Internet Sovellukset Tietotekniikka

Polestar kehitti videoiden suoratoistosovelluksen Polestar 2 -malliin

Polestar on kehittänyt oman videosuoratoistosovelluksen Polestar 2 -mallia varten. Sovelluksen beta-versio on nyt saatavilla kaikilla Euroopan markkinoilla, ja se tuo verkkopohjaisen suoratoistosisällön eri tuottajilta suoraan auton 11-tuumaiseen keskinäyttöön. Sovellus tarjoaa kuljettajalle ja matkustajille viihdettä, kun auto on pysäköitynä tai latauksessa.

“Olemme julkaisset uuden Polestar-videosovelluksen beta-version, jotta asiakkaamme voivat alkaa nauttia videoiden suoratoistosta autossa mahdollisimman pian. Keräämme monipuolista palautetta ja hienosäädämme sovellusta tuhansien erilaisten käyttökokemusten perusteella. Aiomme myös lisätä kanavia tulevaisuudessa. Sovelluksella on valtavasti kasvupotentiaalia, koska siihen voi integroida käytännössä minkä tahansa verkkopohjaisen suoratoistoratkaisun”, kertoo Polestarin pääjohtaja Thomas Ingenlath.

Sisältö koostuu uutispalveluista ja kansallisista televisiolähetyksistä sekä Polestarin keräämästä videosoittolistasta. Lanseerauksen yhteydessä sovelluksessa on sisältöä Ruotsin SVT:ltä, Norjan TV2:lta sekä Belgian GOPlaylta ja RTBF:ltä. Kaikki Euroopan markkinat saavat sisältöä myös BBC Ideas- ja Al Jazeera English -kanavilta sekä saksalaisesta tagesschau-uutisohjelmasta. Markkinakohtaista sisältöä lisätään ajan kuluessa.

Yksi Polestar 2:n Android Automotive -käyttöjärjestelmän eduista on helppous, jolla kehittäjäyhteisö voi luoda innovaatioita. Suoraviivainen kehitystyö ja testaus on mahdollista verkkoemulaattorin ansiosta, joka on saatavilla Polestarin kehittäjäportaalissa ja jokaisen sovelluskehittäjän käytettävissä. Polestar pystyy julkaisemaan uusia sovelluksia erittäin tehokkaasti. Kun asiakkaiden tarpeet muuttuvat, Polestarin tarjoamat palvelut ja ratkaisut kehittyvät niiden mukana ilman autoteollisuudelle tyypillisiä pitkiä toimitusaikoja.

Polestarin videosovellusta voi käyttää, kun auto on paikallaan. Jos sisältöä suoratoistettaessa vaihde siirretään pois pysäköintiasennosta, ohjelman äänentoisto jatkuu taustalla, jolloin kuljettaja ja matkustajat voivat yhä kuunnella lähetystä. Sovelluksen käyttämä data sisältyy auton datapakettiin, eli siitä ei koidu asiakkaille lisäkustannuksia.

Lähde: MyNewsDesk

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.