Internet Sovellukset Tietotekniikka

Polestar kehitti videoiden suoratoistosovelluksen Polestar 2 -malliin

Polestar on kehittänyt oman videosuoratoistosovelluksen Polestar 2 -mallia varten. Sovelluksen beta-versio on nyt saatavilla kaikilla Euroopan markkinoilla, ja se tuo verkkopohjaisen suoratoistosisällön eri tuottajilta suoraan auton 11-tuumaiseen keskinäyttöön. Sovellus tarjoaa kuljettajalle ja matkustajille viihdettä, kun auto on pysäköitynä tai latauksessa.

“Olemme julkaisset uuden Polestar-videosovelluksen beta-version, jotta asiakkaamme voivat alkaa nauttia videoiden suoratoistosta autossa mahdollisimman pian. Keräämme monipuolista palautetta ja hienosäädämme sovellusta tuhansien erilaisten käyttökokemusten perusteella. Aiomme myös lisätä kanavia tulevaisuudessa. Sovelluksella on valtavasti kasvupotentiaalia, koska siihen voi integroida käytännössä minkä tahansa verkkopohjaisen suoratoistoratkaisun”, kertoo Polestarin pääjohtaja Thomas Ingenlath.

Sisältö koostuu uutispalveluista ja kansallisista televisiolähetyksistä sekä Polestarin keräämästä videosoittolistasta. Lanseerauksen yhteydessä sovelluksessa on sisältöä Ruotsin SVT:ltä, Norjan TV2:lta sekä Belgian GOPlaylta ja RTBF:ltä. Kaikki Euroopan markkinat saavat sisältöä myös BBC Ideas- ja Al Jazeera English -kanavilta sekä saksalaisesta tagesschau-uutisohjelmasta. Markkinakohtaista sisältöä lisätään ajan kuluessa.

Yksi Polestar 2:n Android Automotive -käyttöjärjestelmän eduista on helppous, jolla kehittäjäyhteisö voi luoda innovaatioita. Suoraviivainen kehitystyö ja testaus on mahdollista verkkoemulaattorin ansiosta, joka on saatavilla Polestarin kehittäjäportaalissa ja jokaisen sovelluskehittäjän käytettävissä. Polestar pystyy julkaisemaan uusia sovelluksia erittäin tehokkaasti. Kun asiakkaiden tarpeet muuttuvat, Polestarin tarjoamat palvelut ja ratkaisut kehittyvät niiden mukana ilman autoteollisuudelle tyypillisiä pitkiä toimitusaikoja.

Polestarin videosovellusta voi käyttää, kun auto on paikallaan. Jos sisältöä suoratoistettaessa vaihde siirretään pois pysäköintiasennosta, ohjelman äänentoisto jatkuu taustalla, jolloin kuljettaja ja matkustajat voivat yhä kuunnella lähetystä. Sovelluksen käyttämä data sisältyy auton datapakettiin, eli siitä ei koidu asiakkaille lisäkustannuksia.

Lähde: MyNewsDesk


Muuta luettavaa muualta

Samsung ja suosittu TikTok lanseeravat StemDrop -musiikkialustan

Uusi kansainvälinen musiikkialusta StemDrop heijastaa Samsungin sitoutumista luovan ilmaisun vahvistamiseen. TikTokin käyttäjät voivat sen avulla löytää uutta musiikkia ja aloittaa maailmanlaajuisia musiikkiyhteistöitä. Tutustu dna puhelimet valikoimaan, josta voit löytää itsellesi tai lapsellesi  sopivan älypuhelimen vaikka tiktok videoiden videoiden varten. Esimerkiksi Apple iPhone 13 Pro on todella tehokas puhelin kuvien ja videoiden kuvaamista varten.

Tietokone ja mobiilipelaaminen nykypäivänä

Siitä lähtien kun kotitietokoneet ja pelikonsolit tulivat koteihin 80-luvulla, on yleinen asenneilmapiiri pelaamista kohtaa muokkaantunut nykyisenlaiseksi. Nykyään on nimittäin aivan hyväksyttävää aikuisille sekä miehille, että naisille pelata mobiilipelejä, vaikka linja-autopysäkillä, kahvitauolla tai vaikkapa metrossa matkustaessaan. Kaikenlaiset mobiilipelit ovat lisääntyneet ja voit esimerkiksi pelata vaikka CS:GO match makingia kavereiden kanssa esportal alustalla. Esportal tarjoaa paremmat serverit pelaamista varten ja voit saada itsellesi skinejä dropeista.

Onko aurinkopaneelit ratkaisu energian säästämiselle?

Aurinkopaneelit on lpaneelit tai laitr, jolla auringon säteily muunnetaan sähköenergiaksi valosähköisen ilmiön avulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *