Rahat heti tilille
Sovellukset Teknologia

Raha heti tilille: Pikasiirto ja MobilePay

Rahat heti tilille siirtäminen on nykyään nopeaa ja helppoa. Perinteinen tilisiirto kestää yleensä 1-2 pankkipäivää, mutta pikasiirrolla ja MobilePaylla rahat siirtyvät perille heti.

Pikasiirto

Pikasiirto on pankkien tarjoama palvelu, jolla rahat siirtyvät pankkitililtä toiselle sekunneissa. Pikasiirto on maksullinen palvelu, jonka hinta on 2,9% + 2 euroa per siirto.

Pikasiirron etuja ovat:

  • Nopeus: Rahat siirtyvät perille välittömästi.
  • Turvallisuus: Siirto tapahtuu aina pankkitunnusten avulla.
  • Kätevyys: Siirto voidaan tehdä helposti pankkien verkkopankkien tai mobiilipankkien kautta.

MobilePay

Uusi MobilePay on mobiilimaksusovellus, jolla voidaan maksaa kaupoissa, verkossa ja siirtää rahaa toisille käyttäjille. MobilePayn kautta siirretyt rahat siirtyvät reaaliaikaisesti, mikäli vastaanottajan pankki on mukana reaaliaikaiset maksut palvelussa.

MobilePayn etuja ovat:

  • Nopeus: Rahat siirtyvät perille reaaliaikaisesti.
  • Turvallisuus: Siirto tapahtuu aina maksukortin avulla.
  • Kätevyys: Siirto voidaan tehdä helposti MobilePay-sovelluksen kautta.

Miten pikasiirto ja MobilePay eroavat toisistaan?

Pikasiirto ja MobilePay ovat molemmat nopeita tapoja siirtää rahaa pankkitililtä toiselle. Pikasiirto on kuitenkin maksullinen palvelu, kun taas MobilePay on ilmainen, jos vastaanottajan pankki on mukana reaaliaikaiset maksut palvelussa.

Pikasiirto on parempi vaihtoehto, jos haluat siirtää rahaa nopeasti ja luotettavasti, vaikka vastaanottajan pankki ei olisikaan mukana reaaliaikaiset maksut palvelussa. MobilePay on puolestaan parempi vaihtoehto, jos haluat siirtää rahaa ilmaiseksi ja vastaanottajan pankki on mukana reaaliaikaiset maksut palvelussa.

Kumpi vaihtoehto on sinulle parempi?

Paras vaihtoehto sinulle riippuu tarpeistasi ja tilanteestasi. Jos haluat siirtää rahaa nopeasti ja luotettavasti, vaikka vastaanottajan pankki ei olisikaan mukana reaaliaikaiset maksut palvelussa, pikasiirto on hyvä vaihtoehto. Jos haluat siirtää rahaa ilmaiseksi ja vastaanottajan pankki on mukana reaaliaikaiset maksut palvelussa, MobilePay sovellus on parempi vaihtoehto.

Onko yrityksesi markkinointi kunnossa? Tutustu ertuen markkinointipalveluihin osoitteessa: ertuki.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *