Transparent MICRO LED
Muu tekniikka Tietotekniikka

Uuden Sukupolven liitettävyys yritysnäytöissä: Samsungin SmartThings-alusta

Samsungin SmartThings-alusta mullistaa yrityskäyttöön tarkoitettujen näyttöjen maailman, tarjoten ennennäkemättömiä liitettävyysominaisuuksia. Tämä teknologinen edistysaskel avaa uusia mahdollisuuksia liiketoiminnan tehostamiseen ja asiakaskokemuksen parantamiseen yrityksissä.

Ps. Nyt markkinoille on tullut uusi älypuhelin Samsung S24 Ultra, ja sille helmikuussa 2024 vaihtotarjous vanhasta puhelimesta.

Älykkään teknologian murros

SmartThings-alusta on suunniteltu erityisesti yrityskäyttöön, tarjoten uuden tason älykkyyttä ja optimointia näyttöjen hallintaan. Hyperliitettävyyden myötä laitteiden välinen yhteistyö ja tiedonsiirto ovat entistä nopeampia ja tehokkaampia, mikä mahdollistaa monipuoliset toiminnot ja yhteydet erikokoisille yrityksille.

SmartThingsin vaikutus yritystoimintaan

SmartThings-alusta mahdollistaa yritysten hallita näyttötaulujaan ja muita älylaitteitaan tehokkaammin. Alusta tukee uusimpia IoT-standardeja, kuten Matter ja HCA, mahdollistaen laajan laiteyhteensopivuuden. Tämä avaa ovet älykkäiden tilojen luomiselle – esimerkiksi älymyymälöille, älytoimistoille ja älyhotelleille – parantaen tilanhallintaa ja energiatehokkuutta.

Tilanhallinnan ja energiatehokkuuden uudet standardit

SmartThings-alustan avulla yritykset voivat parantaa tilanhallintaansa ja energiatehokkuuttaan. Routines-toiminto mahdollistaa automatisoidut asetukset tilojen valaistukseen, lämpötilaan, kosteuteen ja ilmanlaatuun. SmartThings AI Energy Mode auttaa yrityksiä vähentämään energiankulutustaan, tarjoten taloudellisia ja ekologisia etuja.

SmartThings Enterprise API: Yksilölliset ratkaisut yrityksille

SmartThings Enterprise API:n avulla yritykset voivat integroida SmartThings-järjestelmän suoraan omiin hallintajärjestelmiinsä, luoden yksilöllisiä ja toimintavarmoja ratkaisuja.

Koulutusalan uudistaja: Interaktiivinen WAD-näyttö

Samsungin uusi Google EDLA-sertifioitu interaktiivinen WAD-näyttö on suunnattu koulutusalalle. Tämä Android 13 -käyttöjärjestelmää tukeva näyttö tarjoaa pääsyn Google Playn opetussovelluksiin, mullistaen oppimiskokemuksen.

Samsung ja Cisco: 105” 5K Smart Signage -näyttö hybridityöhön

Samsungin ja Ciscon yhteistyö tuo markkinoille uuden 105-tuumaisen Smart Signage QPD-5K -näyttötaulun, joka on suunniteltu erityisesti hybridityöskentelyyn ja on yhteensopiva Microsoft Teams -sertifioitujen Cisco Room Kit -videoneuvotteluratkaisujen kanssa.

Läpinäkyvä MICRO LED -näyttö: Visuaalisen kokemuksen uusi aalto

Samsungin esittelemä läpinäkyvä MICRO LED -näyttö tuo ainutlaatuista selkeyttä ja läpäisykykyä näyttömarkkinoille. Tämä avaa uusia mahdollisuuksia esimerkiksi myymälöille ja näyttelytiloille. Samsungin vahva asema LED-näyttöteknologiassa mahdollistaa jatkuvan innovaation ja uusien näyttöteknologioiden kehittämisen.

Yhteenveto

Samsungin SmartThings-alusta ja uudet tuotteet, kuten WAD-näyttö ja 105-tuumainen Smart Signage -näyttö, osoittavat yrityksen sitoutumisen kehittämään älykkäitä ja yhteenliitettyjä teknologiaratkaisuja yritysten tarpeisiin. Nämä innovaatiot parantavat yritysten tehokkuutta ja edistävät kestävää kehitystä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *