonetti.fi/kuntoluokitukset

Lähde: MyNewsDesk

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *