Internet Tietotekniikka

Samsung esitteli isännöimässään teknologiaseminaarissa vuoden 2021 televisiomallistonsa ominaisuuksia

Samsungin uusi tuotevalikoima tuo tarjolle käänteentekevän kuvanlaadun, joukon älykkäitä ominaisuuksia sekä edistyneitä pelikokemuksia.

Samsung Electronics isännöi eilen 14.04.2021 Technical Seminar 2021 -tapahtumaa, jossa se esittelee kehittämäänsä uutta teknologiaa, älykkäitä ominaisuuksia ja erilaisia innovaatioita uuteen TV-tuotevalikoimaansa, kuten Neo QLED 8K/4K- ja MICRO LED -malleihin sekä palkittuun Lifestyle-mallistoon.

Samsungin vuoden 2021 tuotevalikoima on varustettu edistyneillä laitteistoilla ja ohjelmistoilla, jotka on suunniteltu tarjoamaan entistä parempi ja kokonaisvaltaisempi katselukokemus. Teknologia mahdollistaa erinomaisen kuvanlaadun, älykkäät ominaisuudet ja pelikokemukset sekä erilaisiin elämäntyyleihin integroidut ominaisuudet ja palvelut, jotka takaavat erinomaisen käytettävyyden.

Tapahtuman aikana osallistujilla on mahdollisuus laajentaa tietämystään seuraavista tuotteista ja aiheista:

  • Neo QLED 8K, 4K ja kuvanlaatu: Quantum Mini-LEDit ovat uutuustuotteissa innovaation keskipiste. Yhdessä Samsungin Quantum Matrix -teknologian ja viimeisintä tekniikkaa hyödyntävään Neo Quantum -prosessorin kanssa, Neo QLED -televisiot tarjoavat todenmukaisen kuvanlaadun, joka on terävämpi ja selkeämpi kuin koskaan aiemmin. Se toistaa monimutkaisimmatkin yksityiskohdat niin pimeissä kuin kirkkaissa kohtauksissa.
  • MICRO LED: Toisin kuin monet muut markkinoilla olevat näytöt, Samsung MICRO LED toistaa värisävyt hämmästyttävän eloisasti ja kirkkaasti käyttäen apuna LED-teknologiaa, jossa jokainen alipikseli toimii omana valonlähteenään. Tämä yhdistettynä upouuteen Micro AI -prosessoriin mahdollistaa upean HDR-sisällön.
  • Kotiin liittyvät aktiviteetit: Samsungin vuoden 2021 televisiovalikoima sisältää useita erilaisiaälykkäitä ominaisuuksia ja sovelluksia, kuten Samsung TV Plus- ja Samsung Health -ominaisuudet, joita päivitetään säännöllisesti tuotteiden käytettävyyden parantamiseksi. Päivityksillä voidaan myös aktiivisesti vastata nykypäivän kuluttajien muuttuviin tarpeisiin. Ominaisuuksien saatavuus saattaa vaihdella markkina-alueittain.
  • Pelikokemukset: Samsungin 2021 Neo QLED -televisiot tarjoavat erinomaisen pelikokemuksen myös kaikkein innokkaimmille pelaajille sekä PC- että konsolipeleissä. Uudet ominaisuudet, kuten Super Ultra Wide Game View ja Auto Game Mode, tarjoavat paremman suorituskyvyn, liikegrafiikkaominaisuudet, pienemmän tuloviiveen ja entistä kokonaisvaltaisemman ja immersiivisemmän äänen, jota tekoäly ohjaa.
  • Lifestyle TV: Samsungin palkittua Lifestyle-portfoliota, joka koostuu The Frame-, The Serif- ja The Sero -malleista, on tänä vuonna laajennettu uusilla tuotteilla, kuten The Terrace -ulkotelevisiolla ja The Premiere -laserprojektorilla.
  • Näytöt: Kulunut vuosi etätyön ja -opiskelun parissa on osoittanut, että perinteiset toimistotyöajat ovat monelle historiaa. Samsungin uudet M7- ja M5-näytöt ovat maailman ensimmäiset Tizen-käyttöjärjestelmää hyödyntävät näytöt, jotka sopivat kaikkiin tilanteisiin – niiden avulla käyttäjät voivat työskennellä, opiskella tai katsella sisältöä mistä tahansa ja milloin tahansa.

Lähde: MyNewsDesk


Muuta luettavaa:

Älykodit löytyy jo useasta ihmisen kodista

Älykoti tarjoaa ihmisille kotiin uusinta uutta tekniikkaa, jotka helpottavat arkeamme, auttavat säästämään energiaa ja lisäämään kodin turvallisuutta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *