Älypuhelimet

Esittelyssä Xperia 10 III: Solakka, suorituskykyinen ja vedenkestävä puhelin tuo 5G:n edut laajoille markkinoille

Sonylla on ilo esitellä viimeisin lisäys suosittuun Xperia 10 -sarjaansa julkaistessaan Xperia 10 III:n. Se on ensimmäinen Xperia 10 -malli, joka tarjoaa 5G-yhdistettävyyden. Xperia 10 III on täynnä viihdeominaisuuksia, siinä on entistä tehokkaampi akku, ja kaikki tämä on paketoitu tyylikkääseen, kompaktiin, kevyeen ja vedenkestävään runkoon. Xperia 10 III on ainutlaatuinen keskihintainen älypuhelin, joka on suunniteltu tehoa, nopeutta ja liikkeellä oloa silmällä pitäen.

  • Ensimmäinen Xperia 10 -sarjan malli, jossa on 5G-yhdistettävyys ja Qualcomm®Snapdragon™ 690 5G Mobile Platform -prosessori.
  • 25 % lisäkapasiteettia verrattuna Xperia 10 II:een 4500mAh:n akulla – joka kestää hyvin jopa kolmen vuoden käytön
  • Parannettu, solakka ja kevyt muotoilu, jossa on IP65/IP68-standardien mukainen veden- ja pölynkestävyys sekä Corning® Gorilla® Glass 6 -lasi
  • Tehostettu hämäräkuvaus ja liikkuvien kohteiden kuvaus uudella kolmilinssikameralla. Lisäksi uusia ominaisuuksia, kuten eläinten tunnistus Auto-tilassa
  • 21:9 6” loveton FHD+ OLED -näyttö, jossa HDR-tuki elokuvateatterimaiseen nautintoon
  • DSEE Ultimate -sovellus tarjoaa lähes korkearesoluutioisen äänenlaadun ja optimaalisen kuuntelunautinnon joko 3,5-millin langallisilla tai langattomilla kuulokkeilla.
  • Saatavilla kolmessa tyylikkäässä värissä jokaiseen makuun.

Erinomainen suorituskyky 5G:n voimalla

Käyttäjä saa Xperia 10 III:n avulla kerralla enemmän, myös tien päällä. Siinä yhdistyvät tehokas, pitkäikäinen akku ja 5G:n nopeus sujuvaan striimaukseen ja lataamiseen – kuuntelit sitten lähes korkearesoluutioista ääntä kuulokkeista DSEE Ultimate -yhteensopivuuden avulla tai katselit lempielokuviasi kristallinkirkkaalta FHD+ OLED -näytöltä. Qualcomm® Snapdragon™ 690 5G Mobile Platform -prosessori käsittelee sovellukset, elokuvat, pelit ja muut sulavasti korkealla suorituskyvyllä ja virtatehokkuudella, mikä tuottaa ylivertaisen yhdistettävyyden. Smart-yhdistettävyyden ansiosta Xperia 10 III käyttää Xperian syväoppimisteknologiaa, joka hyödyntää Sonyn neuroverkkoja, ja analysoi Wi-Fi-signaaleja ennustaakseen tulevia yhteysvaikeuksia.

Xperia 10 III arvioi saatavilla olevien Wi-Fi-yhteyksien laadun ennen yhdistämistä, eikä tartu toimimattomiin Wi-Fi-yhteyksiin. Jos se ennustaa Wi-Fi-yhteyden mahdollisen takkuamisen, se käyttää sen sijaan mobiilidataa.

Tehty kestämään: Virtaa koko päiväksi

Pitkäkestoinen 4500mAh:n akku antaa Xperia 10 III:lle 25 % lisää kapasiteettia verrattuna edeltäjäänsä Xperia 10 II:een, ja antaa käyttäjän nauttia parhaista ominaisuuksista, joita älypuhelin voi tarjota. Xperian mukautuvan latauksen ansiosta käyttäjä voi luottaa ylivertaiseen akunkestoon vielä kolmenkin vuoden päästä. Xperian mukautuva lataus tarkkailee ladattaessa akkua ja varmistaa, ettei se ylirasitu – näin akku pysyy kauemmin kunnossa.

Suunniteltu vankaksi, muotoiltu käytännölliseksi

Vaikka Xperia 10 III:ssa on suuri 6-tuuman näyttö, puhelin on vain 68 mm leveä, juuri sopiva käteen. Painon ollessa vain 169 grammaa se on kevyt ja helppo käsitellä – niin kuvatessa kuin pelatessa.

Xperia 10 III on vedenkestävä IP65/68-luokituksella, ja uskomattoman kestävä Corning®Gorilla® Glass 6 -lasin ansiosta. Vankka runko takaa, että puhelin kestää päivittäisiä kolauksia. Corning® Gorilla®Glass 6 kestää myös paremmin naarmuuntumista – tehden Xperia 10 III:sta luotettavan kumppanin niille, joilla puhelin on aina mukana.

Loistava kuva

Sonyn maailmankuulun TV-asiantuntemuksen pohjalta Xperia 10 III tarjoaa mukaansa tempaavan elokuvaelämyksen laajalla 21:9-kuvasuhteen ja 6 tuuman lovettomalla OLED-näytöllä, jossa on HDR-tuki. BRAVIA®-televisioista löytyvän mobiiliteknologisen TRILUMINOS™-näytön ja videokuvan optimoinnin avulla OLED-näyttö tarjoaa uskomattoman eloisat, luonnolliset värit ja syvemmän mustan. Se kykenee myös toistamaan HDR-sisältöä, jossa on laajempi dynaaminen valotiheyksien kirjo kuin tavallisissa videoformaateissa, parantaen sekä kontrasteja että värejä. Kuvan kirkkaat osat kirkastuvat ja väripaletti laajenee näyttämään enemmän kirkkaita sinisiä, vihreitä, punaisia ja kaikkea siltä väliltä.

Kolmilinssikamera tehostettuun hämäräkuvaukseen ja liikkuviin kohteisiin

Ultralaaja-, laaja ja telekuva-vaihtoehdoin varustettu kolmilinssikamera antaa mahdollisuuden suureen valikoimaan erilaisia kuvia – avarista maisemista ilmeikkäisiin muotokuviin. Ultralaajalla 16-millisellä linssillä kuvaaja voi ottaa laajakuvaa dramaattisista maisemista panoraamoihin. Monikäyttöinen 27-millinen linssi on laajakuvalinssi, joka on ihanteellinen moniin eri tilanteisiin sekä hämäräkuvaukseen, kun taas 54-millinen telekuvalinssi päästää käyttäjän lähelle kohdettaan – se sopii ihanteellisesti muotokuviin.

Xperia 10 III:n Auto-tilassa on nyt eläinten tunnistus, joka tunnistaa, onko kohde koira vai kissa. Se säätää tämän mukaan sulkijanopeutta ja valoherkkyyttä ehkäisten kuvien epäselvyyttä.

Paranneltu F1.8-linssi ja tehostettu kuvankäsittelyalgoritmi antaa mahdollisuuden ottaa kuvia vähässä valossa vähemmällä kohinalla sekä Night- että Auto-tilassa. Kirkkaassa auringossa tai taustavalossa Auto HDR auttaa estämään varjoisten paikkojen tummentumisen tai kirkkaiden ylivalottumisen varmistaen samalla, että kasvot ja ilmeet näkyvät paremmin.

Burst-sarjakuvaustilassa Xperia 10 III kuvaa 10fps-nopeudella varmistaen, ettei yksikään liike jää kuvaamatta. Lisäksi autovalotus toimii joka ruudussa.

Xperia 10 III:ssa on myös 4K-videotallennus, jonka avulla videoille saa nelinkertaisen resoluution verrattuna Full-HD:hen, ja SteadyShot™ takaa tasaisen ja heilumattoman videokuvan myös liikkeellä ollessa.

Erinomainen äänenlaatu, piuhalla tai langattomasti

Xperia 10 III tarjoaa erinomaisen äänenlaadun, kuuntelit sitten langattomasti käyttäen High-Resolution Audio Wirelessia tai 3,5 millin johtoa kuulokkeissa. Sisäänrakennetun korkearesoluutioisen äänentoiston lisäksi Xperia 10 III:ssa on myös DSEE Ultimate[v]-sovellus, joka nostaa tekoälyn avulla ääniraidat lähelle korkearesoluutioista äänenlaatua parantamalla automaattisesti äänen taajuutta ja bittinopeutta reaaliajassa.

Kuin luotu samanaikaisiin toimintoihin

Xperia 10 III:ssa Sonyn ainutlaatuista moni-ikkunaista UI-toimintoa 21:9-laajanäytössä on paranneltu uudella pop-up-ominaisuudella. Näin käyttäjä voi pitää useita ikkunoita auki samaan aikaan ja tehdä asioita samanaikaisesti. Näin voi esimerkiksi vastata viestiin ja palata saman tien pelin pariin tai selatulle verkkosivulle.

Helppo siirtotoiminto vanhan puhelimen sisällölle

Xperia Transfer 2 -sovelluksen avulla voi siirtää tärkeät tiedot vanhoista Android– tai iOS-älypuhelimista uuteen Xperia 10 III:een. Kuvat, videot ja musiikki samoin kuin yhteystiedot, kalenteri, puheluhistoria ja viestit (SMS, MMS) – kaiken voi siirtää nopeasti, turvallisesti ja helposti.

Lisävarusteet

Xperia 10 III:een on saatavilla uusi ja paranneltu antibakteerinen Style Cover -suojakuori, jossa on myös jalka. Suojakuori on suunniteltu kestävyys edellä, ja siinä on sisäänrakennettu jalka, joka tukee puhelinta vaakasuorassa ja antaa hyvän katselukokemuksen. Se on päällystetty antibakteerisella materiaalilla, jonka suoja on jopa 99,9 %[vi] – se estää tiettyjen bakteerien kasvun ja pitää puhtautta yllä.

Saatavuus

Xperia 10 III on saatavilla väreissä musta, sininen ja valkoinen kesällä 2021. Myynnin aloittamisen tarkka ajankohta sekä hinnoittelu ilmoitetaan myöhemmin.

Verrattuna Xperia 10 II:een

Tulos on Sony Corporationin testaama – perustuu käyttäjäprofiiliin käyttäen samantyyppistä akkua ja USB-latausta. Akun elinkaari vaihtelee käyttötilanteiden mukaan.

Auto-tilan eläintunnistus toimii vain koiriin ja kissoihin, muita eläimiä ei ole tuettu. Toiminnon tarkkuus voi vaihdella riippuen rotuominaisuuksista.

Tämä laite on vedenkestävä ja suojattu pölyltä. Kaikki portit ja kiinnitetyt kuoret tulee sulkea kunnolla. Älä laske laitetta kokonaan veden alle tai altista merivedelle, suolavedelle, klooratulle vedelle tai juomien kaltaisille nesteille. Väärinkäyttö tai virheellinen käyttö mitätöi takuun. Laite on testattu Ingress Protection -luokituksella IP65/68. Vedenkestävyystesteissä olleet Sonyn laitteet on laskettu hanavedellä täytettyyn säiliöön varovasti aina 1,5 metrin syvyyteen. Oltuaan säiliössä 30 minuuttia ne nostetaan varovasti pois, ja niiden toiminta ja ominaisuudet testataan. Huomioi, että tässä laitteessa on suojukseton USB-portti yhdistämistä ja latausta varten. USB-portin on oltava täysin kuiva ennen lataamista.

Toimii DSEE Ultimate -asetuksen ollessa päällä. Jotta korkearesoluutioisesta äänestä voi nauttia, on kuulokkeiden (myydään erikseen) oltava yhteensopivat korkearesoluutioisen äänen toistamiseen.

Suojaustaso voi vaihdella pitkässä käytössä.

Tekniset tiedot, julkaisun ajankohta, hinta, värivalikoimat jne. vaihtelevat maasta/alueesta riippuen.

Lähde: MyNewsDesk

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *