Toimittajariippumaton integraatioalusta yhdistää eri turvajärjestelmät
Muu tekniikka Teknologia Tietotekniikka

Toimittajariippumaton integraatioalusta yhdistää eri turvajärjestelmät

Osana Parhaat ratkaisut -hankeohjelmaa Avarn Security on sopinut Advancis AG:n kanssa WinGuard PSIM -järjestelmän jälleenmyynnistä Suomessa. Kyseessä on maailmalla laajasti käytössä oleva uudenaikainen fyysisen turvallisuuden tiedonhallintajärjestelmä, jossa on valmiit rajapinnat Suomessa yleisimmin käytössä oleviin turvallisuus- ja paloilmoitinjärjestelmiin.

– Teknologian kehittymisen ja täysin ohjelmistopohjaisten integraatioalustojen käyttöönoton myötä, voimme nyt tarjota järjestelmäintegraatiot sekä turvallisuuden hallinnan täysin uudella tasolla. Yhteistyö Advanciksen kanssa on hieno vahvistus tarjoamaamme, turvallisuusteknologian liiketoimintajohtaja Mika Peippo kertoo. 

Turvallisuuden hallintaa yhden monipuolisen käyttöliittymän kautta

Toimittajariippumaton ja eri turvallisuusjärjestelmiä yhteen liittävä Advancis WinGuard mahdollistaa tapahtumien valvonnan ja niistä tiedottamisen yhden käyttöliittymän kautta. Integraatioalusta kokoaa tietoa kaikista siihen integroiduista kiinteistössä käytössä olevista turvajärjestelmistä tai muista turvallisuutta tukevista järjestelmistä.

WinGuard mahdollistaa turvallisuuden ylläpitämisen myös tilanteissa, joissa

  • järjestelmiä saneerataan
  • valvonnassa on useita eri rakennuksia
  • käytössä on eri järjestelmiä, jopa eri aikakausilta.

Alusta on avoimesti integroitavissa mihin tahansa riittävän integraatiorajapinnan sisältävään järjestelmään. Järjestelmäkohtaisia ajureita on jo lähes 500 erilaiseen turvallisuutta tukevaan eri järjestelmään. Näiden lisäksi käytössä on avoimia yleisrajapintoja, kuten esimerkiksi Onvif, Modbus, KNX, OPC, Profibus, BACnet, Lonmark ja ESPA.

Erinomainen hankinta turvallisuuspäällikön työkalupakkiin

Integraatioalustan toimittajariippumattomuus on erittäin tärkeä tekijä. Se mahdollistaa toiminnan joustavuuden, eikä sido turvallisuus– tai kiinteistöpäällikköä tiettyyn laitevalmistajaan. WinGuard on sen vuoksi kannattava hankinta jokaisen turvallisuuspäällikön työkalupakkiin.

– Natiivien ACAD-kuvien käyttö on hyvä esimerkki WinGuardin hyödyllisistä ominaisuuksista. Niiden avulla kiinteistön eri järjestelmien pisteet voidaan sitoa automaattisesti eri attribuuteilla jo suunnitteluvaiheessa osaksi WinGuard -järjestelmää, koska lopulta vain muutos on jatkuvaa, Avarn Securityn turvallisuusteknologian asiakkuus- ja kehityspäällikkö Mika Tourunen toteaa. 

Lähteet: Avarn Security

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *