Garmin GSD 28
Teknologia

Garmin GSD 28 kaikuluotainmoduuli syvien vesien luotaamiseen ja kalastukseen

Garmin on esitellyt uuden tehokkaan GSD 28 -luotainmoduulin, joka on suunniteltu kalastuk­seen syvissä vesissä. Garmin RapidReturn™ -kaikuluotaimella varustettu GSD 28 näyttää enemmän luotaintietoa moni­toiminäytöllä jopa 6 kertaa edeltäjäänsä paremmalla lähetysnopeudella. Näytöllä näkyvien yksityiskoh­tien määrä on siis suurempi kuin koskaan aiemmin. Uuden Garmin xCHIRP -luotainteknologian ansiosta GSD 28 tuottaa tarkempaa kuvaa, jossa kohteet ja pohjanmuodot erottuvat erinomaisesti. Syöttikalat on helppo erottaa saaliskaloista.

Katso, miten RapidReturn-luotainkuva eroaa aiemmasta

“Tehokkaat digitaaliset Garmin-luotainmoduulit ovat olleet syvänmerenkalastajien luottokumppaneita jo lähes kahdenkymmenen vuoden ajan. GSD 28 sisältää monia uusia, innovatiivisia ominaisuuksia, jotka jälleen kerran asettavat merikalastuksen vaatimustason kohdalleen. RapidReturn- ja xCHIRP-teknologiamme tuottavat yhdessä syvänmerenkalastajille erittäin tarkkaa ja runsasta paluukaikuatietoa aiempaa syvemmissä vesissä. Nämä tiedot saattavat olla juuri se ratkaiseva tekijä kohteen löytämisessä ja erottumisessa.” – Garmin-yhtiön Dan Bartel

Syvyyksien salaisuudet paljastuvat

Garmin RapidReturn -kaikuluotain lähettää samanaikaisesti useita kaikusignaaleja vesipatsaan läpi, jolloin monitoiminäytöllä näkyy nopeasti paljon enemmän luotaintietoa. Kalastajalla on käytettävissään tuoreempia, osuvampia luotaintuloksia ja enemmän yksityiskohtaista tietoa siitä, mitä veneen alla on. xCHIRP-luotainteknologia tuottaa tarkat ja selvät kalakaaret, joissa kohteet erottuvat hyvin.

GSD 28 tukee kaksikanavaista (1-3 kW) CHIRP-kaikuluotainta, jolla on laaja taajuusalue (25-250 kHz). Näin saadaan vieläkin tarkempi kuva veneen alta, myös meren pohjan kaloista ja vesipatsaassa olevista kohteista.

Kestävää muotoilua

Urheilukalastukseen optimoitu GSD 28 on suunniteltu kestämään ankaria meriolosuhteita, kuten voimakkaita tuulia, sadetta, auringonpaistetta. Laite on vesitiivis IPX7-luokituksen mukaisesti. Vaativissa olosuhteissa RapidReturn-luotain voidaan pariliittää lisävarusteena myytävään ulkoiseen MSC™ 10 -satelliittikompassiin sen varmistamiseksi, etteivät aallot ja maininki häiritse paluukaikua aaltojen nousun yhteydessä.

Monipuolinen GSD 28 on yhteensopiva monien manuaalisesti tai automaattisesti konfiguroitavien Garmin- ja AIRMAR®-antureiden kanssa. Luotainnäyttö voidaan siis konfiguroida hyvin joustavasti. Laite on yhteensopiva seuraavien karttaplottereiden kanssa: uusi GPSMAPâ 9000 -mallisto, GPSMAP 8600/8600xsv, GPSMAP 7×3/9×3/12×3 ja GPSMAP 10×2/12×2 -mallistot.

GSD 28 on saatavissa alkaen Q4/2023 suositushintaan 3719€.

Lisätietoja Garmin-vene-elektroniikkalaitteista: garmin.com/marine.

Tiedote/Lähde: Garmin
Kuva: Garmin


Muuta mielenkiintoista luettavaa:

Suomen Presidentinvaalit 2024

Suomen presidentinvaalit 2024 ovat vaalit, joissa valitaan maan valtionpäämies. Vaalit järjestetään joka kuudes vuosi, ja niihin osallistuvat ehdokkaat keräävät kannatusta äänestäjiltä. Presidentti johtaa ulkopolitiikkaa, nimittää hallituksen, ja hänen roolinsa on enimmäkseen edustuksellinen. Vaalit käydään suoralla kansanäänestyksellä, ja voittaja tarvitsee yli puolet äänistä tullakseen valituksi ensimmäisellä kierroksella. Toisella kierroksella kaksi suosituinta ehdokasta kilpailevat keskenään. Tutustu Suomen presidenttivaalit 2024 aiheeseen.

Apple iPhone 15: Tulevaisuuden Älypuhelin uusilla innovoinneilla

Apple iPhone 15 on huippuluokan älypuhelin, joka tarjoaa tehokkaan A16 Bionic -sirun, entistä kehittyneemmän kamerajärjestelmän ja 5G-yhteyden. Laite sisältää OLED Pro -näytön korkealla päivitysnopeudella ja parannetun akunkeston. Uusi MagSafe 2.0 mahdollistaa nopeamman langattoman latauksen ja liitettävyyden lisävarusteisiin. Tyylikkäässä muotoilussa on kestävät materiaalit ja entistä ohuempi rakenne. Apple iPhone 15 tarjoaa tulevaisuuden teknologian nykypäivän käyttäjille.

Iskunkestävä Puhelin – Luotettava kumppani kaikissa seikkailuissa

Iskunkestävä puhelin on välttämätön kumppani aktiiviselle elämäntavalle. Se tarjoaa suojaa pudotuksilta, kolhuilta ja vedenroiskeilta, jotta voit huoletta seikkailla missä tahansa ympäristössä. Iskunkestävät puhelimet eivät tingi suorituskyvystä, vaan tarjoavat silti nopeat yhteydet, terävän näytön ja pitkän akunkeston. Älä enää pelkää vaurioita tai särkyviä näyttöjä – iskunkestävä puhelin on ratkaisu, joka mahdollistaa seikkailut pelotta!

Mikä on digitaalinen euro?

Digitaalinen euro on Euroopan keskuspankin kehittämä sähköinen valuutta, joka toimii digitaalisessa muodossa. Se tarjoaa turvallisen ja nopean maksutavan, vähentäen käteisen käyttöä. Digitaalinen euro täydentää perinteisiä rahansiirtoja ja voi lisätä euroalueen taloudellista tehokkuutta ja vakautta.

Digitaalinen markkinointi: Mitä se todella on?

Digitaalinen markkinointi on nykyaikaisen liiketoiminnan ytimessä. Se on strateginen lähestymistapa, joka hyödyntää digitaalisia kanavia ja välineitä yrityksen näkyvyyden ja brändin rakentamisen parantamiseen. Tässä artikkelissa pureudumme syvemmälle digitaalisen markkinoinnin maailmaan ja sen merkitykseen liiketoiminnan menestykselle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *