Samsung esitteli uuden helposti mukana kannettavan SSD T7 Shield -kiintolevyn
Muu tekniikka Teknologia Tietotekniikka

Samsung esitteli uuden helposti mukana kannettavan SSD T7 Shield -kiintolevyn

Samsungin uusi ulkoinen SSD-asema tarjoaa salamannopeaa tiedonsiirtoa kevyessä ja tyylikkäässä paketissa. SSD T7 Shield on sekä veden- että iskunkestävä ja toimii tehokkaasti niin työkäytössä kuin vapaa-ajan tarpeisiinkin.

Samsung on julkistanut uusimman ulkoisen kiintolevynsä. T7 Shield Portable Solid State Drive (PSSD) on painoltaan vain 98 grammaa, ja se sopii optimaalisesti suurienkin tiedostojen siirtämiseen ilman suorituskyvyn heikkenemistä. T7 Shield on Samsungin uusin lisäys T7 Portable SSD -tuoteperheeseen, joka sisältää lisäksi tyylikkäästi muotoillun ja tehokkaan T7:n sekä sisäänrakennetulla sormenjälkitunnistimella varustetun T7 Touch -mallin.

– T7 Shield sopii niin vapaa-ajan käyttöön kuin ammattikäyttäjillekin. Se on kestävä ja luotettava kiintolevy, joka myös takaa, että käyttäjien tiedot pysyvät turvassa, kertoo Ossi Luoma, Samsung Suomen IT-tuotteiden myyntipäällikkö.

IP65-luokiteltu

T7 Shield on Samsungin tähän mennessä kestävin PSSD-levy. IP65-luokituksensa ansiosta kiintolevy on sekä veden- että pölynkestävä. T7 Shield kestää jopa kolmen metrin pudotuksen, ja se painaa vain 98 grammaa. Pienestä koostaan huolimatta T7 Shield tarjoaa korkealaatuisen tuotteen luotettavilla ominaisuuksilla.

Poikkeuksellista tehoa

T7 Shield mahdollistaa jopa 1 050 MB/s:n lukunopeuden ja 1 000 MB/s:n kirjoitusnopeuden, jotka ovat tällä hetkellä nopeimpia siirtonopeuksia USB 3.2 Gen2 -standardin perusteella. T7 Shield on noin kaksi kertaa nopeampi kuin edeltäjänsä T5-malli, ja lähes 9,5 kertaa nopeampi kuin ulkoiset kiintolevyasemat (HDD), mikä säästää käyttäjien arvokasta aikaa.

Samsung on myös optimoinut tuotetta muuttaen sen pintamateriaalia ja parantaen sen ohjelmistoa entisestään. Optimoinnin ansiosta T7 Shieldin ohjelmisto pystyy ylläpitämään korkeaa suorituskykyä ilman ylikuumenemista. Myös tiedostonsiirto onnistuu vakaasti ja ilman suorituskyvyn heikkenemistä, vaikka työskentelisit erilaisten ohjelmistoa kuormittavien tehtävien, kuten videoiden, editoinnin, koodauksen tai renderöinnin parissa.

Tyylikäs ja monipuolinen

T7 Shield on suunniteltu toimimaan useilla eri laitteilla. Se pystyy myös tallentamaan suuren määrän kuvia, pelejä sekä 4K- ja 8K-videoita PC:lle, Macille, älypuhelimelle (Android) tai pelikonsolille. Lisäksi T7 Shieldissä on parannettu suojaus (*256-bittinen AES, Advanced Encryption Standard) laitteistosalauksella, jotta käyttäjätiedot voidaan suojata turvallisesti, vaikka T7 Shield katoaisi. Lisäksi se tarjoaa pääsyn Samsungin Magician Software -ohjelmistoon, jonka avulla käyttäjät voivat hallita laitetta kätevästi.

T7 Shieldin värivaihtoehdot ovat hiekka, musta ja sininen. Muistikapasiteettia levyissä on 1 tai 2 teratavua. Laitteen mukana tulee USB Type C-to-C -kaapeli ja USB Type C-to-A -kaapeli. Laitteeseen kuuluu kolmen vuoden takuu. T7 Shieldin suositellut jälleenmyyntihinnat (MSRP):

T7 Shield (1Tt): 175 €

T7 Shield (2Tt): 329 €

T7 Shield on saatavilla Pohjoismaissa tästä päivästä lähtien.

Samsung Portable SSD T7 Shield tekniset tiedot:

Samsung Portable SSD T7 Shield
KäyttöliittymäUSB 3.2 Gen2 (10Gbps)
LaitteistoKapasiteetti1TB/2TB
Mitat (L x K x S)88 x 59 x 13mm (3.5 x 2.3 x 0.5 inches)
Paino98 grammaa (3.47 oz)
SuorituskykyLukunopeus1,050 MB/s asti
Kirjoitusnopeus1,000 MB/s asti
KestävyysVesi- ja pölykestävyysIP65-luokitus
Pudotuskestävyys3 metriä
TurvallisuusSalausAES 256-bittinen salaus
OhjelmatSamsung Portable SSD 1.0 Samsung Magician Software
YhteensopivuusWindows 7 tai uudempi, Mac OS X 10.10 tai uudempi, Android Lollipop tai uudempi
LuotettavuusLämpötilaToiminnassa(Kotelon lämpötila)0°C – 60°C
Ei toiminnassa-40°C – 85°C
Kosteus5% to 95% tiivistymätön
ShokkiEi toiminnassa1,500G, kesto: 0.5ms, 3 axis
VärinäEi toiminnassa10~2,000Hz, 20G
SertifioinnitCE, BSMI, KC, VCCI, C-tick, FCC, IC, UL,TUV, CB, EAC, UKCA, BIS
RoHS-vaatimustenmukaisuusRoHS 2
TakuuKolmen (3) vuoden rajoitettu takuu

Lähteet: Samsung / MyNewsDesk
Kuva: Samsung

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *