Teknologia

Samsungin The Premiere -laserprojektori tuo urheilutunnelman kotiin

Kotiviihde on saanut viime vuosina aivan uuden merkityksen. Urheilulähetykset, suoratoistopalvelut ja sosiaalinen media ovat muuttaneet tapoja, joilla ihmiset tuottavat ja kuluttavat erilaista urheilusisältöä. Tämä muutos on lisännyt suurten näyttöjen, kuten laadukkaiden televisioiden ja projektorien, tuottamaa viihdekokemuksen kysyntää.

Ihmiset voivat jälleen nähdä kotisohvalta suosikkipelaajiensa ja -joukkueidensa toimintaa urheilukentillä, kun urheilutapahtumat ovat hiljalleen palanneet normaaliin päivärytmiin. Laadukas katselukokemus kotioloissa vaatii korkealaatuisen kuvan, ja Samsungin The Premiere-projektori tarjoaakin korkean resoluution kuvanlaadun ja mukaansatempaavan surround-äänen.

130 tuuman näyttö kotikatsomoihin

The Premiere -projektori pystyy luomaan keskimääräistä televisiota suuremman näytön mille tahansa pinnalle vain muutamassa minuutissa. Toisin kuin perinteiset projektorit, jotka vaativat kolmen tai neljän metrin etäisyyden seinämästä parhaan kuvanlaadun saavuttamiseksi, The Premiere voidaan sijoittaa melkein mihin tahansa. Sen avulla pystyy tuottamaan jopa 130 tuuman näyttökoon.

Projektori ei vaadi myöskään monimutkaista asennusprosessia eikä hankalaa kattoasennusta. Käyttäjien tarvitsee vain kytkeä The Premiere virtajohtoon ja muodostaa yhteys langattomaan verkkoon. Kompakti muotoilun ansiosta se on myös helposti siirrettävissä.

Dynaaminen 4K-tarkkuus

The Premiere sisältää alan johtavaa televisioteknologiaa, jotta käyttäjät voivat nauttia dynaamisesta 4K-tarkkuudesta entistä suuremmalla näytöllä. The Premiere tarjoaa rikkaan ja elävän kuvanlaadun ainutlaatuisella ja huippuluokan kolmoslaserilla. Projektori luo upeat värit, tuottaa vähemmän lämpöä ja tarjoaa pidemmän käyttöiän. The Premieren mukaansatempaava ja erittäin suuren näytön viihdekokemus korkealla resoluutiolla ja kristallinkirkkaalla kuvalla mahdollistavat 4K-katselukokemuksen esimerkiksi urheilun parissa.

Toimiva kuvanlaatu kellonajasta riippumatta

Ympäristön valaistus vaikuttaa projektorin kuvanlaatuun enemmän kuin tavallisissa TV-näytöissä, joten on tärkeää, että projektori pystyy tuottamaan kirkasta kuvaa. The Premiere on maailman ensimmäinen HDR10+-sertifioitu projektori. Peräti 2800 lumenin kirkkaus takaa riittävän valon, ja käyttäjät voivat nauttia elokuvatasoisesta kuvanlaadusta jopa keskellä päivää. The Premiere tarjoaa myös 2 000 000:1 kontrastisuhteen, minkä ansiosta projektori pystyy heijastamaan kaikki hienoimmatkin kontrastit ja yksityiskohdat myös tummemmissa kuvissa.

All-in-one-äänentoisto Acoustic Beam -teknologialla

Todentuntuisen urheilukokemuksen saavuttamiseksi tarvitaan hyvä ääni. The Premiere tuottaa kolmiulotteisen äänen ilman erillisiä kaiuttimia. Tämä johtuu vankasta äänijärjestelmästä, joka on sisäänrakennettu projektorin kompaktiin muotoiluun. The Premiere on varustettu 4.2-kanavaisilla 40 watin kaiuttimilla, jotka antavat ääneen sekä korkeutta että leveyttä. Samsungin itse kehittämä Acoustic Beam -teknologia maksimoi äänentuoton 44 reiällä, jotka sijaitsevat projektorin molemmilla sivuilla.

Lisää viihdettä älytelevisiotoiminnoilla

The Premiere sisältää Samsungilta tutun Smart Hubin, jossa on laaja valikoima sovelluksia, ja antaa käyttäjille pääsyn suurimpiin urheilun suoratoistoalustoihin sekä Samsung TV Plus -palveluun. Projektori tukee myös Tap View -toimintoa, joka mahdollistaa näytönpeilauksen käyttäjän älypuhelimesta projektoriin. Napauttamalla puhelinta varovasti The Premieren kylkeen, käyttäjä voi helposti siirtää älypuhelimestaan valokuvia tai videoita näytölle.

Lähde: MyNewsDesk / Samsung / Samsung Australia YouTube


Muuta luettavaa muualta

Samsung ja suosittu TikTok lanseeravat StemDrop -musiikkialustan

Uusi kansainvälinen musiikkialusta StemDrop heijastaa Samsungin sitoutumista luovan ilmaisun vahvistamiseen. TikTokin käyttäjät voivat sen avulla löytää uutta musiikkia ja aloittaa maailmanlaajuisia musiikkiyhteistöitä. Tutustu dna puhelimet valikoimaan, josta voit löytää itsellesi tai lapsellesi  sopivan älypuhelimen vaikka tiktok videoiden videoiden varten. Esimerkiksi Apple iPhone 13 Pro on todella tehokas puhelin kuvien ja videoiden kuvaamista varten.

Tietokone ja mobiilipelaaminen nykypäivänä

Siitä lähtien kun kotitietokoneet ja pelikonsolit tulivat koteihin 80-luvulla, on yleinen asenneilmapiiri pelaamista kohtaa muokkaantunut nykyisenlaiseksi. Nykyään on nimittäin aivan hyväksyttävää aikuisille sekä miehille, että naisille pelata mobiilipelejä, vaikka linja-autopysäkillä, kahvitauolla tai vaikkapa metrossa matkustaessaan. Kaikenlaiset mobiilipelit ovat lisääntyneet ja voit esimerkiksi pelata vaikka CS:GO match makingia kavereiden kanssa esportal alustalla. Esportal tarjoaa paremmat serverit pelaamista varten ja voit saada itsellesi skinejä dropeista.

Onko aurinkopaneelit ratkaisu energian säästämiselle?

Aurinkopaneelit on lpaneelit tai laitr, jolla auringon säteily muunnetaan sähköenergiaksi valosähköisen ilmiön avulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *