Älypuhelimet Internet

Samsung jatkaa 5G-portfolionsa laajentamista – tässä on uusi Galaxy A22 5G -puhelin

Huippunopea 5G-puhelin 90 hertsin näytöllä on täydellinen kumppani päivittäisiin tehtäviin. Samsung Galaxy A22 5G saapuu myyntiin Suomessa 1.7.2021.

Samsung on lanseerannut uuden Galaxy A22 5G -älypuhelimen, joka on tuorein lisäys Samsungin alati kasvavaan 5G-tuoteperheeseen. Samsungin A-sarja on suunniteltu tarjoamaan uutta ja edistynyttä teknologiaa edulliseen hintaan. Galaxy A22 5G:n suurikokoinen näyttö ja nopeat yhteydet sopivat mainiosti suoratoistamiseen ja pelaamiseen. Galaxy A22 5G:n monipuolinen kamera sopii täydellisesti jokapäiväisten hetkien ikuistamiseen. Tyylikkäästi muotoiltu laite on saatavana useassa eri värissä.

Vahvistamme Galaxy A22 5G:llä Samsungin lupausta tarjota laitteita useaan eri hintaluokkaan laadusta tinkimättä. Älypuhelimessa on laadukas näyttö ja 5G-tuki, mikä tarjoaa käyttäjille seuraavan sukupolven nopeuden ja suorituskyvyn edulliseen hintaan paketoituna. Tämä on kauan odotettu lisäys kasvavaan Galaxy A-sarjaamme”, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom kertoo.

Laadukas näyttökokemus

Galaxy A22 5G:ssä on 6,6 tuuman FHD+ Infinity-V -näyttö. Korkea resoluutio yhdessä 5G-yhteyden kanssa takaa visuaalisesti laadukkaan kokemuksen käyttäjille omien suosikkisisältöjen parissa. Galaxy A22 5G:n 90 hertsin näyttö on sulavan nopea ja suuresta 5000 mAh:n akusta riittää virtaa pidempiinkin peli- ja suoratoistorupeamiin.

Ikuista tärkeät hetket korkeatasoisen kameran avulla

Upeiden hetkien tallentaminen on vaivatonta, sillä Galaxy A22 5G on varustettu monipuolisella kameralla. Korkeatasoiset valokuvat ja selfiet onnistuvat helposti 48 megapikselin pääkameran, 5 megapikselin ultralaajakulmakameran, 2 megapikselin syvyyskameran ja 8 megapikselin etukameran avulla.

Tyylikkyyttä ja toimivuutta samassa paketissa

Galaxy A22 5G -puhelimen reunat on pyöristetty, minkä ansiosta se istuu käteen vaivattomasti. Puhelin tulee olemaan saatavilla kolmessa kauniissa värissä: Gray, White ja Light Violet.

Hinta ja saatavuus

Galaxy A22 5G saapuu myyntiin Suomessa heinäkuun 1. päivänä. Sen suositushinta on 229 euroa.

Tekniset tiedot

Lisätietoa: www.samsung.com

Lähde: MyNewsDesk

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *