Voiko tekoäly tunnistaa aggression puheesta ja hälyttää apua?
Älypuhelimet Muu tekniikka Teknologia Tekoäly

Kurkistus teknologian tulevaisuuteen

Teknologian ja tekniikan kehitys jatkuu jatkuvasti ja tulevaisuudessa odotetaan merkittäviä muutoksia ja parannuksia.

Älykodit tulevat yleistymään

Tulevaisuudessa enenevässä määrin kodit tulevat olemaan ”älykkäitä”, eli niissä tullaan käyttämään älykkäitä laitteita ja älykkäitä järjestelmiä, jotka mahdollistavat esimerkiksi kodin automaation ja älykkään energianhallinnan. Tämä tarkoittaa, että kodin laitteet ja järjestelmät voidaan hallita älypuhelimen tai tablettitietokoneen kautta etänä.

5G-verkot yleistyvät

5G-verkot ovat uusi sukupolvi mobiiliverkoista, ja niiden odotetaan tarjoavan nopeampaa ja luotettavampaa internet-yhteyttä. Tämä tulee mahdollistamaan esimerkiksi älykkäiden kotien ja älykkäiden kaupunkien kehittämisen sekä teollisuuden 4.0:n toteutumisen.

Robotisaatio lisääntyy

Robotisaation odotetaan lisääntyvän tulevaisuudessa erityisesti teollisuudessa, logistiikassa ja palvelualoilla. Tämä tarkoittaa, että robotit tulevat ottamaan entistä suuremman roolin työpaikoilla, mikä voi johtaa työpaikkojen vähenemiseen ja uusien työpaikkojen syntymiseen.

Älykkäät kaupungit kehittyvät

Älykkäiden kaupunkien kehitys tulee jatkumaan tulevaisuudessa. Tämä tarkoittaa, että kaupungit tulevat käyttämään älykkäitä teknologioita, kuten esimerkiksi älyliikennejärjestelmiä ja älyvalaistusta, parantaakseen elämänlaatua ja vähentääkseen hiilijalanjälkeä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *