Tietotekniikka

Samsungin kevyt ja tehokas Galaxy Book Pro 360 5G -läppäri on nyt myynnissä Suomessa

Samsungin Galaxy Book -läppärimallistoa täydentävä Galaxy Book Pro 360 5G on nyt saatavilla Suomessa. Uusi kannettava on tehokas, kevyt kantaa mukana ja mahdollistaa nimensä mukaisesti 5G-datayhteyden kannettavassasi.

Samsung julkaisi aiemmin tänä vuonna uudet Galaxy Book -sarjan kannettavat tietokoneet (Galaxy Book-, Galaxy Book Go-, Galaxy Book Pro- ja Galaxy Book Pro 360 -mallit). Nyt Samsungin valikoima laajenee uudella Galaxy Book Pro 360 5G -versiolla, jolla voi nauttia samasta 5G-nopeudesta kuin älypuhelimella.

”Haluamme vastata nykyaikaisten käyttäjien vaatimuksiin ja siksi olemme todella iloisia voidessamme esitellä Galaxy Book Pro 360 5G -kannettavan tietokoneen, joka mahdollistaa nopean yhteyden liikkuvuudesta tinkimättä”, kertoo Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom.

Galaxy Book Pro 360 5G tarjoaa mahdollisuuden muodostaa mobiiliyhteys 5G-verkon kautta, jonka ansiosta käyttäjien ei tarvitse enää turvautua julkisiin Wi-Fi-yhteyksiin ja verkkoon pääsee lähes missä tahansa. Älypuhelimen tavoin Galaxy Book Pro 360 5G on aina yhteydessä ja valmiina seuraavaa tehtävää varten.

”Yksi älypuhelinten tärkeimmistä ominaisuuksista on mobiiliyhteys, jonka olemme nyt tuoneet myös kannettaviin tietokoneisiin. Samsungin uusi Galaxy Book Pro 360 5G yhdistää helppokäyttöisyyden, nopeuden ja keveyden, ja nostaa näin kannettavien tietokoneiden rimaa entistä ylemmäs”, Engblom jatkaa.

Samsung Galaxy Book Pro 360 5G:n suositushinta on 1 749 euroa, ja se on saatavilla valtakunnallisesti valikoiduilta jälleenmyyjiltä tänään 8. lokakuuta alkaen.

Lähde: MyNewsDesk

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *