Muu tekniikka Teknologia

POLARIN UUTUUDET KUTSUVAT SEIKKAILEMAAN

Polar, puettavan teknologian ja sykkeenmittauksen edelläkävijä, on julkaissut uudet lisäykset Grit X, Vantage ja Unite -tuoteperheisiinsä: Polar Grit X Pro, Polar Grit X Pro TitanPolar Vantage V2 SHIFTTM Edition sekä kokopunainen Polar Vantage V2. Syksyn uutuuksiin kuuluu myös syyskuussa julkistetut Polar Uniten uutuusvärit: sinivihreä ja punainen. Värien lisäksi Polar Unite sai ohjelmistopäivityksen, joka toi mukanaan uusia ominaisuuksia.

Samanaikaiset tuotelanseeraukset kolmessa eri tuotekategoriassa kuvastavat sitä, kuinka Polar brändinä haluaa huomioida käyttäjien muuttuvat tarpeet uuteen normaaliin siirryttäessä Covid-19-pandemian jälkeen.

Tuotteilla ja palveluilla halutaan rohkaista käyttäjiä seikkailemaan ja löytämään uusia asioita niin itsestään kuin ympäristöstään. Viimeaikaiset tutkimukset osoittavat, että uusien ympäristöjen tutkimisella ja eri lajien harrastamisella on huomattavia terveyshyötyjä.

Tutkimus, joka perustuu 10 000 käyttäjän treenitottumusten analysointiin osoittaa, että:

  • 20 % käyttäjistä, jotka treenasivat uusissa paikoissa vuoden 2021 aikana saivat myös muita terveyshyötyjä verrattuna heihin, jotka pitäytyivät samoissa treenirutiineissa: unen laatu oli 13 % parempi, päivän aikana kertyi 16 % enemmän askeleita ja juoksutreenien sykkeet olivat hieman keskimääräistä alhaisemmat.
  • Uusia treenipaikkoja kokeilevien käyttäjien määrä kuitenkin laski vuoden 2021 aikana verrattuna vuoteen 2019. Käyttäjillä, jotka vuoden 2021 aikana harrastivat useampia eri lajeja, oli hieman alhaisempi leposyke ja he kehittivät maksimaalista aerobista tehoa verrattuna käyttäjiin, jotka pitäytyivät samoissa lajeissa. Näistä hyödyistä huolimatta uusien eri lajien harrastaminen laski keskimäärin 17,4 % vuodesta 2019 vuoteen 2021.

”Käyttäjädatamme perusteella ihmisten halu kokeilla ja löytää uusia paikkoja ja tapoja treenata on laskussa. Monet eivät kuitenkaan välttämättä tiedä, että uusien paikkojen tutkimisella ja uusien lajien kokeilemisella voi olla merkittäviä terveyshyötyjä. Datasta on nähtävissä, että käyttäjät, jotka kokeilivat itselleen uudenlaisia treenitapoja myös nukkuivat paremmin ja heidän sykkeensä olivat alhaisemmat kuin heillä, jotka pitäytyivät omissa tutuissa rutiineissa.” Polarin toimitusjohtaja Sander Werring sanoo.

Lähde: MyNewsDesk

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.