Galaxy Tab A9+
Muu tekniikka Teknologia Tietotekniikka

Samsung Galaxy Tab A9 ja Galaxy Tab A9+: viihdettä ja tuottavuutta samassa paketissa

Samsung on julkistanut tänään uuden, edullisen hintapisteen Galaxy Tab A9 -sarjan, johon kuuluvat Galaxy Tab A9- ja Galaxy Tab A9+ -mallit. Tabletit yhdistävät mukaansatempaavan video- ja äänentoiston nopeaan liitettävyyteen ja se palvelee käyttäjänsä päivittäisiä viihde- ja tuottavuusvaatimuksia helposti mukana kulkevassa muodossa.

”Uskomme, että jokainen käyttäjä ansaitsee mahdollisuuden kokea uusimmat tablettiteknologian innovaatiot. Uusin Galaxy Tab A -sarja tekee erinomaisesta viihteestä ja tuottavasta moniajosta nauttimisesta helppoa ja vaivatonta”, kertoo Mika Engblom, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja.

Suunniteltu käyttäjäkokemusta silmällä pitäen

Galaxy Tab A9- ja A9+ -malleissa on tähän astisen A-sarjan suurimmat näytöt, joiden avulla käyttäjät voivat uppoutua suosikkielokuviinsa, -ohjelmiinsa ja -peleihinsä. Tab A9+:n mukaansatempaavasta äänimaailmasta vastaavat Dolby Atmos -tehostetut Quad-kaiuttimet. Luvassa on myös viiveetöntä pelaamista ja selailua, kiitos Galaxy Tab A9+:sta löytyvän jopa 90 Hz:n virkistystaajuuden. Nopean 5G-yhteyden ansiosta käyttäjän ei tarvitse huolehtia suoratoiston keskeytymisestä edes ollessaan liikkeellä. Galaxy Tab A9 sisältää kaksi kaiutinta ja LTE-yhteyden. Molemmissa tableteissa on tyylikäs muotoilu ja sileä, mutta pitävä taustakansi, jotta niitä on helppo käsitellä.

Korkeatasoista suorituskykyä

Galaxy Tab A9 ja A9+ ovat tehokkaita ja niistä löytyy korkeatasoista suorituskykyä ja nopeutta, jotka antavat käyttäjille mahdollisuuden tehdä ja toteuttaa entistä enemmän. Galaxy Tab A -sarjan suurimman muistin ja tallennustilan ansiosta käyttäjällä on runsaasti tilaa asiakirjojen ja muistiinpanojen tallentamiseen.

Galaxy Tab A9+ on suunniteltu parantamaan tuottavuutta ja oppimiskykyä, ja se tuo PC-tason moniajoa tablettiin Samsung DeX:n avulla. Moniajo-toiminnolla jopa kolmea sovellusta voidaan ajaa näytöllä yhtä aikaa, jolloin käyttäjä saa enemmän aikaiseksi. Galaxy Tab A -sarjan käyttäjät voivat nyt tallentaa näyttöään Screen Recorder -toiminnon avulla, jolloin heidän on helppo palata takaisin kyseiseen hetkeen.

Käytä tablettia omalla tyylilläsi

Galaxy Tab A -sarja on osa Samsung Galaxy -ekosysteemiä ja mahdollistaa saumattoman yhteyden Samsung Galaxy -laitteiden välillä, joten käyttäjien on helppo siirtää sisältöä matkapuhelimen, tabletin ja TV:n välillä. Quick Share -toiminto yksinkertaistaa tiedostojen jakamista ilman laiteparin muodostamista, jolloin käyttäjät voivat lähettää suosikkisisältöään laitteiden välillä.

Uusi Galaxy Tab A -sarja varmistaa myös, että tietosi ovat turvassa ja ne on asianmukaisesti suojattu Samsung Knoxin, Samsungin palkitun monikerroksisen suojausalustan avulla. Tietoturvan ja yksityisyyden hallintapaneelin avulla käyttäjät näkevät ja hallitsevat helposti, mitä heidän tiedoilleen tapahtuu. Private Share -toiminto salaa sisällön ennen sen jakamista. Käyttäjä voi muokata käyttöoikeuksia, asettaa vanhenemispäivämääriä ja paljon muita toimintoja, joka takaa mielenrauhan, etenkin jos kyseessä on arkaluontoisia tietoja ja niiden lähettämistä. Suojatun Wi-Fi-yhteyden ansiosta käyttäjät voivat ottaa Galaxy Tab A9:n tai A9+:n mukaan myös matkustaessaan, eikä heidän tarvitse huolehtia jaettujen Internet-verkkojen riskeistä. Internet-liikenne on salattu ja seurantasovellukset estetty, joten selaaminen on yksityistä ja turvallista.

Tableteista on tullut olennainen viihteen ja oppimisen lähde myös lapsille, ja Samsung Kids auttaa lapsia navigoimaan turvallisesti digitaalisessa maailmassa. Yksinkertaisen käyttöönottoprosessin avulla vanhemmat ja huoltajat voivat valvoa ja hallita lasten toimintaa ja asetuksia digiympäristössä, luoda erillisiä profiileja jälkikasvulleen, asettaa peliaikoja ja seurata lasten kuluttamaa sisältöä. Lisäksi Samsung Galaxyn ”Edutainment” tarjoaa hauskaa ja mukaansatempaavaa sisältöä valmiina tabletissa.

Hinnat ja saatavuus

Galaxy Tab A9 -sarja on saatavilla 1. tammikuuta 2024 alkaen valikoiduilta jälleenmyyjiltä. Laitteet ovat saatavilla kolmessa eri värissä: mustana (Graphite), hopeisena (Silver) ja tummansinisenä (Navy).

Galaxy Tab A9 Wifi (64 Gt) alkaen 199 €

Galaxy Tab A9 LTE (64 Gt) alkaen 239 €

Galaxy Tab A9+ Wifi (64 Gt) alkaen 279 €

Galaxy Tab A9+ 5G (64 Gt) alkaen 329 €


Galaxy Tab A9 Wifi (128 Gt) alkaen 249 €

Galaxy Tab A9 LTE (128 Gt) alkaen 289 €

Galaxy Tab A9+ Wifi (128 Gt) alkaen 329 €

Galaxy Tab A9+ 5G (128 Gt) alkaen 379 €

Lähde ja kuvat: Samsung


Muuta mielenkiintoista luettavaa:

Iskunkestävä Puhelin – Luotettava kumppani kaikissa seikkailuissa

Iskunkestävä puhelin on välttämätön kumppani aktiiviselle elämäntavalle. Se tarjoaa suojaa pudotuksilta, kolhuilta ja vedenroiskeilta, jotta voit huoletta seikkailla missä tahansa ympäristössä. Iskunkestävät puhelimet eivät tingi suorituskyvystä, vaan tarjoavat silti nopeat yhteydet, terävän näytön ja pitkän akunkeston. Älä enää pelkää vaurioita tai särkyviä näyttöjä – iskunkestävä puhelin on ratkaisu, joka mahdollistaa seikkailut pelotta!

Mikä on digitaalinen euro?

Digitaalinen euro on Euroopan keskuspankin kehittämä sähköinen valuutta, joka toimii digitaalisessa muodossa. Se tarjoaa turvallisen ja nopean maksutavan, vähentäen käteisen käyttöä. Digitaalinen euro täydentää perinteisiä rahansiirtoja ja voi lisätä euroalueen taloudellista tehokkuutta ja vakautta.

PC-pelit: Viihdettä ja haastetta

PC pelit tarjoavat laajan valikoiman viihdettä ja haastetta pelaajille ympäri maailman. Ne kattavat monipuolisia genrejä, kuten toimintaa, seikkailua, strategiaa ja roolipelejä. PC- pelaaminen mahdollistaa myös moninpelikokemukset ystävien kanssa verkossa. Pelit tarjoavat paitsi hienoja tarinoita ja grafiikkaa myös mahdollisuuden kehittää ongelmanratkaisutaitoja ja tiimityötä. Ne ovatkin vakiintunut osa nykyaikaista viihdemaailmaa ja tarjoavat loputtomasti elämyksiä pelaajille.

Digitaalinen markkinointi: Mitä se todella on?

Digitaalinen markkinointi on nykyaikaisen liiketoiminnan ytimessä. Se on strateginen lähestymistapa, joka hyödyntää digitaalisia kanavia ja välineitä yrityksen näkyvyyden ja brändin rakentamisen parantamiseen. Tässä artikkelissa pureudumme syvemmälle digitaalisen markkinoinnin maailmaan ja sen merkitykseen liiketoiminnan menestykselle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *